Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Преку таквото веќе, мислете што сакате, погрешив што пишав на темата, од вас поголеми дудуци нема очигледно. Идете правете слалом во Премиерлигата ајде.
Кака’ да е толку добар со тие награди, со индивидуални потези ќе донесуваше секоја недела 3 бода.

Не му требаат награди на Роналдо. Не ми треба да ми верувате дека е најдобар. Не треба ни да го читате постов, ај идете гледајте Милан ќе поведе за 46 минути.

И фалете се пак со минатата сезона и со далечното минато.

GReska si. Barem jas ne sum navivac na milan. Ama bev isprovociran od tvojot glupav komentar za KAka i za Natcenetata Angliska Liga.

Во горе боллдираното сигурно мислиш на Евра и Хајнце (ги научија собраќајните знаци - мислам да нема судири повеќе)
Абе дете гледајси цртани барем таму главниот лик(твој идол) секогаш победува.
Не ги научиле уште. Е што де, згрешија еднаш и одма не ги бива? Па, види самиот како Евра игра денеска. Се со таа прошла сезона, ебаго, претерувате, како само вие да сте тим.

Иначе цртани престанав да гледам затоа што во Том и Џери, секогаш навивав за Том, а он увек беше надитрен од Џери. И мене тоа ми многу тешко паѓа и ден денес.
Не ме цитирајте веќе, тука завршува дискусијата, вие сте во право.

ФОРЦА МИЛАН! МИЛАН СЕМПРЕ ПЕР ТЕЕЕЕЕЕЕЕ!

П.С. @јас, италијанската лига е подобра од англиската, знаеме. Затоа Ливерпул го избаци Интер, затоа Манчестер ја тепаше Рома, затоа Арсенал го исфрли Милан. Затоа се местат утакмици и стално некои контроверзни случки.

И да, ставите ме на игнор, ве молам.

@KikoMC, лигата нема врска со репрезентацијата. Ама кој да сфати...

Заборави и еден важен детаљ..Затоа и Англија се пласира на ЕП:vozbud::vozbud:За да бидеш најдобар треба да имаш и однесување ФЕР, кое Роналдо очигледно го има заборавено..Инаку, btw официјално најдобар играч е Кака(официјално), а тоа некој што си има комплекс дека е најдобар, тоа е друга работа!

барем италијанската лига не си ја продаде душата , и италија е светски шампион .

пријателе никој не ги оспорува квалитетите на роналдо , дечкото out of this world меѓутоа кака ке остане бог за него ( ако не си приметил јас сум фан на интер ) . се виде лани која е разликата меѓу кака и роналдо да не потсетувам сите знаеме , за овие двајца важи онаа девиза формата е моментална и кога тогаш ке падне а класата е вечна. а тоа роналдо со своето однесување на теренот и тоа како се носи на големи утакмици го нема ниту пак некогаш ке го има

Комплетна подршка за твојот пост, и :bravo: за конструктивноста и објективноста.

Не ги научиле уште. Е што де, згрешија еднаш и одма не ги бива? Па, види самиот како Евра игра денеска. Се со таа прошла сезона, ебаго, претерувате, како само вие да сте тим.

Иначе цртани престанав да гледам затоа што во Том и Џери, секогаш навивав за Том, а он увек беше надитрен од Џери. И мене тоа ми многу тешко паѓа и ден денес.
Не ме цитирајте веќе, тука завршува дискусијата, вие сте во право.

ФОРЦА МИЛАН! МИЛАН СЕМПРЕ ПЕР ТЕЕЕЕЕЕЕЕ!

П.С. @јас, италијанската лига е подобра од англиската, знаеме. Затоа Ливерпул го избаци Интер, затоа Манчестер ја тепаше Рома, затоа Арсенал го исфрли Милан. Затоа се местат утакмици и стално некои контроверзни случки.

И да, ставите ме на игнор, ве молам.

КОНЕЧНО(совет почни да гледаш којотот и брзата птица(и биди за птицата молимте да нема после РАЗОЧАРУВАЊА)

Иначе утакмицата ке ја има на телма или било каде............?

А да... Заборави да напоменеш дека 50% од играчите во Англиското се црнчуги, да не речам Африканци... 20% се останати и некаде 30% се Англичани.
Некој меша баби и жаби. Оставете ги таквите гледишта, лани Манчестер ја демолира Рома со 7-1???, па си поминаа како попчиња со Милан кој вечито ги делка. Кажете колку пати победил Милан, а колку Манчестер во меѓусебните дуели?

Forzza Milan. Очекувам победа :)

Dzish, тој факт црвениов не го изнесе..Се чукаат во гради со што ја тепале Рома со 7-1..И што?Ништооо...Заборај да напомени дека после си го однесоа од италијанска екипа...Абе слушам Англија имала најмногу шанси да го освои Европското Првенство?Коефициентот бил 1,01 во кладилниците:vozbud::vozbud:

Dzish, тој факт црвениов не го изнесе..Се чукаат во гради со што ја тепале Рома со 7-1..И што?Ништооо...Заборај да напомени дека после си го однесоа од италијанска екипа...Абе слушам Англија имала најмногу шанси да го освои Европското Првенство?Коефициентот бил 1,01 во кладилниците:vozbud::vozbud:

Да да и ја видов тоа :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ред Девил гледај Телма....Кака

ооооооооооОооооооооооооооооОООООООООООООООООооооооооооооооОООООО
кој е најдобар фудбалер во светот а? а? а? :vozbud: :vozbud::vozbud:

1.0 Какито :back:

кАкА олеолеееееееее
ајде сега ред девил кој е најдобар фудбалер?????
и покрај повредата кака до крај се бори и најважно не плаче и секогаш е фер а роналдо....ај да не коментирам

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom