Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лев бек е Таиво...и е токму тоа што ни треба. Кога би ме прашале мене, зимава Коларов, а ако нема ништо од тоа на лето Таиво. Ама финтата е што нас никој не не прашува :)

Сеа ме збунивте...Таиво не играше за Марсеј и против нас десен бек?

За Клиши и Евра беше само пример, а од кај знаеш ако понуди луда сума Перез и тоа како ке дојде Евра. Таиво игра десен бек, а незнам зошто толку да се смени Арбелоа дефанзивно игра многу јако, единствено што не е левак...друго све е ок кај Арбелоа.

Таиво е лев бек, присети се од каде беше нафрлена топката кога го примивме голот со Марсеј.

За лев бек мој избор се Таиво, Клиши и Коларов.

Таиво е лев бек, присети се од каде беше нафрлена топката кога го примивме голот со Марсеј.

Мислам дека најдобро би било тој шо ќе го купиме,да може да игра во ЛШ.....Овие 2 ца се топ,али неможат да играт,па затоа мој избор е Коларов,кој има проближно ист калитет со горе наведените:smir:

Да, да лево играше...сори грешка сум:)

Мислам дека најдобро би било тој шо ќе го купиме,да може да игра во ЛШ.....Овие 2 ца се топ,али неможат да играт,па затоа мој избор е Коларов,кој има проближно ист калитет со горе наведените:smir:

За на лето мислев. :)

Јас од дамна пишав дека Таиво ми е фаворит, ама џабе ни е сега, за во Ла лига ке се снајдеме, лига на шампиони ни треба квалитет...

А има врска тоа овие никаквиве од Гоал што пишуваат за некое бегче од бразил, Мореира мислам дека беше?

Иначе веќе одамна се интересираме за Џонатан од Крузеиро. Во Бразил го нарекуваат новиот Маикон. Тој се надева дека дека ако продолжи интересот од Реал Мадрид, ќе биде испратена и понуда. Изјави дека Крузеиро му е драг тим, но некои работи ги гледал и од финанскиски аспект, па доколку тоа биде добра понуда, сигурно ќе ја прифател.

http://www.defensacentral.com/real_madrid/40585/jonathan-cruzeiro-fichaje-descartado-central

А има врска тоа овие никаквиве од Гоал што пишуваат за некое бегче од бразил, Мореира мислам дека беше?

Ова е тој погоре. :)

Јас од дамна пишав дека Таиво ми е фаворит, ама џабе ни е сега, за во Ла лига ке се снајдеме, лига на шампиони ни треба квалитет...

Можно е зошто сакаат да најдат сличен на Карлос...затоа и го форсираа малце Марсело ама видоа не го бива и толку.

Знам дека го споредувале типчето со Маикон и вањда нема да е нешто многу скап...

Јас мислам оти најарно за Реал е зимава да земе некој квалитетен централен на позајмица до јуни, а после да се купи Таиво и завршена работа.

Јас мислам оти најарно за Реал е зимава да земе некој квалитетен централен на позајмица до јуни, а после да се купи Таиво и завршена работа.

А квалитетен централен кој би можел да дојде на позајмица е .....

Видов зборите за одбраната. Вака ке ви кажам јас го посакувам Коларов на левата позиција незнам дали го гледавте и сега со Ливорно имаше одлична партија постигна и гол ( од пенал ама јебика ) :toe:. По незнам кој пат, цврст во одбрана како да игра централен, борбен е многу, коа ке тргне напред никој не го сопира, одличен центаршут, одличен шут, ке наведам (не ни треба ама) одличен изведувач на слободни и на пенали. И најповолното е што може да игра у ЛШ. Централен што да кажам ако е можно Видич јас би бил на 7 небо. Ако не Гарај е тука па он пружи одлични партии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom