хехе се си мислам дека ледената очи ќе ти ископа за газдиве на агенциите за вработување..![]()
Да ти кажам мене ми е многу убаво,задоволен сум со факултетот а тоа е правен во кочани.Се во него е ново(материјално)А доагаат професори од скопскиот универзитет.Асистентите се спремни и секогаш помагаат. Не занм што и фали на оваа одлука.најдлабок најдалекосежен реформски зафат може да се смета воведувањето на задолжителното образование, дисперзијата на високото образование и компјутеризацијата.
Tuka e i najgolemata laga ili nenamerna glupost na novinarkata ....ili ne ja znae relalnosta
nie momentalno imame najloso visoko obrazovanie ...odi sam prosetaj se niz fakultetite niz Makedonskite gradovi i sam ke se uveris..samo prosetaj se i vidi sam ..jas vidov
ovoj novinarski tekst e gola voda i pristrasen
па тоа ти е , ќе биде работава ЧУВАЈ МЕ БОЖЕ ОД НЕДОУЧЕН ПРАВНИК, ДОКТОР......ПРИЛЕПСКИ ЕКОНОМИСТ...........итн.итн.Да ти кажам мене ми е многу убаво,задоволен сум со факултетот а тоа е правен во кочани.Се во него е ново(материјално)А доагаат професори од скопскиот универзитет.Асистентите се спремни и секогаш помагаат. Не занм што и фали на оваа одлука.
Јас ја поддржувам.
Ти другар не си бил пример само на испран мозок.Ти си пример на целосно сменет мозок со нови идеи.Денес и малите деца кога ја знаат причината за војната во 2001 ти уште цитираш глупости изречени од устите на некој функционери на СДСМ.Извади очилата пријателе па можеби и ќе ја видиш :smir:
Така е :tv:
П.С.
2001 токму кога ДПМНЕ беше на власт се случи војна.
Сеа можеби и ќе ти текне оти војната ја врати државава неколку години наназад во секој поглед.
Али нема везе...њали СДСМXKJHG се за се' криви.
Енд оф дискашн.
Ај сеа спиј мирно :back:
Ke te zamolam vo idnina kaj sto ne te spomnuvam, da ne go pravis istoto vo nieden kontekst.Абе преку “стојко“ за ледената или скаменетата или за нивните ставови окулу реалноста која не спопадна.Рековме дека овде се бара сериозна дискусија,без влакна на јазикот.Во тоа е проблемот,што темиве ги разводнуваме веднаш штом добијат на сериозност,или доколку се кажат неколку работи кој се очигледни грешки на власта,веднаш се врти муабетот во друга насока.![]()
Аха, и која е причината ?Ти другар не си бил пример само на испран мозок.Ти си пример на целосно сменет мозок со нови идеи.Денес и малите деца кога ја знаат причината за војната во 2001 ти уште цитираш глупости изречени од устите на некој функционери на СДСМ.
Извини,не приметив дека се однесувало конкретно за тебе,зошто твојот профил ми асоцира на жената од Ице,мојот сосед.Ke te zamolam vo idnina kaj sto ne te spomnuvam, da ne go pravis istoto vo nieden kontekst.
Pa normalno deka ke bide SDSM zatoa sto nemaat nisto sraboteno da se falat so svoi uspesi , zatoa slepo ke gi branat nivnite neuspesi prefraljki ja vinata na drugi .Аха, и која е причината ?
СДСМ...њали :tv:
veri fani,duri i ke se nasmeev,ama nisko e ,duri i za tebeИзвини,не приметив дека се однесувало конкретно за тебе,зошто твојот профил ми асоцира на жената од Ице,мојот сосед.![]()
Ама и сунвенциите за земјоделството не беа поголеми од 4 до 5 милиони евра годишно, не ги зголемуваше пензиите и платите!!!mozebi i branko ne sraboti nisto ,ama barem ne gi trososese nasite pari za bez nisto,
kako za kampanji skapi,,za spomenici...za konji..i za uste mnogu raboti,.ako ne go gledas toa .stvarno pojma nemam sto ti gledas voopsto
Ама и сунвенциите за земјоделството не беа поголеми од 4 до 5 милиони евра годишно, не ги зголемуваше пензиите и платите!!!