Каде ова лето? - прашања и предлози за туристички дестинации

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Коj бе ти споредува Палма де Majoрка со Бугариja :uvo: ?

А за наjреномирано место во Европа jас би одбрал Côte d’Azur со Монако, Ница, Кан и Сен Тропе :). Барем таму сакам jас, ама немам толку пари :)
pa mi vikas loso e tamu vaka naka ,iako nemate more kako sto treba a i daleku e podobor budva odkolku vasata bugarija vikam vasata zosto pod slikata ti pise deka si bugarce

Член од
18 март 2009
Мислења
375
Поени од реакции
7
Ова за Маjoрка беше сарказам - секоj знае колку е убаво таму, али за жал не секоj има пари да иде таму ( еве jас таа година имам пари за одмор колко ти чини само картата со авион до Палма де Маjорка во едната посока :).

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Друштво.Пари.Венеција.

Член од
8 јануари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
1
Има ли некој идено во Полихроно - Грција ?
Кој има идено нека остави свои впечатоци од местото..
Има ли убави плажи,места за искачање,каков е градот,цените за приватен смештај и дали се лесно наоѓа приватен смештај и друго..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Набацете некое инфо и извештај за Кавос на Крф : )

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Дали има некој што знае која агенција е најдобра за Иос во Грција? Благодарам однапред.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.846
Поени од реакции
2.724
Во Охрид ќе пичиме со другари.

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Дали има некој што знае која агенција е најдобра за Иос во Грција? Благодарам однапред.
Јас планирам да одам летово на Иос. Од тоа што разгледував, само тера травел има понуди за таму... со тоа што наведено е дека мора да се формира група од најмалку 40 души за да се оствари турата.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
сакам летово да одам за сицилија. бил некој? инфо нешто да даде за смештај, популарни места, места со убави плажи, цени и сл. едноставно, да препорача нешто. фала!

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Кавос- содома и гомора, место каде шансите да закачиш гонореја, сифилис и остали болести со грдо име се најголеми, да бидеш повраен сред дискотека, другарките да ти ги пипкаат на сред улица......јас сакав да идам на Кавос ама вакво инфо добив. Топло ми беше препорачан Ипсос како многу подобра опција за Крф, малку помирен ама со поубави плажи.
зависи ако ти се ебе и искача Кавос, ако ти се бања Ипсос:)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Има ли некој идено во Полихроно - Грција ?
Кој има идено нека остави свои впечатоци од местото..
Има ли убави плажи,места за искачање,каков е градот,цените за приватен смештај и дали се лесно наоѓа приватен смештај и друго..
Селце на прв крак.
Една улица покрај плажа. 1 поголем супермаркет. 2 фурни. 5 кафичи. Дискотека јок. 10тина продавнички се на се. 1 пицерија. Плажа 2 метри широка, но долга е и пешкир до пешкир (секако зборам за шпиц сезона). Морето е преубаво на цел прв крак.
И Полихроно е најмалото местенце на првиот крај и најдосадно според мене. Секако и најефтино е. Пензионерски одмор ако сакаш оди! Место може ќе најдеш и сам секаде во Гејлада, али зависи и кое време се оди и секако кој ден. Ако одиш петок или сабота тешко се наоѓа.
Ако сакаш поголема забава тогаш Калитеа, Пефкохори или Хањоти!

Друштво.Пари.Венеција.
Венеција за одмор?
Aх да секако!
Венеција е за посета на 1 ден. Ни п од плажа нема.
Лидо Ди Јесоло е веќе друга приказна.
На тоа градче мислеше?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ај кажете некој што бил за Закинтос како си поминал, цени нешто плажи ово оно... :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

MAKEDONIJA > MAKEDONSKA TURA > SKOPJE- OHRID - NP MAVROVO:smir:
http://www.g-o.hr/

--- надополнето ---

Кавос- содома и гомора, место каде шансите да закачиш гонореја, сифилис и остали болести со грдо име се најголеми, да бидеш повраен сред дискотека, другарките да ти ги пипкаат на сред улица......јас сакав да идам на Кавос ама вакво инфо добив. Топло ми беше препорачан Ипсос како многу подобра опција за Крф, малку помирен ама со поубави плажи.
зависи ако ти се ебе и искача Кавос, ако ти се бања Ипсос:)
:toe::bravo:
Патем.....
Nikolina Pišek zajedno sa svojim dragim, Kristijanom Curavićem, provodi odmor na grčkom otoku Santorini, a ono što ih je iznenadilo jest činjenica da u njihovoj blizini ima puno više zgodnih mladića, nego cura.

хахахахаххахххххххххххааааааааа

Curama preporučujem da na Perivolos dođu same jer nigdje nisam vidjela takvu koncentraciju zgodnih momaka kao na toj plaži.
:pos2:

MOJA GRČKA AVANTURA

http://www.gloria.com.hr/stil/showpage.php?id=11891

Kajgana Shop

На врв Bottom