Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Јас кога ви трубев, сите одма кревавте прашина ама АЈ!

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Браќа ја мислам дека Реал нема ништо да освои сезонава.За Реал сум уште од прво одделение ама како шо стојат работиве тешко.Милан сега за сега од најјаките клубови е најслаб,од нов губиме и плус тоа у Милан се сите старци ако се паднеме у осминафинале со манчестер,челзи ке губиме со по 3-4 нула.И во Примера изгубивме од севиља а колку појак тим имаме од нив.Така да под итно треба да се смени тренерот.Или да се купи некој јак лев бек.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
И после на Манчестер му недостасувал Роналдо... хаха :)!
Pa da de da, vie go imate noviot Ronaldo t.e. Gigs:tapp::tapp::tapp::pos2::pos2::pos2:

abe toa da, podobro sea ama...
ama zaso go branite albiol be a samo marcelo go krivite, koj bese kriv za vtoriot gol? dobriot pass na ambrosini ili albiol sto ne go pokri pato...
ne deka mi e na meta albiol ama ne samo marcelo kriv idvajcata se ednakvo...
mora drenthe da se igra kao lev bek sinoka pokaza i toa kako dobri 20 min (ne radi golot igrata mi bese pobitna)
Pa vinovnik za vtoriot gol spored mene e Ramos koj ja vlecese topkata do sredina, Marcelo normalno otide napred vo napad, a Ramos mu ja podade na igracot na MIlan:tapp: (ne mi teknuva koj bese) ovoj na Ambrosini i ponatamu znaeme so se desi...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Браќа ја мислам дека Реал нема ништо да освои сезонава.За Реал сум уште од прво одделение ама како шо стојат работиве тешко.Милан сега за сега од најјаките клубови е најслаб,од нов губиме и плус тоа у Милан се сите старци ако се паднеме у осминафинале со манчестер,челзи ке губиме со по 3-4 нула.И во Примера изгубивме од севиља а колку појак тим имаме од нив.Така да под итно треба да се смени тренерот.Или да се купи некој јак лев бек.
abe so e fintata trenerot pa trenerot...
ako nekoj treba da e kriv toa e perez poso kupi samo 2 ili so sila 3 (alonso ama slabo se pokaza do sea) dobri igraci a prodade 4 extra igraci (ili dvajca lider igraci od minatata sezona)...
i so sekoja povreda sto ja ima nekoj igrac nalikuvame kako lani krpen sostav...
imame 5-6 povredeni igraci nemame pak soodvetno resenie za niv...

se na se mnogu frleni pari a pak ne e izvaden max od tie pari..

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Значи шо се дешава стварно не ми е јасно...као можеа бе да изгубат, мислам не за друго ми го расипаа роденденот:P Шо е финтата со Рамос знчи стварно нешо не е тој у реду или нека го стаат кај шо му е природна позиција или нека си поседи на клупа, па ко ќе му дое памет нека каже. И дај достате со тоа Роналдо вака така го нема и одма фама се крева значи они неможат т.е несмеат да чекаат само на него и на неговата игра и он да им биде водич на утакмици, треба да знаат да организираат игра и без него. А Бензема no comm....:kesa::nesvest:...ај следен пат ќе биде боље(си се тешам):pipi:

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077

А сега си..?? 4-то? Јас мислам и не само смена на тренерот, да може некако и Перез да го избркаме, Касиљас исто (оти со ова сношти покажа дека е дрво недоделкано, Раул?? ма и он бе, шо само знае да се тепа, за Ласана да не кажувам - копук не виден..:salut:

Ах беее.. :uvo::pop:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Шо бе плачи во Милан ќе беше уште победно.
Денес Милан се најаки за вас а до вчера не беа ни во втора лига за вас.Одма ви се најаки.Немаа игра Милан али не е се до тоа туку искористените шанси а единствено нешто што вредеше вчера кај Милан беше тоа од 3 шанси 3 гола а Реал долги напади и ептен чекање го чинеше пораз.
Се гледаме во Милано...
:icon_lol:
Мајсторе 4 шанси 4 гола :baeh: до душа и една шанса на пато што Касиљас ја фати

Не провоцирам возбудлив натпревар убав за око за вас од 1ва до 60та минута за мене од 60та до 90та

Незнам толку милиони потроши Перез бе па барем да земеше некое добро трењерче..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Епа да беше пеналот досуден, друго ќе беше 2-0. Него што е тука е, идеме напред!

Тренерот си е супер, него требаше на време да мисли за левиот бек.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
decki denes vo skolo ovie od milan zemale dresovi mislat ja osvoile evropa ova nz dali da se smees dali da places do vcera gi pcuea sea se palat na niv of lele kaj ide svetov ej haha. da ve potsetam ronaldo vi vredi cela ekipa on koa igra 99 posto tepate

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
А сега си..?? 4-то? Јас мислам и не само смена на тренерот, да може некако и Перез да го избркаме, Касиљас исто (оти со ова сношти покажа дека е дрво недоделкано, Раул?? ма и он бе, шо само знае да се тепа, за Ласана да не кажувам - копук не виден..:salut:

Ах беее.. :uvo::pop:
da ne sakas nesto da kazes?
bolje nekoi raboti prekuti si gi... cim gi kritikuvas najdobrite 2 igraci vcera nemam poveke komentari :toe:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
decki denes vo skolo ovie od milan zemale dresovi mislat ja osvoile evropa ova nz dali da se smees dali da places do vcera gi pcuea sea se palat na niv of lele kaj ide svetov ej haha. da ve potsetam ronaldo vi vredi cela ekipa on koa igra 99 posto tepate
Аман бе со тој Роналдо ми ги потече..

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Volku hejtanje na Real Madrid po fan klubovite nemam videno. Ne znam dali e do titulite sto gi imame ili pak do milionite.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom