Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде стегајте се за вечер!! Мора да победиме!!!:olee::olee:

Kолку е убаво вака кога ќе видам дека и девојчиња да навиваат за најдобриот клуб на светот! :bravo: :)

И јас сум за тоа да дојде Роналдињо,и најверојатно ќе дојде!!! Тој не може да заборавил да игра фудбал,само му треба промена на средината!!Во милан се и Кака и Пато,и уште Бразилци и боље ќе му биде. А и замислете го тоа трио: Кака Пато Роналдињо пак КА-ПА-РО

Да е паметен Анчелоти ќе му даде шанса на Палоши а Амбро ќе се одмара малце.

вака:
....................Калач.........................
..Бонера..Каладзе..Малдини...Фавали..
........Гатузо...Пирло...Сидорф............
.....................Кака..........................
..........Палоши.......Пато....................

Ама он ќе игра со 1 напад (Пато) :\

... и Пумата направи 32 год. :hahe:

Да е паметен Анчелоти ќе му даде шанса на Палоши а Амбро ќе се одмара малце.

вака:
....................Калач.........................
..Бонера..Каладзе..Малдини...Фавали..
........Гатузо...Пирло...Сидорф............
.....................Кака..........................
..........Палоши.......Пато....................

Ама он ќе игра со 1 напад (Пато) :\

... и Пумата направи 32 год. :hahe:

Побрзо Пирло би го одмарал (пошто нема имано одмор од пред светското) Амбро е звер еден од подобрите во средниот ред , ако не и на најдобар во моментоФ.

Ee росонерка може и јас да дојдам да навивам со вас :):):):):pos2:?

ајде може!
само не знам дали си спремен да го издржиш тоа, да гледаш натрпревар со две најгласни росоњерки :vozbud:

Ова за Роналдињо некако се посигурно ми доаѓа. Берлускони изјавил дека го донесува Роналдињо во тимот на Милан. И плус најавил дека Анчелоти и Џила сепак остануваат верни на Милан.

да да роналдињо и кака во иста екипа ... едвај чекам тоа да го видам. сигурно сте приметиле како играа во репрезентацијата , роналдињо само ке му смета на кака . а за вечер конечно ќе тепате немате друг избор.

Побрзо Пирло би го одмарал (пошто нема имано одмор од пред светското) Амбро е звер еден од подобрите во средниот ред , ако не и на најдобар во моментоФ.
Да е до мене и Пирло и Сидорф на клупа :)
Ова за Роналдињо некако се посигурно ми доаѓа. Берлускони изјавил дека го донесува Роналдињо во тимот на Милан. И плус најавил дека Анчелоти и Џила сепак остануваат верни на Милан.
И минатото лето викаа Роналдињо ќе дојде ама не дојде, само сеа што се поголеми шансите бидејќи не го става Рајкард да игра го кријат демек повреден а цело време здрав :D

да да роналдињо и кака во иста екипа ... едвај чекам тоа да го видам. сигурно сте приметиле како играа во репрезентацијата , роналдињо само ке му смета на кака . а за вечер конечно ќе тепате немате друг избор.

Да другар така е, ама тоа беше сосема друга формација, каде Бразил покрај Роналдињо и Кака играа и со двајца напаѓачи, Роналдо и Адријано(претпоставувам дека алудираш на светското првенство).Кога би играле Роналдињо и Кака зад само еден напаѓач би било сосема друга приказна, а тоа ќе биде во Милан.

Не се сеќирај ќе им го најде крајот Анчелоти. Само нека дојде. А според мене тоа е веќе завршена работа, затоа што очигледно дека веќе не е посакуван во Барселона, а не глеам подобар клуб од Милан каде би играл Роналдињо. Башка има многу бразилци и лесно ќе се адаптира.

Да другар така е, ама тоа беше сосема друга формација, каде Бразил покрај Роналдињо и Кака играа и со двајца напаѓачи, Роналдо и Адријано(претпоставувам дека алудираш на светското првенство).Кога би играле Роналдињо и Кака зад само еден напаѓач би било сосема друга приказна, а тоа ќе биде во Милан.

Не се сеќирај ќе им го најде крајот Анчелоти. Само нека дојде. А според мене тоа е веќе завршена работа, затоа што очигледно дека веќе не е посакуван во Барселона, а не глеам подобар клуб од Милан каде би играл Роналдињо. Башка има многу бразилци и лесно ќе се адаптира.

да се надеваме дека право збориш , штета би било вака да пропадне роналдињо но поголема штета би било играта на кака да трпи на негова сметка . ај да видиме што ке биде .... јас мислам дека има подобри решенија за милан во овој момент отколку роналдињо

Баш добро би соработувале Кака и Дињо

Гатузо..Пирло..Сидорф
.......Кака...Дињо.......
............Пато.............

ама рано е да се зборува првин нека си потпише он па после ..

За 18-20 милиони евра верувај дека нема!

можеби ама не се потребни толку драстични промени во милан. барем не одеднаш , подобор би било да се потпрат на својата школа како порано (албертини , барези , малдини ... ) плус некој јак помотивиран играч отколку роналдињо .

Баш добро би соработувале Кака и Дињо

Гатузо..Пирло..Сидорф
.......Кака...Дињо.......
............Пато.............

Ауууу страшно дури ми делува! :) ........Само уште замени да се обезбедат адекватни, како Фламини за Гатузо, Оливеира или Бориело за Пато, за Пирло да се најде некој..... за да може да се издржи на сите фронтови! Ама мислам дека го разбраа тоа и Галијани, и Берлускони и Браида, и ќе поработат малце на случајот.

можеби ама не се потребни толку драстични промени во милан. барем не одеднаш , подобор би било да се потпрат на својата школа како порано (албертини , барези , малдини ... ) плус некој јак помотивиран играч отколку роналдињо .

Драстични промени?! Другар шо збориш? Сега ние зборуваме за еден играч, а ти ми збориш драстични промени. Не праевме моабет за 10 фудбалери. .....И плус Роналдињо кога ќе ја смени средината мотивацијата само по себе ќе си се појави!!

денеска на тв покажаа слика кај што галиани е со менаџерот на роналдињо....затоа се поголеми се шанските да дојде и најдобрите фудбалери во светот да заиграат заедно-кака и зублето:vozbud:а нормално и пато е тука:):):)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom