- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 523
- Поени од реакции
- 148
Ај чим си идел во Бугарија доста време да те прашам нешто за таму.Пошто ова ќе ни биде прва година како што ќе идеме таму.Значи ме интересира све.Каде го најде смештајот преку агенција или сопствена решија,колку пари е повратна карта,како се цените за јадење,пиење(алкохол пред се ).Ние сме делумно решени за Сончев Брег(или како се викаше тоа ).Моментално гледаме понуди преку booking.com Па ај те молам дај ми некоја информација повеќе.На одмор строго одам со другари,без девојка! Значи од одмор сакам алкохол цицки и алкохол и цицки. Бугарија окапавме 2-3 години по ред и баш тоа го најдовме што ни треба.Е сега дајте кажете дестинација ко за мене со другарите .Бугарија ја знам така да препорачајте друго место,нешто како горе на клипот Цени превоз и сите тие работи.
--- надополнето ---
Ај вака сеа ке се обидам да ти објаснам мада да последниве 2 год не сум бил во ЦГ зж здосадено ми е.Суто море не ми се свиѓа бар на мене.Ме ми беше ич нечисто.Дефинитивно мене ми беше поисплатливо во сопствена режија.Уште ако идете со кола лудо и незаборавно ке си пројдете.Види смени ја дистинацијава.Еве ти неколку мој совети.Херцег нови,Игало,Котор,Плави хоризонт(едно прекрасно место,мирно имаш хотел,приколки и во куќа да се сместиш),Тиват,Петровац и др.Будва никако.Не е за со дечкоСакам летово да идам со дечко ми на Суто море. Може ли некој да ми каже како се движат цените, каква е плажата. Поисплатливо ли е преко сопствена режија или преку агенција?
И ја кога бев последната година а бев сместен на плави хоризонт плакав 7евра смештај со се такса.Си купуваш храна од супер маркет(цените беа исти како и кај нас) и сите градови ни беа одалечени на 20-30 мин возење Будва,Котор и Тиват.Ако те интересира нешто повеќе би можел да ти помогнам .А и оваа е последната песочна плажа после натака се све бетонски плажите