Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
How about... колку титули освои некој во задниве 5 години?

How about ... колку играчи смени некој во задниве 5 години?

How about ... колку тренери смени некој во задниве 5 години?

How about ... кој е прв во premier а кој е прв во premiera?

how about .... кој колку пари потроши за нови играчи во задниве 5 години?
Ја ти зборим за СЕГА, не за минато. А кога веќе се фати за минатото, зошто ги земаш само овие 5 години? Исти сте како овие од Барса, најдобри биле во последни 18 години :pos2::pos2: Така им одговарало :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
Колку крилни играчи има реал?

Колку одбранбени играчи има реал?

Колку тренери смени реал?

Уште колку тренери ќе смени реал?

Што и фалеше на играта на реал ? LOL .... освен тоа што имаа посед на топка И НЕ покажаа 1 акција, да не споменеме колку и какви голови дадоа и да колку шанси имаа за гол. Впрочем Реал не покажа ништо освен посед на топка на пола терен. Со посед на топка не се победуваат утакмици, туку со голови.

Одбраната да не ви ја коментирам !!!! Секој што ќе ви помине пола терен ви дава гол.

Тоа ти се вика баланс помеѓу $$ , игра , и познавање. Не секогаш боли она што некој преминал од еден клуб во друг. Боли тоа колу немаат основно познавање некои личности раководители во реал.

И да... играта на реал ќе се базира само на роналдо, зашто другите немаат појма што да прават со топката на средина на терен.
Real Madrid Milan
2 Goals scored 3
10 Shots on target 4
8 Shots wide 5
13 Corners 3

Ne sme imale igra.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
How about... колку титули освои некој во задниве 5 години?

How about ... колку играчи смени некој во задниве 5 години?

How about ... колку тренери смени некој во задниве 5 години?

How about ... кој е прв во premier а кој е прв во premiera?

how about .... кој колку пари потроши за нови играчи во задниве 5 години?

Секогаш се гледаат сите факти за нешто кога дебатираме, а не само она што нас ни одговара!!!
A koj go jadese posleden od Real i Mancester. Hmmmm milslam deka bese Mancester. Te pozdravi Ronaldo so het trik

B

Beck's

Гостин
aj uste skoro 1 mesec i ke se vidime u Camp Nou,pa nekoi raboti da mu stanat pojasni na cicko Perez.Znaci vaka ja ipak mislam deka veke od naredna god bi mozelo Real da zeme nekoj trofej,posto se gleda deka voigranosta im e nula,na koj sto mu teknuva pravi.Odbranata vi e tinja,napadot isto ne e do nekakvo posakuvano nivo.Koa Higuain ke igra mesto Raul tek togas ke moze da ocekuvate spektakel vo napadot:helou:

Член од
3 септември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
2
Се освен демолирање на Сан Сиро е феил за мене.

Кога се подсмирија страстиве, да си пишам за утакмицата.
Реално, незаслужен пораз. Цела утакмица Реал ја контролираше играта, освен некои 15 минути кога тотално се изгубија. Второ полувреме требаше да се оди на уште еден гол, а дечкиве некако застанаа. Милан играше толку катастрофално што ги потценија до максимум, и им се врати како бумеранг. Од грешките се учи, и се надевам ќе научат.

Одиме напред, следни се Кихон, би требало да се обели образот. Роналдо ќе се врати за некоја недела, Руд исто, Игуаин не би требало да има посериозна повреда, да се надеваме дека повеќето ќе бидат фит за дуелот во Милано.

Ај те молам објасни ми зошто мислиш дека беше незаслужен вашиот пораз? :tapp:

и вие бевте оштетени ( недосуден пенал ) но и на Милан му беше вратено за тоа (голот на Тиаго, чист гол! Кој ке рече дека судијата беше во право.... тој мора да е :kez: ) но јас мислам дека Милан заслужено си победи, особено заради играта по 60', а и да потсетам дека Реал беше тој што не се виде во последните 10 минути, кога Пато го постигна победоносниот гол... И друга работа водечкиот гол на реал беше по кикс на дида, а голот за 2-1 на Пато беше по кикс на Касиљас (фифти-фифти), голот на Пирло = со голот на Дренте (двата беа постигнати со шут надвор од 16 м), но на голот на Пато .... Реал неможеше да одговори, затоа што беше даден по најдобро изведената акција на целиот натпревар :toe: така да резултатот е тој што е, и не може да се каже дека е незаслужена победа :nenene:

Повеќе среќа следниот пат „кралеви“ :baeh:
:back:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Супер меч беше за гледање. Сплет на околности беше поразот. Подобри бевме тоа е тоа. Тераме напред.

