:icon_cool:icon_cool:icon_coolзависи ако ти се ебе и искача Кавос,
Nei pori e klasicno penzionersko mesto i ubavo za familii so mali deca a Hanioti i opsto prviot krak na Halkidiki e relativno pozivo...no jas bi ti preporacal ako ti e za blizina nekoe od najbliskite ostrovi - Krf,kade ima super plazi i(vo blizinata na gradot ke se smestis i imas ok nightlife) ili Tasos nema n od noken zivot ama ima ubavi plazi,dobro e za odmor.Ako odis so kola ili planiras da rentas kola ili skuter- Krf !За оваа година имам идеја за лабав одмор некаде во близина!!! Размислував за Неи Пори, Ханиоти.....е сеа знам дека плажите се супер, за релаксација е супер ама некој да не има инфо како е ноќниот живот и дали има живот уствари. Дали има млад народ, дискотеки, барови,коктел барови...што било онака да се разонодиш навечер , сигурно дома нема да седам нели?![]()
http://www.apartmanibatricevic.com/Да не знај некој како се движат цените во Херцег Нови. Дали е многу скапо или?.. Колку е на пр. едно кафе, една пица и сл.
Това не са топ дестинации во БГ. Кранево е посеверно,а Обзор е почти во средата.Дечки ај тие што биле на Обзор или Кранево во бугарија да каже 2 3 збора, дали е ок, дали се исплати, пошто едно другарче ми спомна со истите пари што ке ги поминеш во охрид ке поминеш и таму.
Дефинитивно најдобар избор прекрасно место............следно одење за Шпанија повторно би било Сан СебастианOva leto odam konecno za Spanija,San Sebastian.Pa posle odam normaln do site najatraktivni destinacii vo Spanija.
Брат абе и јас неможам да ископам никаква информација и јас сакам да одам таму....ама сите ќутат ко никој да нема отидено тамуЗа 5-6 дена одам за Саранда и од огромна корист ќе ми бидат било какви информации поврзани со цени, смештај... што побрзо, тоа подобро.
Ме интересира каде поконкретно да барам смештај (бидејќи не одам преку агенција), дали во градот, понастрана некаде (гледав на Google Earth слики со прекрасни плажи), колку се движат цените за наем на тро или четворокреветен апартман, колку се цените на храна, пијалоци, кафе...
Патиштата какви се, дали се добри? Планирам да одам преку Грција, значи, преку Битола (на Меџитлија), по Виа Егнација и преку Јанина во Албанија...
Читам оти има многумина што веќе биле, па би требало да ги знаат овие работи.