Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

еве едно клипче со интервју на кака за хрватско шоу каде кажува за фановите, за својот живот, за жена му и синот што за 20тина дена дека ке се роди:)

lele srceeee!! sakam decko kako kakaaaaaaaa!!!

дразни се на друго место овде на темава може само да не добиеш мене или Миланез

:pos::pos::pos: таман се понадевав дека добивме фанатик ко маца_кака и глеј кака е срце ...... пејо ја мислам лозари_исток да и го дадеме ти шо викаш ?

:pos: вие не сте добро ...

ама нормално е едно девојче да ги сака фудбалерите на Милан и НАВИВАЧИТЕ НА МИЛАН :) (еее знае и офсајд што е тоа со Лампард и Дрогба)

- А Кафу и Серџињо во недела ќе се збогуваат со активното играње фудбал. Ај за арно и убаво.

- А Кафу и Серџињо во недела ќе се збогуваат со активното играње фудбал. Ај за арно и убаво.
најтажно ми е кога росоњер се збогува со фановите:(:(:(само едно браво за нив и фала за се што направија за милан:pipi:
а значи малдини не се пензионира годинава:vozbud:

п.с што е со емерсон и броки?зар уште не се пензионираат???

Кафу толку ...

ФАЛА ЗА СЕ МАРКУШ КАФУ!!!!!!!!!!!!!!!!!

најтажно ми е кога росоњер се збогува со фановите:(:(:(само едно браво за нив и фала за се што направија за милан:pipi:
а значи малдини не се пензионира годинава:vozbud:

п.с што е со емерсон и броки?зар уште не се пензионираат???
де бе маца, па млади се тие, имаат уште добри 3-4 сезони пред нив.:smir:

И јас сум во игра.

Јас сум зафатен, значи Girl*, бирај од помладите слободни Росоњери:smir: .

Ако остане Малдини дефинитвно купувам негов дрес....море и ако се пензионира купувам негов дрес:pipi:

Јас сум зафатен, значи Girl*, бирај од помладите слободни Росоњери:smir: .

Ако остане Малдини дефинитвно купувам негов дрес....море и ако се пензионира купувам негов дрес:pipi:
Ја не сум зафатен:smir: :smir:
а од Малдини да земеш еден дрес и да го урамиш цел живот у соба да ти стои, да се потсеќаш на најдобриот одбранбен играч на Милан, т.е неговата легенда.

Збогум бразилско "трио"

Вредат да се погледнат клиповиве :hm:

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]

[/SIZE][/FONT]

Старите добри времиња :D
Сержињо каква брзина имал само еее ... никој неможел да го допре и одличен шут има, сеа Милан тешко дека ќе најде некој како него.
Кафу исто така брз и за него Милан тешко дека ќе најде замена ...
Дида супер рефлекси ... ама повредите го уништија

Фала ви за се што направивте за Милан !!! :milan8:

fala vi za se sto napravivte za milan(a mnogu napravija)
cafu ubedlivo najdobriot desen bek na brazil(ako nemalo nekoe zverce od vremeto na pele:))
serzinho mnogu korisen igrac so dobra brzina,sut,bribling,tehnika
dida zakon covek eden od poomilenite moi igraci u milan

Одлични видеа.Сержињо немам зборови и Кафу брзина Сержињо и шут..а Дида одлични интервенции одлично бразилско трио!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom