Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ајде нека ни е со среќа ждрепката:pipi:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
браво одлично прво полувреме... КАКОВ ГОЛ НА РОЛАНДО!!!! УУУААААООООО...
одлична игра на скоро сите кај нас освен рамос,таиво и нианг си играат со него ко мало дете... рафаел маестрално игра баш тоа што се бара од плејмејкер како него :wink:
единствено што ме изненадува пријатно дефинитивно е марсело еден од најдобрите до сеа, многу подвижен, и конечно до сеа прва утакмица да игра со мозок,не ми се веува браво,влијаеле кудењата од нас веројатно :)
ајде второ може и да им пуштиме да тепаат марсеј дедо мики да испадне :vozbud: :vozbud: :vozbud:
се извинувам јавно ова што го кажав ги повлекувам сите зборови и нареден пат не фалам никој веќе додека не заврши натпреварот:helou:

и честитки за првото место ајде некој лесен противник да го скршиме малерот :pipi:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Сега ако ја имаме среќата на Гејнајтед да ни се падне некој лесен во осмина:helou:

Член од
23 ноември 2009
Мислења
88
Поени од реакции
3
Честито нека ни е победата! И уште по мило ми е што прво пишување на форумов со победа е...:pehar: Ќе бидат и уште подобри само треба време, ништо не може преку ноќ.

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Честито нека ни е победата!Ја немам ништо да коментирам за играва само ке го споменам коментатор-от на Канал5 која легенда е ни самиот незнае:nesvest:
П.С кога е ждрепката?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
браво Реал на тешкото гостување остваривте рутинска победа...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Eх, колку ми недостигаа дијагоналите на Хајнце. :лол:

Убедливо најдобра слика од Пипита :)

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Дресовите без спонзор се дркање. Да отвориме група на фејсбук, со празни да играме од следната сезона :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom