realen_07
Опозиционер
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 3.636
- Поени од реакции
- 134
Карлос....биди на ниво и немој да импутираш заклучоци :helou:Чисто сумњам за него или си клон или си селјо ако не си со него.
Карлос....биди на ниво и немој да импутираш заклучоци :helou:Чисто сумњам за него или си клон или си селјо ако не си со него.
Како можел љубчо така да сака??????ТАТАРИТЕ...ЉУБЧО ТОА САКАШЕ!!!
така велел солана па робертсон...абе кој ги е„е оти ВИСТИНАТА е они зависеа од нас бидејки им бевме логистика!!!!!!!!!!
а и уште еден напад на нато....не останува таков...туку отвара врати на регионална војна!!!!!
какоможеше најпатриотот кој ке правише конгрес во солун....истиот кој зема бугарски пасош.....ние и да не ги слушавме секако за 2 недели немаше да има проблеми..па што чекавме...они треба првен да дебатираат да се организираат за напад...за две недели не можат!!!!!Како можел љубчо така да сака??????
Знаеш колку време солана беше тука??? НЕ си одеше воопшто у брисел!!!
Солајна и робертсон земаа пари, па затоа велеа да не пукаме.
А за нато, јас лично сум против оваа организација!
Што ќе им е на светските лидери воен сојуз??????
Ќе се бранат од вонземјани??? Од кој??
Или само пари перат????
Наместо да се решат битни прашања во целиот свет: сиромаштија, глобал варминг итн, они воени сојузи прават.
Ама такво е времето, па и ние со сите
На ниво како и секогаш?Карлос....биди на ниво и немој да импутираш заклучоци :helou:
Јас ова не го измислив, туку ова е став на ВЛАДА на држава, и они изнесуваат статистика, тоа се нивни зборови.
А ако идеш да живееш тамо, нема некој да ти плаќа, туку ќе работиш, па после ќе живееш ....
Туку она депешето или како веќе го викаа почнало да работи на споредбите а ?
какоможеше најпатриотот кој ке правише конгрес во солун....истиот кој зема бугарски пасош.....ние и да не ги слушавме секако за 2 недели немаше да има проблеми..па што чекавме...они треба првен да дебатираат да се организираат за напад...за две недели не можат!!!!!