На таков терен тешко...среќен би бил и со 0-1 и дај боже да нема повреди.Вечер 0-5 ќе тепате...:smir:
Или пак грешки сме луѓе правимеАман бе и вие луѓе сме грешки прајме.Чаби и Ласс како дефанзивци.:tv:
Стадионот на Лион денес. Наебавме ако биде и во Вторник вака. :tv:
Kако за нив, така за нас
Ааах колку што ми е драго толку ми е и жал... да не биде и ова уште едно лошо продавање :nesvest:
Ѕвер. 65 минута влезе во игра, и за само 10 минути игра постигна два гола. Само вака нека продолжи во Хамбург.
Што е ова бе... олку снег у Ванкувер нема
Најверојатно формацијата ке биде поставена повторно со два деструктивци. Апсолутно е непотребно против вакви екипи но тоа е тоа. Гледам Албиол не е во стартните..Reason ? Или Мп со нова идеа.Casillas; Arbeloa, Sergio Ramos, Garay, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero; Kaká; Higuaín y Cristiano
Тоа е составот.
Повреден еНајверојатно формацијата ке биде поставена повторно со два деструктивци. Апсолутно е непотребно против вакви екипи но тоа е тоа. Гледам Албиол не е во стартните..Reason ? Или Мп со нова идеа.
Што зборите од памет? Кај виде дека Албиол е повреден?Повреден е
Не е продаден туку раскин на договорот без никаква оштетаАаах колку што ми е драго толку ми е и жал... да не биде и ова уште едно лошо продавање :nesvest:
Ако биде така ќе ви ја одложат.:smir: