Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ти сварно си клошариште тешко!Што ми пушташ слика од пензионерски дом!Што е...да не те боли вистината!Очигледно да!Е жал ми ама боли кога е така!:baeh:

Абе ае факај патот од Фан клуб - Милан ој таму јади тоа што не се јаде во Фан клуб - Фиорентина
ау забораив нема што да јадете веке се изедовте

ВИЦ на денот ...

Vuki-Viola-Fan напиша:
Абе и 4ти да завршат!Џабе им е кога имаат таков пензионерски клуб!Чим им дозволија на деца,цело првенство да ги стават под притисок тогаш немам што да кажам освен дека се за никаде!Ова е успех за нас како и да е!Пошто цела сезона играме на два фронта!А Милан со што ќе се ПОФАЛИ???Ние имаме со многу работи!

:pljas:

Еве и ја сега кога читав се скапав од смеење Милан немал со што да се пофали хах

Милан нема со што да се пофали?! Е браво бе,ова не ВИЦ НА ДЕНОТ,туку ВИЦ НА ГОДИНАТА или НА ВЕКОТ може да биде! Ама само покажуваат дека врска немаат со следење фудбал.

Еве ги стартните 11 за денес, очигледно на Анчелоти не му доаѓа памет ...

f_m_f120e64.jpg

Играч за пратење
f_123m_2faa100.jpg

ФОРЦА МИЛАН ... денес сакам победа од вас и од Торино (или Х) :D

:milan8: :milan8: :milan8:

се читаме после натпреварот

Јас колку што знам Фиорентина има проблеми со неколку играчи кои нема да играат. Муту,Виери,Донадел и Даниели не му се на располагање на манекенот Прандели. Најважно Муту не игра - суспендиран е,исто како и Гатузо од кај нас! Верувам дека ќе играме во ЛШ!!!!! ФОРЦА МИЛАН!

Еве ги стартните 11 за денес, очигледно на Анчелоти не му доаѓа памет ...

f_m_f120e64.jpg

Играч за пратење
f_123m_2faa100.jpg

ФОРЦА МИЛАН ... денес сакам победа од вас и од Торино (или Х) :D

:milan8: :milan8: :milan8:

се читаме после натпреварот
Аман на овој Анчелоти шо му е:tapp: Пак Броки прв состав...........ццц
Нека го вадит него нека го ставит Пато, да играт со двајца напаѓачи, ама ништо од тоа.

jas mislam deka pak ke padneme na gaze
ovoj anceloti e legenda ej

Знаете што ЛУЗЕРИ сте !!!И немојте многу да лаете пошто видете што напиша прво Миланез па после зборете!Ај сега шетајте!:baeh:

gi zamoluvam adminite da go baniraat viola od fan klub milan

Знаете што ЛУЗЕРИ сте !!!И немојте многу да лаете пошто видете што напиша прво Миланез па после зборете!Ај сега шетајте!:baeh:

Ај не се сили толку многу. Имаш 7 мислења а одма делиш памет! Научи малку форумџиски бон тон.

Денес некој ќе биде победник а некој губитник. Ај да видиме кој ќе е тоа.

Само ќе кажам НАДЕЖТА ПОСЛЕДНА УМИРА!
Форца Милан!!!!!!!! :vozbud:
(и форца Торино :) )

Nino se nadevam i ja.Ama mn tesko.Bez milan nema da bide interesno vo LS.AMa i so Fiorentina nema da bide loso.Aj za nekoja min pocnuva natprevarot

на ОБН даваат Милан -Удинезе :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom