Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вредат да се погледнат клиповиве :hm:

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1][/SIZE][/FONT]

[SIZE=-1][FONT=arial,sans-serif][/FONT][/SIZE]

[SIZE=-1][FONT=arial,sans-serif][/FONT][/SIZE]

Старите добри времиња :D
Сержињо каква брзина имал само еее ... никој неможел да го допре и одличен шут има, сеа Милан тешко дека ќе најде некој како него.
Кафу исто така брз и за него Милан тешко дека ќе најде замена ...
Дида супер рефлекси ... ама повредите го уништија

Фала ви за се што направивте за Милан !!! :milan8:
За сите ми е жал,ама највеке ми е за Сержињо!Кафу и Дида го имаат достигнато врвот,а Сержињо не!Сержињо до пред некоја година ми беше омилен играч,според мене меѓу најдобите во Милан.Него повредите го уништија,имаше играно за Милан на мн позиции!Додека беше турчинот Терим тој го форсираше како лево крило дури некогаш како напаѓач!Другите тренери во Милан го ставаа и како лев бек што му е природна позиција.Штета што вакво играч никогаш не го достигна врвот а имаше квалитет да го направи тоа,ама повредите го направија своето!Кафу и Дида биле во врв на форма го докажале тоа,играле за Бразил освоиле Светско Првенство,со Милан имаат освоено Лига на Шампиони и Скудето и биле во прв тим,секако и Сержињо ги има освоено овие работи освен Светското али со Милан мн слабо има играно и не е тоа тоа!
ФАЛА им за се што направија за Милан.Ве Сакам!:forza:

Гледај наредната утакмица да го стави Гавран на Шева во игра да даде некој гол, инаку Торес има да ви го набапа... ај да не речам.

Da da ke ni go nabapka.Zatoa Chelsea e sega finale a milan se bori za KUP UEFA

Ај бе ...

Милан ужива во 7те освоени титули во ЛШ а Челзи се мучи за една :baeh:

И кај цитираш од 22-04-08 haha

Ne be go gledav fan klubov i rekov aj da napisam nesto.A inaku Milan e klub so istorija a Chelsea gradi istorija taka da ovaa sezona chelsea e pojak

MILANELLO - Here are the 18 called up players for the match against Udinese:
Dida, Kalac, Bonera, Cafu, Digao, Favalli, Kaladze, Oddo, Serginho, Simic, Ambrosini, Brocchi, Kakа, Pirlo, Seedorf, Gilardino, Inzaghi, Pato.

Unavailable players: Jankulovski, Maldini, Emerson, Gourcuff, Ronaldo.

Suspended players: Gattuso, Nesta.

Без Гатузо и Неста ќе биде тешко ... секогаш кога ни требаат ги нема.
Анчелоти мора да го стави Пато и да играме со 2ца напаѓачи а не Броки како минатиот пат.

Ако е до мене би излегол со овој состав:

.............Калач.....................
Одо.Бонера.Каладзе.Сержињо
...Пирло.Амбросини.Сидорф...
..............Кака....................
........Пато.....Џилардино.......

Море улаФ еден, биди благодарен на Шева. Да не постигнеше Шева гол, имаше да добието досега невиден ладен туш кога Болтон ви го збрца 93.

Закон се лугево стварно многу направија за Милан :nesum:

едит : Имаме уште шанси за ЛШ бидејки дое Берлускони на власт и да бидеме 5 бидејки ако се докаже дека Интр мамеле ке одат 2 лига :)

Da da citav i jas Inter nesto skandal moze Seria B :)

abe inter se najgolemi mafijasi oni milan,fio,juve....site gi namestija za da mozat da zemat 3 tituli ali drugata sezona ke padnat na dupe
milan sampion:kesa:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: да бе мамеле , тој нивниот кројач многу тесни костуми правел (јеби га кај знае мафијаш мерки да зима) , а башка многу со манчини коментирале натписи во весници па затоа милан се 5 место и не може да ги победи наполи и аталанта кога највеќе им е потребно

мислам дека е до повреда не до формата..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom