Падни-стани преродба на Никола Груевски

Член од
8 јуни 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
ТАТАРИТЕ...ЉУБЧО ТОА САКАШЕ!!!

така велел солана па робертсон...абе кој ги е„е оти ВИСТИНАТА е они зависеа од нас бидејки им бевме логистика!!!!!!!!!!

а и уште еден напад на нато....не останува таков...туку отвара врати на регионална војна!!!!!:toe:
Како можел љубчо така да сака?????? :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Знаеш колку време солана беше тука??? НЕ си одеше воопшто у брисел!!!

Солајна и робертсон земаа пари, па затоа велеа да не пукаме.

А за нато, јас лично сум против оваа организација!
Што ќе им е на светските лидери воен сојуз??????
Ќе се бранат од вонземјани??? Од кој??
Или само пари перат????
Наместо да се решат битни прашања во целиот свет: сиромаштија, глобал варминг итн, они воени сојузи прават.

Ама такво е времето, па и ние со сите :tapp:

R

RAYTHEON23

Гостин
Како можел љубчо така да сака?????? :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Знаеш колку време солана беше тука??? НЕ си одеше воопшто у брисел!!!

Солајна и робертсон земаа пари, па затоа велеа да не пукаме.

А за нато, јас лично сум против оваа организација!
Што ќе им е на светските лидери воен сојуз??????
Ќе се бранат од вонземјани??? Од кој??
Или само пари перат????
Наместо да се решат битни прашања во целиот свет: сиромаштија, глобал варминг итн, они воени сојузи прават.

Ама такво е времето, па и ние со сите :tapp:
какоможеше најпатриотот кој ке правише конгрес во солун....истиот кој зема бугарски пасош.....ние и да не ги слушавме секако за 2 недели немаше да има проблеми..па што чекавме...они треба првен да дебатираат да се организираат за напад...за две недели не можат!!!!!

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Јас ова не го измислив, туку ова е став на ВЛАДА на држава, и они изнесуваат статистика, тоа се нивни зборови.

А ако идеш да живееш тамо, нема некој да ти плаќа, туку ќе работиш, па после ќе живееш ....

И те како ќе ти плаќа без да работиш затоа не треси од ракав нешто за што не си сигурен и намали со споредбиве далеку се економиите на скандинавците со Македонија.....Туку она депешето или како веќе го викаа почнало да работи на споредбите а ?

Член од
8 јуни 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Туку она депешето или како веќе го викаа почнало да работи на споредбите а ?
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

какоможеше најпатриотот кој ке правише конгрес во солун....истиот кој зема бугарски пасош.....ние и да не ги слушавме секако за 2 недели немаше да има проблеми..па што чекавме...они треба првен да дебатираат да се организираат за напад...за две недели не можат!!!!!

Не знам колку време им требало да се организират, но факт е дека ја послушавме меѓународната заедница(читај: кретените) и се случи шо се случи.

А ги послушавме оти летаа закани за фамилии и глави!

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Еве дел од ДПМНЕ-овската пвеводба:

Продај стан за да земеш сини картони!

Правото на бесплатно здравствено осигурување со кое Владата се пофали дека ниту еден граѓанин нема да го остави без сини здравствени картони повеќе е декларативно отколку што некој од тие за кои е наменето може да го искористи. На лицата кои не се здравствено осигурани им се бараат еден куп документи, кои ретко кој од нив може да ги обезбеди. Се бараат државјанство, лична карта, извод од матичната книга на родените не постар од шест месеци, потврда од Управата за јавни приходи дека немаат приходи и потврда од Катастар дека не поседуваат имот или земјиште. Најголем проблем е потврдата за немање имот, зашто луѓето буквално треба да живеат на улица за да може да добијат бесплатни сини картони.

Целиот текст

Kajgana Shop

На врв Bottom