Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
денеска на тв покажаа слика кај што галиани е со менаџерот на роналдињо....затоа се поголеми се шанските да дојде и најдобрите фудбалери во светот да заиграат заедно-кака и зублето:vozbud:а нормално и пато е тука:):):)

Не го бива сега толку како порано зубллето..:uvo:

slabi

milan e slab ovaa godina moze podobro no veke kraj ja zagubi SERIA A i LIGATA NA SAMPIONITE

Најдобри Кака‘ и Роналдињо? Некого да не заборавивте?

Не е заборавен, не се сеќирај, само прво нека се докаже на евро сцена па тогаш ќе биде почитуван од цел свет, а не на сите големи утакмици се губи. Лесно е таму против астон вила, или бирмингем, или Тотенхем ..... Па и еден Адебајор, камен од играч има 19 гола дадено во ЕПЛ па што. Да не го прави тоа добар играч, така исто и со тој твојот шо мислиш дека е заборавен. Нека се истакне на евро сцена и во големи утакмици, само така ќе го докаже својот квалитет, кој несомнено го има, само сеа прашање е на кое ниво. Дали на ниво со најдобрите во светот или едно-две скалила подолу!

Не е заборавен, не се сеќирај, само прво нека се докаже на евро сцена па тогаш ќе биде почитуван од цел свет, а не на сите големи утакмици се губи. Лесно е таму против астон вила, или бирмингем, или Тотенхем ..... Па и еден Адебајор, камен од играч има 19 гола дадено во ЕПЛ па што. Да не го прави тоа добар играч, така исто и со тој твојот шо мислиш дека е заборавен. Нека се истакне на евро сцена и во големи утакмици, само така ќе го докаже својот квалитет, кој несомнено го има, само сеа прашање е на кое ниво. Дали на ниво со најдобрите во светот или едно-две скалила подолу!

Аха, значи не се истакнал. Кака’ пак премногу се истакна, даде 2-3 голчиња по туѓи грешки и најдобар е! Оваа година, немам зборови, стварно извонреден е перспективниот РИКАРДО КАКА‘!

Па во Премиерлига има појаки одбранбени играчи од тимови како Милан и остала компанија. ОК, не си гледал што прави во последно време...

Ај вечер ќе тепате лесно, немајте гајле, сигурно земате 3 бода.

ФОРЦА МИЛАН! Милан семпре пер те, или како и да беше.
Поздрав.

Аха, значи не се истакнал. Кака’ пак премногу се истакна, даде 2-3 голчиња по туѓи грешки и најдобар е! Оваа година, немам зборови, стварно извонреден е перспективниот РИКАРДО КАКА‘!

Па во Премиерлига има појаки одбранбени играчи од тимови како Милан и остала компанија. ОК, не си гледал што прави во последно време...

Поздрав.

Premier Liga i dobri odbrambeni igraci??? NE zaebavaj jas so dve levi noze mozam slalom da pram megju niv.

sori za oftopikot.

on topik. Kaka mozi dade golcinja po greska na drugite ama to nesto ne go pravi nisto podolu od toa so e. Eden od najdobrite fudbaleri :wink:
I so srekja vecer.

Поздрав.

:pos2::pos2: хахахахах колку ми е мило кога со еден ваков пост докажуваш дека си дудук за фудбалов! Абе можеш само за инает да збориш! Кака беше признат од целиот свет дека е најдобар,а Кристијано не!! Дотогаш ќути!!!! Или да те потсетам со линк како плачеше Кристијано Роналдо.....Играч кој плаче после утакмица....не знае да прифати пораз,а тоа не е добро!!:pos2:

Преку таквото веќе, мислете што сакате, погрешив што пишав на темата, од вас поголеми дудуци нема очигледно. Идете правете слалом во Премиерлигата ајде.
Кака’ да е толку добар со тие награди, со индивидуални потези ќе донесуваше секоја недела 3 бода.

Не му требаат награди на Роналдо. Не ми треба да ми верувате дека е најдобар. Не треба ни да го читате постов, ај идете гледајте Милан ќе поведе за 46 минути.

И фалете се пак со минатата сезона и со далечното минато.

Преку таквото веќе, мислете што сакате, погрешив што пишав на темата, од вас поголеми дудуци нема очигледно. Идете правете слалом во Премиерлигата ајде.
Кака’ да е толку добар со тие награди, со индивидуални потези ќе донесуваше секоја недела 3 бода.

Не му требаат награди на Роналдо. Не ми треба да ми верувате дека е најдобар. Не треба ни да го читате постов, ај идете гледајте Милан ќе поведе за 46 минути.

Ајде врати си се од кај шо си дошол. Поточно во твојот фан клуб и не не замарај со непотребни работи!

Фатив на спортска 550 ден...ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!Тоа е супер за мене....Милан вечер ќе ги руши Каљари .... 3-0....!!!FORZAA MILAN!!!И супер што фатив сеа ќе моем да типуам уште..:vozbud::pos2::vozbud:

Е ај честито..Милан ќе победи бе..со сигурност..:olee::olee::olee:

Поздрав.

Во горе боллдираното сигурно мислиш на Евра и Хајнце (ги научија собраќајните знаци - мислам да нема судири повеќе)
Абе дете гледајси цртани барем таму главниот лик(твој идол) секогаш победува.

пријателе никој не ги оспорува квалитетите на роналдо , дечкото out of this world меѓутоа кака ке остане бог за него ( ако не си приметил јас сум фан на интер ) . се виде лани која е разликата меѓу кака и роналдо да не потсетувам сите знаеме , за овие двајца важи онаа девиза формата е моментална и кога тогаш ке падне а класата е вечна. а тоа роналдо со своето однесување на теренот и тоа како се носи на големи утакмици го нема ниту пак некогаш ке го има

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom