Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

F

FallenHypaspist

Гостин
Онака да те питам,да ги чувам како бекап у опаковка дали ќе им бидне нешо,оти више 10тина месеци свирам едни еликсирки,и јесда нема да ми притребаат жици у блиска иднина сакам да си иам за наредно мењање а и иам мерак да пробам EB ?
Ништо неќе да им е :), иначе ерниболот се супер, и јас пак исти ќе си земам, само ми требаат 10тки, та затоа ги шиткам :) ... are we having a deal ?

Steve Ray

Texas Huriccane
Член од
24 ноември 2007
Мислења
1.131
Поени од реакции
182
Да не има некој BIg Muff за продавање/менување?

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Дечки, ак знајте да ми кажите точно кои продавници прает порачки директно од Music Store? Без разлика за кој град се работит.
Благодарам однапред.:smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.601
Дечки, ак знајте да ми кажите точно кои продавници прает порачки директно од Music Store? Без разлика за кој град се работит.

Директно во Music Store (Охрид) позади Хотел "Ривиера"...кај Љупчо Лепиот :icon_mrgr имав порано негов број, ама отиде.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Директно во Music Store (Охрид) позади Хотел "Ривиера"...кај Љупчо Лепиот :icon_mrgr имав порано негов број, ама отиде.
Mans за жал Лепи ја затвори Music Store одамна, мислам дека имат 3 години негде, не сум сигурна.:(

Н

'Никола'

Гостин
Mans за жал Лепи ја затвори Music Store одамна, мислам дека имат 3 години негде, не сум сигурна.:(
Последниот каталог што ми стигна пред еден месец одприлика, сеуште го пишува Лепи како претставник за МК.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
studio Bt од скопје , МИСЛАМ дека прават нарачки не сум сигурен прашај...

btw Озбилни момци , за малце поразлична тезга.. ?
значи сакаме да прајме тезга со малце поразличен стил од она што досеа можеме да го глеаме сегде , све исти песни исто све.. да внесеме хип хоп песни , хаус , рок .. све , и оние стандардни песни али отсвирени тотално у наш стил одамна ја иам идејава и замисла со едно другарче ја свирам гитара , он добро пее и рапува и све .. :) па ако има некој да се понуди нека повели ( само озбилни момци не некој што почнал вчера да свири... :) )
Тапанар ? басс ? гитара ?

Г

Господ

Гостин
aj ако некој у скоро време бил у гитар хаус да ми каже дали ја има http://www.google.com/products/catalog?hl=en&q=richie+sambora+guitar&um=1&ie=UTF-8&cid=7542998643155691123&ei=_SkrTePcE8OW8QOux92hAg&sa=X&oi=product_catalog_result&ct=result&resnum=5&ved=0CDcQ8wIwBA#

ии може ли да ми ја донесат а???
Да ја има,99% сум сигурен дека ја нема.Да ја донесат...тешко али можно е и многу е веројатно дека ќе се пребиеш од чекање,најбоље јави се,све ќе ти објаснат.

--- надополнето ---

studio Bt од скопје , МИСЛАМ дека прават нарачки не сум сигурен прашај...
А да не знаеш каде точно или од прилика во Скопје се наоѓа тоа studio bt ? :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Да ја има,99% сум сигурен дека ја нема.Да ја донесат...тешко али можно е и многу е веројатно дека ќе се пребиеш од чекање,најбоље јави се,све ќе ти објаснат.

--- надополнето ---

А да не знаеш каде точно или од прилика во Скопје се наоѓа тоа studio bt ? :)
http://studio-bt.com.mk

Ете пишува се тамо , и да имаат соработка со мјузик стор..

џо!

Фаличниот Ром
Член од
31 октомври 2009
Мислења
519
Поени од реакции
52
Baram pochetnichki sajzer do 10000 denari , da ima piezo-osetliv mehanizam kaj tipkite - t.e. da dava dinamichen ton i da bide udoben.

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Последниот каталог што ми стигна пред еден месец одприлика, сеуште го пишува Лепи како претставник за МК.
Сигурно од дома му си вршит порачки ко така, фала многу!:)

Член од
17 јануари 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Барам пејач за рок група и клавијатурист. Доколку има некој заинтересиран нека пише во ПП позз:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom