Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Лев бек е Таиво...и е токму тоа што ни треба. Кога би ме прашале мене, зимава Коларов, а ако нема ништо од тоа на лето Таиво. Ама финтата е што нас никој не не прашува :)
Сеа ме збунивте...Таиво не играше за Марсеј и против нас десен бек?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
За Клиши и Евра беше само пример, а од кај знаеш ако понуди луда сума Перез и тоа како ке дојде Евра. Таиво игра десен бек, а незнам зошто толку да се смени Арбелоа дефанзивно игра многу јако, единствено што не е левак...друго све е ок кај Арбелоа.
Таиво е лев бек, присети се од каде беше нафрлена топката кога го примивме голот со Марсеј.

За лев бек мој избор се Таиво, Клиши и Коларов.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Таиво е лев бек, присети се од каде беше нафрлена топката кога го примивме голот со Марсеј.

Мислам дека најдобро би било тој шо ќе го купиме,да може да игра во ЛШ.....Овие 2 ца се топ,али неможат да играт,па затоа мој избор е Коларов,кој има проближно ист калитет со горе наведените:smir:

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Да, да лево играше...сори грешка сум:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Мислам дека најдобро би било тој шо ќе го купиме,да може да игра во ЛШ.....Овие 2 ца се топ,али неможат да играт,па затоа мој избор е Коларов,кој има проближно ист калитет со горе наведените:smir:
За на лето мислев. :)

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Јас од дамна пишав дека Таиво ми е фаворит, ама џабе ни е сега, за во Ла лига ке се снајдеме, лига на шампиони ни треба квалитет...

А има врска тоа овие никаквиве од Гоал што пишуваат за некое бегче од бразил, Мореира мислам дека беше?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Иначе веќе одамна се интересираме за Џонатан од Крузеиро. Во Бразил го нарекуваат новиот Маикон. Тој се надева дека дека ако продолжи интересот од Реал Мадрид, ќе биде испратена и понуда. Изјави дека Крузеиро му е драг тим, но некои работи ги гледал и од финанскиски аспект, па доколку тоа биде добра понуда, сигурно ќе ја прифател.

http://www.defensacentral.com/real_madrid/40585/jonathan-cruzeiro-fichaje-descartado-central

А има врска тоа овие никаквиве од Гоал што пишуваат за некое бегче од бразил, Мореира мислам дека беше?
Ова е тој погоре. :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас од дамна пишав дека Таиво ми е фаворит, ама џабе ни е сега, за во Ла лига ке се снајдеме, лига на шампиони ни треба квалитет...

Можно е зошто сакаат да најдат сличен на Карлос...затоа и го форсираа малце Марсело ама видоа не го бива и толку.

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Знам дека го споредувале типчето со Маикон и вањда нема да е нешто многу скап...

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Јас мислам оти најарно за Реал е зимава да земе некој квалитетен централен на позајмица до јуни, а после да се купи Таиво и завршена работа.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Јас мислам оти најарно за Реал е зимава да земе некој квалитетен централен на позајмица до јуни, а после да се купи Таиво и завршена работа.

А квалитетен централен кој би можел да дојде на позајмица е .....

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Видов зборите за одбраната. Вака ке ви кажам јас го посакувам Коларов на левата позиција незнам дали го гледавте и сега со Ливорно имаше одлична партија постигна и гол ( од пенал ама јебика ) :toe:. По незнам кој пат, цврст во одбрана како да игра централен, борбен е многу, коа ке тргне напред никој не го сопира, одличен центаршут, одличен шут, ке наведам (не ни треба ама) одличен изведувач на слободни и на пенали. И најповолното е што може да игра у ЛШ. Централен што да кажам ако е можно Видич јас би бил на 7 небо. Ако не Гарај е тука па он пружи одлични партии.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Да им го земеме Туре на Сити:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop