Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Годинава дома: 11-0-0 и гол разлика 35-6...да игравме малку подобро барем на гости сега ќе си бевме први :)
абе игравме против најдобрите во шпанија на гости затоа е тоа така... :smir:
сега ќе си ги преслушаме фино лепо дома и ете :helou:

Ej дечки секоја чест на extreme1.Човекот партал ги прави во Бан-клуб Фарселона :pos2::pos2::pos2::pos2:

абе игравме против најдобрите во шпанија на гости затоа е тоа така... :smir:
сега ќе си ги преслушаме фино лепо дома и ете :helou:

Па што е најтрагично подобрите ги тепавме (освен Севиља), а не успеавме да ги тепаме Хихон и сличните на нив. Ама ај нема врска...

Па што е најтрагично подобрите ги тепавме (освен Севиља), а не успеавме да ги тепаме Хихон и сличните на нив. Ама ај нема врска...
ајде ајде само смирено и полека да ги решаваме сега дома а на гости не би требало да киксираме пошо речиси сите се далеку послаби екипи од нас (да не речам неконкурентни) :wink:

ajmo sega go imame sansata da se kacime na 1 mesto....sega pocnuva za niv malerot povredi....

p.s gi vidovte udarite so lakt na maxwell neli toa bese za crven aj sega da vidimo sto ke vikat tie od FARSA

Мадрид - Барселона 5-1 минативе две недели.
Ме мрзи да барам ама сигурно Атлетико и Реал заедно имаат подобар скор од Барса и Еспањол заедно во меѓусебните сезонава. :tv:

Вечер 0-5 ќе тепате...:smir:

Добро де,за 2 гола :tv:
А иначе,првата утакмица со Лион ја играте дома или гости?
Дома мислам дека ја играте,ама не сум сигурен...
И оваа година сакам да ја освоите вие титулата во Шпанија,а и мислам дека имате многу шанси за тоа..

Добро де,за 2 гола :tv:
А иначе,првата утакмица со Лион ја играте дома или гости?
Дома мислам дека ја играте,ама не сум сигурен...
И оваа година сакам да ја освоите вие титулата во Шпанија,а и мислам дека имате многу шанси за тоа..
У гости ја играт.
Чисто да знаеш, тие што завршија први во групата играт во гости првото коло.

Знам,ама мислев дека Реал први завршија во групата....
:wtf2:
Па први завршија, и затоа ќе играат во гости првото коло, исто како и Манчестер, Челзи, Барса, Бордо...

:wtf2:
Па први завршија, и затоа ќе играат во гости првото коло, исто како и Манчестер, Челзи, Барса, Бордо...

Грешка де...мислев дека втори завршија..:pos:
..Како и да е мислам дека е редно време да минат осмина финале..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom