Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Море педери, не ми одговоривте, ќе носиме ли дресови такви работи у Среда ? И дај кажете ги крајните детали за чекање, каде, кога што ? :)))

Иначе Никола Рицоли ќе ни суди во Среда, судија кој имал некаков конфликт ваљда со Тоти. (не знам за што станува збор поточно) Еве видете.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Море педери, не ми одговоривте, ќе носиме ли дресови такви работи у Среда ? И дај кажете ги крајните детали за чекање, каде, како што ? :)))
Како бе без дресови ќе одите не заебавај.
Дури и снег падна во наша чест, нели гледаш бело е се. Шо значи ќе минеме оваа година.:baeh:
Да земете и едно платно бело и да напишете Кајгана Фан Клуб Реал Мадрид :vozbud:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
Мигел Паланка е позајмен во Кастељон. Кастељон игра секунда А дивизија, последно место. Паланка играл 18 наптревари постигнал 1 гол. :( Моеше негде боље да иде, да се разигра.
eh znam za toa za zal barem negde u 1 liga da go pratele kako u getafe osasuna itn. go pratile u vtora liga gleam toj bueno e u prva liga parejo e u prva liga bash nego go staile u 2ra liga

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Замислете Филе излага со дрес од Барса. :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Абе на Перез му е роденден денес бре.. :) Ај нека му е честит, па летото да не почасти со уште некој играч. :pos:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Нека му е честит роѓенденот и нека му е со среќа плаќањето долгови :pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Среќен Роденден на Флорентино, кога вишле неговите на кој датум е роден, сигурно не претпоставувале дека денес ке е ова. :pipi:Suck Haters:back:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Армин треба да каже подетални информации :)

Ако треба да сме у 7 30 таму, во 7 чекање на рекорд, и со такси после. Али треба да кажете дали може да стигнете и слично, незнам кој од каде доаѓа. И за враќање видете си возови авиони ако има потреба афтер парти да праиме негде, ако победиме секако :tv:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Ја со дечките од Велес тргам у 17:50, ако касни возот, до 19:00 максимум таму сум. Уште кумановциве да кажат кога ќе пристигнат, останатите мислам дека се од Скопје. За враќање не е проблем, ќе спијам таму јас, наредна ден се враќам назад. :)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
509
Поени од реакции
72
imate li site dresovi?? ako nemate ke vi pozajmam:smir:ali 100% imate vie ste teski madridisti i mora da go imate toa :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Ја со Манга и дечките негови од Велес и Батистута ке се чекаме на железничка. Па размислуев некаде на Рекорд да се најдеме сите околу 7, 7 и нешто и после со такси одма ке стигнеме. Ако некој сака и му одговара прво на железничка да се најдеме, па да одиме накај центар да се најдеме со остали, нека каже. :)

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
наредната утакмица во лига ја играме со ваљадолид гости во 9 часот а потоа со хихон дома во 5 часот...незнам колку е точно ова..али јас откако памтам за себе и фудбалот..не сум видел реал да игра во 5 ..:)
Не е со Хихон од 5. Нема уште одредено термин у колку саатот ќе се игра утакмицата. Сите натпревари од наредните кола се пишани од 17:00 додека не се одреди кој ден и у колку саат ќе се одиграат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom