Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
ако пројде Лион, си стојам на ветувањето, влагам угол гол во МВР и ја манијачам Јанкуловска :tv:

Ред по ред, прво имаш едно влагање гол во собрание по Интер - Милан... да те потсетам, нели се договоривме да одложиме за кога ќе затопли :pos:

ахх па ја мислев ќе фатам трипл, ништо за малце... goddamnit!
уживај за времето, него тргни ми ги џукелите пред порти и неам проблем, ќе улетам веднаш... на левиот бицепс ќе носам наци трака
preview
hitler.gif

из а каков Милан збориш!?:wtf:

ахх па ја мислев ќе фатам трипл, ништо за малце... goddamnit!
уживај за времето, него тргни ми ги џукелите пред порти и неам проблем, ќе улетам веднаш... на левиот бицепс ќе носам наци трака
preview
hitler.gif

из а каков Милан збориш!?:wtf:

Па нели викаше ако Интер го тепа Милан ја гол ќе влезам во собрание... или друга утакмица беше...? :)

Па нели викаше ако Интер го тепа Милан ја гол ќе влезам во собрание... или друга утакмица беше...? :)

утнав за Интер и Баерн против Челзи и Манју, that's all :toe:
третово беше шала, да видам дали ќе се постигне контра ефектот, али не успеа овој пат :tv:

криво ми е за Палермо и Самп, се трудеа цела сезона за тоа 4-то место, но после се веројатно ова беше крајното, нема да има бар уште една шанса.

најглавен виновник - Јуве, наместо да ги испердашат во Торино, они се усраа, и сеа ќе беа на нивно место, т.е. финале.

from hero to zero!

:pos2: Не бе, така викаше за Челзи-Интер:pos2:

Аааа, да да, така беше... и не си остана на зборот ама еве пошто во собрание има обезбедување, може на пример да претрча по тротоарот од Рекорд до Градска :pos:

Кога сме кај тој муабет, двајца од нашиве навивачи, вечерта после натпреварот со Бордо (кој го изгубивме дома), дадоа ветување дека ако случајно Баерн освои ЛШ годинава ќе се соблечат голи и ќе трчаат на плоштад почесен круг.:) Нормално нема да ги откријам кои се (членови се на форумов), ако сакаат сами ќе си кажат. Важно јас ги држам за збор, па здравје ако се случи тоа, ќе има реметење.:)

а шо па сте запнале сите тука гол да ме глеате као трчкарам :wtf:
нц нц, ај некое женско да пројавеше интерес али вие море арамбаши! :pos2:
пујазк, ако сте заинтересирани, ќе ви пратам видео home-made movies :tv::tv:
или webcam jerkoff special edition :dancing:

Ебате Лионот ебате го расипа полуфиналето никаква игра, никаков отпор да не се даело а играат 10 години без прекин во ЛШ. Е многу мразам кога ваква некоја мала екипа ќе се протне до полуфинале и ќе изигра глуп фудбал оти за подобро не ги бидува. Така беше и пред некоја година со Виљареал. Барем Монако машки изигра 2005 ги растури и Челзи и Реал па после финале изгубија ама барем стигнаја до таму. Сепак екипа само од црнци не ја бидува. Мозокот и организацијата на фудбалската игра сеуште се јака страна на белците и за тоа ми е многу мило. Црнците веќе завладеаја со кошарката, атлетиката...ама со фудбалот и ракометот мало морген.

Честитики за Баерн ама имаја среќа да налетаат на Лион во полуфинале наместо на Барса или Интер.

Тоа го кажа дека сакал да игра против Мурињо и неговиот другар Снајди, а не поради тоа што Интер се послаби, свите знајме дека Интер се најбољи на свет.

Кога сме кај тој муабет, двајца од нашиве навивачи, вечерта после натпреварот со Бордо (кој го изгубивме дома), дадоа ветување дека ако случајно Баерн освои ЛШ годинава ќе се соблечат голи и ќе трчаат на плоштад почесен круг.:) Нормално нема да ги откријам кои се (членови се на форумов), ако сакаат сами ќе си кажат. Важно јас ги држам за збор, па здравје ако се случи тоа, ќе има реметење.:)

Ааааа ти тоа чекаш, не за баерн да освои колку што тие голи ќе трчаат ц ц ц што сте едни преваранти :pos: само педери да не сТЕ!:wink::icon_lol:

Ај размисли сега уште еднаш и види зашто го кажал тоа така. : )

Сфати?

Боби[Мкд];3514408 напиша:
Тоа го кажа дека сакал да игра против Мурињо и неговиот другар Снајди, а не поради тоа што Интер се послаби, свите знајме дека Интер се најбољи на свет.

ete:pos:

Аааааааа :nenene: договорот беше по кеј од Ајриш до Камени,и ќе ве замолам тоа да биде по боксерици и без дигиталци и папараци.(мааа не го гледате тој филм бе алоооооо сеирџииии)

Иначе читам погоре многу (мудри и солидни ги има:pos2:) да го испратат Матеус во пензија од SkySport Experte па да распишеме конкурс за кајгана експерт и да го испратиме.Башка и платиче топ ќе си зима што ќе се замара по форумов бадијала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom