Лев бек е Таиво...и е токму тоа што ни треба. Кога би ме прашале мене, зимава Коларов, а ако нема ништо од тоа на лето Таиво. Ама финтата е што нас никој не не прашува![]()
Сеа ме збунивте...Таиво не играше за Марсеј и против нас десен бек?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лев бек е Таиво...и е токму тоа што ни треба. Кога би ме прашале мене, зимава Коларов, а ако нема ништо од тоа на лето Таиво. Ама финтата е што нас никој не не прашува![]()
За Клиши и Евра беше само пример, а од кај знаеш ако понуди луда сума Перез и тоа како ке дојде Евра. Таиво игра десен бек, а незнам зошто толку да се смени Арбелоа дефанзивно игра многу јако, единствено што не е левак...друго све е ок кај Арбелоа.
Таиво е лев бек, присети се од каде беше нафрлена топката кога го примивме голот со Марсеј.
За лев бек мој избор се Таиво, Клиши и Коларов.
Таиво е лев бек, присети се од каде беше нафрлена топката кога го примивме голот со Марсеј.
За лев бек мој избор се Таиво, Клиши и Коларов.
Мислам дека најдобро би било тој шо ќе го купиме,да може да игра во ЛШ.....Овие 2 ца се топ,али неможат да играт,па затоа мој избор е Коларов,кој има проближно ист калитет со горе наведените:smir:
А има врска тоа овие никаквиве од Гоал што пишуваат за некое бегче од бразил, Мореира мислам дека беше?
Јас од дамна пишав дека Таиво ми е фаворит, ама џабе ни е сега, за во Ла лига ке се снајдеме, лига на шампиони ни треба квалитет...
А има врска тоа овие никаквиве од Гоал што пишуваат за некое бегче од бразил, Мореира мислам дека беше?
Јас мислам оти најарно за Реал е зимава да земе некој квалитетен централен на позајмица до јуни, а после да се купи Таиво и завршена работа.
А квалитетен централен кој би можел да дојде на позајмица е .....