Нека се средат грешките, нека игра Игуаин место Бенз додека влезе во форма

Вамос Мадиридистас.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ај те молам објасни ми зошто мислиш дека беше незаслужен вашиот пораз? :tapp:

и вие бевте оштетени ( недосуден пенал ) но и на Милан му беше вратено за тоа (голот на Тиаго, чист гол! Кој ке рече дека судијата беше во право.... тој мора да е :kez: ) но јас мислам дека Милан заслужено си победи, особено заради играта по 60', а и да потсетам дека Реал беше тој што не се виде во последните 10 минути, кога Пато го постигна победоносниот гол... И друга работа водечкиот гол на реал беше по кикс на дида, а голот за 2-1 на Пато беше по кикс на Касиљас (фифти-фифти), голот на Пирло = со голот на Дренте (двата беа постигнати со шут надвор од 16 м), но на голот на Пато .... Реал неможеше да одговори, затоа што беше даден по најдобро изведената акција на целиот натпревар :toe: така да резултатот е тој што е, и не може да се каже дека е незаслужена победа :nenene:

Повеќе среќа следниот пат „кралеви“ :baeh:
:back:
Се надевам сфаќаш дека не си на час по математика...И се надевам сфаќаш дека доколку имаше пенал натпреварот ќе имаше сосема друг тек.

Милан го нема 2/3 од натпреварот, и ми кажуваш дека заслужиле победа. Победа си е победа, али според мене е незаслужена. На крајот головите се битни, ама биди реален, Милан не беше подобар тим вчера, само имаше повеќе среќа во реализирање на шансите.

Се гледаме за две недели.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Po se izgleda Ronaldo nema da bide spremen na San Siro,koj se igra na 3 noemvri a lekarite edvaj pravar napori do 14 noemvri da go podgotvat za barazot protiv Bosna.No i bez nego ke im vratime za porazot.Samo neka igra Gonzalo ima da gi :drk::drk:

P

pepito*

Гостин
сеа сум втора година да знаеш,а ја мислам дека не е до перез он ги купи најдобрите фудбалери,шо мозеа да се купат.Касиљас вчера слабо играше ама не му се погоди денот,ако ја гледаше утакмицата со Севиља ке видиш како бранеше тогаш,и не е до Касиљас туку до одбраната,а Ласана Диара стварно не знам оти толку го фалат кога е дрво.Само не знам дали Гаго беше повреден или не го стави Пелегрини.Или некој јак лев бек или тренерот да се смени под хитно.Марсело не е за лев бек,за лево крило јесте ама за бек не го бива.
Лас дрво?:nesvest:
Тој е играчот во најдобра форма во Реал-очигледно не знаеш да ја цениш работата на еден деструктивец

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
1.Cestita pobeda Milanezi ja zasluzivte
2.Odbrana drva site do eden na celo so Marselo
3. Lass zver
4. Neka cicaat tie sto se sitat na nasite porazi
5. HALA MADRID

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Епа дојдено ми е веќе преку к** од вакви “поштени“ порази. Мора веќе да се врати стариот Реал, оној кој ги газеше големите тимови... МОРА!!!!!
Многу лош натпревар... пиша некој дека игравме добро до 60, а потоа катастрофа. -Точно! Тоа е главниот проблем, мораше после 1-1 да се вратиме одма во игра потполно концетрирани... но се случи дежа ву.:nenene:
Рамос многу слабо игра во последно време, Марсело (и Дренте)
растураат напред али во одбрана ги нема. Кака вчера играше колку да се рече, можеше многу подобро, Гранеро се изгуби ( ах златни Робен и Снајдер, може да жалиме за нив). Бензема.... разочарува!!! Секоја чест за Раул и Ласана:salut:
Мора да се игра подобро!

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Какви пациенти има. Лошо лошо.
Го сватија поразот како крај на светот, а Миланезиве како да освоиле Лш се понашаат, чоек утакмица да не им пушти. Ке ги спуштат Киево на земја у недела, а до идниот вторник да се надеваме дека Роналдо и Игуаин ке бидат 100%Фит.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom