Лига на Шампиони 2009-2010

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Лол, Чави му рекол на Мурињо да му се заблагодари на сонародникот а овој му вратил зар заборави ли ланската сезона :tv:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
ОК значи го немам тоа право да бидам лут барем една ноќ поради судиите? Па Челски уште серат по форумов и трујат по 2 години, јас немам ебено право да бидам лут поради 1 индиректен, 1 гол после фаул, 1 гол после офсајд, 1 пенал и 1000 други срања?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Браво за коментаторот и децата ( а ко шо глеам и женски кои се на се 3 утакмици изглеале сезонава )
Извини, имаш ти нешто против женски што гледаат фудбал и се интерсираат или баба Ванѓа си кој колку гледа фудбал знаеш, или ти најкомпетентен си па другиве коментарите треба да си ги чуваат? :wink:

Молим те не генрализирај и молим те препрочитај постови :smir:

M

marko 1996

Гостин
Свака част за Интер посебно за Мурињо , какви тактики праи човекот ... Пеп може само да гледа какви се игра тактички второ полувреме први 10 мин каков притисок на Интер овие не поминаа средина ... Според утакмицава Интер ке биде подобар за финале се на се немаа некоја игра Барса,Меси не фати топка ваква лоша игра на Барса не сум видел никогаш. Фали Иниеста у Барса...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Добро играа Интер, се гледаше дека играа многу подбро и се виде дека тормозењето со рејзот се наплати на Барса, Меси беше изгубен германец на теренот.. Иако Барса беа оштетени со недосуден пенал, па можеби и третиот гол..
Сега сум потполно сигурен дека и утре Баер ке е кец.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро играа Интер, се гледаше дека играа многу подбро и се виде дека тормозењето со рејзот се наплати на Барса, Меси беше изгубен германец на теренот.. Иако Барса беа оштетени со недосуден пенал, па можеби и третиот гол..
Сега сум потполно сигурен дека и утре Баер ке е кец.
Да бе, на крај виде, дури проба да го повреди нашиот најдобар - Маикон. :(

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
What goes around, comes around....
Види чудо, ни Барса не била поштедена од тоа „правило“.
И ја тоа викам...ќе ве плесневме 2 финалиња по ред

Како и да е има правда , тоа ми се свиѓа!!!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Какви глупости сум изначитал од фанови кои не се навикнати да ја гледаат како барса е надиграна туку бараат некои орпавдувања како на пример пеналот над Алвеш:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:зарем човек треба да се смее или да плаче...голот на Милито чист офсајд нема збор но каде на друго место бевте оштетени???
Зарем лани заборавивте како поминавте или треба клипови да поставуваме??
Интер со иргата си заслужи да победи и со пристапот каде барселона не ја прецене како во групите!Барселона е најдобра во светот и јас тоа го тврдам но не значид ека секој натрпевар ќе победува и ќе гази сепак играчите се пред се човечки суштества..
а и не знам што ви е изнанадување што месси не се виде..јас ионака очекував да не се види месии бидејќи интер имаат тврда одбрана каде никој нема да му дозволи на месси туку така да се шета...чави е зверот..но некако во првото полувреме ми делуваше изгубен ама во второто беше одличен ама педро ибра и другите не знаеа да ги искористат шансите....како и дае има уште еден натпревар ништо не е завршено

F

fantomX

Гостин

После таква среќа со тој црн Тери претходната сезона?
Абе со автоголој на Руни и Роналдо ќе изгубевте, за поголема мака. :vozbud:

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Тој што мисли дека голот на Интер е од офсајд и дека Шнајдер направи фаул за пенал подхитно да земат упат за на очно
Честито победа на Интер ,Мурињо одлично ја постави тактиката комплетно ги затвори и Меси и ЧАви не мрднаа и не се видоа вечерва

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Уште е рано да се прогнозира но сепак останува проклетството дека екипа што ја освоила ЛШ претходната година неможе да ја одбрани:toe:

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Oхохохох како ке го јадевте тогаш со Гус Хидинк тренер :vozbud: :челзијаш:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ај некој нека го најди слика од ситуацијата од 3тиот гол да видиме дали имаше офсајд ?

Kajgana Shop

На врв Bottom