Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Агуеро не е дал гол како што гледам... али има време 30 минута е еве намалија на 2-1 Агуеро е на ред сега :)
да го Е*ам и агуерото кога треба да шутира -подава,кога треба да подава -шутира... :toe:
требаше до сега 4:1 да е ама јбг... ајде белки издржам комшиите :vozbud:

Да завртам малце настрана...колку се шансите да игра Бензема протиб Лион?:smir:

Да завртам малце настрана...колку се шансите да игра Бензема протиб Лион?:smir:

Денеска тренирал редовно, има само еден редовен тренинг одржано после неговата повреда, така да МП сигурно не би ризикувал како стартер да го пушти, од клупата би требало да влезе.

Денеска тренирал редовно, има само еден редовен тренинг одржано после неговата повреда, така да МП сигурно не би ризикувал како стартер да го пушти, од клупата би требало да влезе.
Фала:smir:...но не можам да издржам...излеа ја стопивме разликата на -2..се потопло и потопло станува:vozbud::vozbud:

Одлично, работава станува се поинтересна и поинтересна. Големо ФАЛА до комшиите, им дужиме. :)

http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3310755&postcount=6935

Другарчево многу филмови си прави у последно време.. Прво демолирање на Реал на Риазор, сега хет-трик на Ибра, кој знае што е следно..

1266177338_extras_albumes_1.jpg

Засекогаш наши пријатели ! Хала Мадрид ! :tv:

11 од 11 ...на сите ѓи почестивме.не би било лошо да ѓи почестиме и Атлетико и Севиља:smir:

Годинава дома: 11-0-0 и гол разлика 35-6...да игравме малку подобро барем на гости сега ќе си бевме први :)

Кажав уште пред почетокот и пред една недела дека Атлетико ќе ја победи Барса.Ова ни беше едниствена шанса да останема во борба за титулата и мислам дека не треба лесно да ја прокоцкаме.Со кого ни е нареден и со кого играат Фарса?Сега и -2 не ни се доволно,сакаме да избиеме први пред меѓусебниот на Бернабеу.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom