Извини, имаш ти нешто против женски што гледаат фудбал и се интерсираат или баба Ванѓа си кој колку гледа фудбал знаеш, или ти најкомпетентен си па другиве коментарите треба да си ги чуваат? :wink:Браво за коментаторот и децата ( а ко шо глеам и женски кои се на се 3 утакмици изглеале сезонава )
Да бе, на крај виде, дури проба да го повреди нашиот најдобар - Маикон.Добро играа Интер, се гледаше дека играа многу подбро и се виде дека тормозењето со рејзот се наплати на Барса, Меси беше изгубен германец на теренот.. Иако Барса беа оштетени со недосуден пенал, па можеби и третиот гол..
Сега сум потполно сигурен дека и утре Баер ке е кец.
Да а Пандев не отиде директно на нога на Меси? Али нвм наш еДа бе, на крај виде, дури проба да го повреди нашиот најдобар - Маикон.
И ја тоа викам...ќе ве плесневме 2 финалиња по редWhat goes around, comes around....
Види чудо, ни Барса не била поштедена од тоа „правило“.
После таква среќа со тој црн Тери претходната сезона?И ја тоа викам...ќе ве плесневме 2 финалиња по ред
Како и да е има правда , тоа ми се свиѓа!!!
Oхохохох како ке го јадевте тогаш со Гус Хидинк тренер :челзијаш:И ја тоа викам...ќе ве плесневме 2 финалиња по ред
Како и да е има правда , тоа ми се свиѓа!!!