Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки вака:)
Сакам сега сите да знаете дека Ац Милан утре ке го заврши првенството како четвртопласирана екипа:)
Сакам една молба до сите искрени фанови на Милан:)
-Сите утре во 3 саат да држиме среќа за нашиот тим за да се пласира во Лига на Шампиони:)
ЕДНАШ РОСОЊЕР-ЦЕЛ ЖИВОТ РОСОЊЕР
Го сакам што да правам:)

Дечки вака:)
Сакам сега сите да знаете дека Ац Милан утре ке го заврши првенството како четвртопласирана екипа:)
Сакам една молба до сите искрени фанови на Милан:)
-Сите утре во 3 саат да држиме среќа за нашиот тим за да се пласира во Лига на Шампиони:)
ЕДНАШ РОСОЊЕР-ЦЕЛ ЖИВОТ РОСОЊЕР
Го сакам што да правам:)
Утре у 3 часот ја држам среќа
П.С и ја го сакам и сигурно тепаме само дали Фиоре ќе зезне???

aj ke stiskam palci za vas!!! veruvam deka ke tepate ama dali fiorentina ke kiksne ne se znae, mada (bez lutenje) oni poveke zasluzuvaat da igrat u ls

Milan dnes 100 posto ke tepa.samo sto ke napravi fiorentina.jas mislam deka fiorentina ke odigra nereseno

aj ke stiskam palci za vas!!! veruvam deka ke tepate ama dali fiorentina ke kiksne ne se znae, mada (bez lutenje) oni poveke zasluzuvaat da igrat u ls

шо бе ке стискаш палци за нив ....!!!!! алоооооооооооооооо нека играат куп уефа таман се за таму

Што знам за Фиорентина ама кога ке ги разгледам подобро работиве и не значи дека сигурно ке тепа!Торино како прво има солиден тим а како второ игра дома.Некои ке речат на Торино не му треба зашто да брка резултат,а сега јас да ве прашам зашто Наполи минатото коло го тепаше Милан?Му требаше?Сиена зошто му зема бод на Интер и тоа у гости,а не му требаше?Кога ке го разгледаме ова јас мислам дека Милан има реални шанси да оди Лига на Шампиони!Верувам во нив,до душа појше во Берлускони и Галијани:)
ЕДИТ:Чекич ке ти пратам поздрав после по Будан:)

шо бе ке стискаш палци за нив ....!!!!! алоооооооооооооооо нека играат куп уефа таман се за таму

Ние и да изгубиме може ке одиме квалификации ЛШ а вие може 2 лига хахахах брао

Како се осмекувате да кажете дека Милан заслужува да игра ЛШ.Како не ви е срам!!!Фиорентина со млад и амбициозен тим игра цела сезона и 35 кола е пред Милан!Ухх...што сакам Удинезе да ве порази!!!

Како се осмекувате да кажете дека Милан заслужува да игра ЛШ.Како не ви е срам!!!Фиорентина со млад и амбициозен тим игра цела сезона и 35 кола е пред Милан!Ухх...што сакам Удинезе да ве порази!!!
www.IdiJadiKurac.com.mk

Ние и да изгубиме може ке одиме квалификации ЛШ а вие може 2 лига хахахах брао

ти изгледа не си во тек со настаните , интер нема да го гонат за тоа , а и да ги гонеа едниствено манчини може да заглави во затвор зошто со шнајдерот си праеле муабет за дневно политичката ситуација во италија , а втора лига се оди ако местат натпревари како некои други тимови на пример .

луцифер поздравот е примен и ја не сум којзнае каков оптимист дека интер ке тепа .

Абе ти сварно си клошариште тешко!Што ми пушташ слика од пензионерски дом!Што е...да не те боли вистината!Очигледно да!Е жал ми ама боли кога е така!:baeh:

Абе ти сварно си клошариште тешко!Што ми пушташ слика од пензионерски дом!Што е...да не те боли вистината!Очигледно да!Е жал ми ама боли кога е така!:baeh:
Ми го јаиш ти на мене сосве јајца ... ој си во твоја тема не замарај "почетник" ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom