Od 5 - 9 avgust :cug:Која дата е саборот во Гуча?????:cug:
Турција,Аланија ултра ал инклузив 560 евра со авио билет,хотел со 5 ѕвезди.Ако може некој линк од туристички агенции за Турција, Хрватска нешто ?
Дај линк од сајтот со понудите да разгледам..Турција,Аланија ултра ал инклузив 560 евра со авио билет,хотел со 5 ѕвезди.
Хрватска,само Зрце ништо друго!
Само за тебеСе гледаме таму :cug::cug:
За Бугарија понуди имаш скоро во сите агенции, прошетај наоѓаш 100 %.Една информација ми треба: Некаде од 10ти август сум на една обука што се одржува баш во Бугарија (Сончев Брег) обуката е 5 дена а јас треба да се погрижам за сместувањето (во хотел) и патот. Имате ли информација некој агенција што нуди нешто вакво?
Искрено не сум разгледувал понуди за таму.
Дубровник ти е најскап град во Хрватска. Чим си се одлучил за таму вајда го знаеш тоа. Него прогуглај малце имаш 2-3 страници преку кој можеш да резервираш смештај. Ако не друго ќе ти послужат да видиш одприлика како се движат цените.Ќе одам за ДУбровник, со кола. Ако може да ни каже некој кој е најдобриот пат за да се стигне до таму, нешто читав во Вест, преку Албанија не било сигурно.
И колку се движат цените на сместувањето таму, било какво.
Ја да сум на твое место би ишол преку Црна Гора. Нормално ако сакаш кривинчиња + поефтино ќе те фати.Ќе одам за ДУбровник, со кола. Ако може да ни каже некој кој е најдобриот пат за да се стигне до таму, нешто читав во Вест, преку Албанија не било сигурно.
И колку се движат цените на сместувањето таму, било какво.