Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Citam sega postovi...deka real gubel od milan od ovaj od onaj..sramota bilo ova bilo ona bilo.....se se slucuva...milan e golema ekipa.i vcera pobedija....zasluzeno ne zasluzeno neznam.....no kako beshe ona.......Tituli se osvojuvaat so pobeduvanje na mali ekipi.....i neka ne se kurcat od Milan sme gi pobedile zurich i marsej,a od niv sme izgubile.........ajde koj se kladi so mene deka Milan nema da pobedi vikendov....pa makar igrale i so piacenza.....?????

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Па ако гледаме така, тогаш имаше и недосуден пенал за Реал, тоа го кажаа и тие во твојот фан-клуб.

А за новиот тим, само ќе ти кажам дека долга е сезоната..

Недосуден пенал можеби,на Милан тоа беше чист гол!

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сакаше нов тим плачи сега!Одличен натпревар следевме вчера и да загубеше Милан со вакви голови,потези и возбудлив натпревар немаше да ми биде криво.Незнам само зошто не го призна голот на Тиаго Силва или автогол беше.

Шо бе плачи во Милан ќе беше уште победно.
Денес Милан се најаки за вас а до вчера не беа ни во втора лига за вас.Одма ви се најаки.Немаа игра Милан али не е се до тоа туку искористените шанси а единствено нешто што вредеше вчера кај Милан беше тоа од 3 шанси 3 гола а Реал долги напади и ептен чекање го чинеше пораз.
Се гледаме во Милано...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.866
Поени од реакции
21.759
И после на Манчестер му недостасувал Роналдо... хаха :)

Ако на некој му недостасува Роналдо , тоа дефинитивно е Реал ...

Без него тешко дека сезонава ќе земете некоја титула !!!

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

pa naravno deka ke nedostasuva...
vie imate 3-4 krila a kaj nas samo ronaldo,poso perez ni go dade robben i sea ke se macime nesto preku sredinata... jbg nekoj misli nekoj ne... nekoj parite mu se bitni poveke a nekoj igracite vo timot... :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Да де, заради Роналдо изгубивме.
Одбраната ни е сирење, посебно Марсело. За третиот гол ја усра тотално, место да пази на Пато тој се пикна у Албиол. Лев бек МОРА да се најде зимава, зошто ни се еба мајката. Цела утакмица играме, и зошто? Од 3 шута да примиме 3 гола? Ма нек си ебе мајката и одбрана и све!

В

Вори

Гостин
Албиол ме разочарува,некако не е тоа што беше во Валенсија..
Рамос исто така е многу слаб последно време..не можеше на крај да излезе со Роналдињо,и почна со тепање и кршење.
Мора да се среди одбраната и се ќе си дојде на свое место.
Како и да е убеден сум дека Реал ќе освои Шпанско,а зашто да не и ЛШ.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Албиол ме разочарува,некако не е тоа што беше во Валенсија..
Рамос исто така е многу слаб последно време..не можеше на крај да излезе со Роналдињо,и почна со тепање и кршење.
Мора да се среди одбраната и се ќе си дојде на свое место.
Како и да е убеден сум дека Реал ќе освои Шпанско,а зашто да не и ЛШ.
Албиол си е супер, игра за двајца...покрива и лев бек и централен. Еден на еден Пато ниеднаш не го пројде, а тоа што Марсело цела утакмица ја остава празна левата страна не е крив Албиол. Сега ми е уште појќе криво што го продадоја Торес. Или нека го пробаат Арбелоа лево, зошто вака не иде. Марсело нека грее клупа и нека чека шанса за лево крило, за таа позиција е ѕвер!

Него што е тука е, ни отпаднавме од ЛШ ни ништо, поарно сега нека изгубат па да им дојде памет, отколку вака ефтино да продадеме утакмица од 1/8 финале.

В

Вори

Гостин
Главите горе бе..овој ќе е еден од единствените порази на Реал сезонава..тоа сигурно.
Туку гледам се ситат фановине на БарЦелона,па ај ...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Албиол си е супер, игра за двајца...покрива и лев бек и централен. Еден на еден Пато ниеднаш не го пројде, а тоа што Марсело цела утакмица ја остава празна левата страна не е крив Албиол. Сега ми е уште појќе криво што го продадоја Торес. Или нека го пробаат Арбелоа лево, зошто вака не иде. Марсело нека грее клупа и нека чека шанса за лево крило, за таа позиција е ѕвер!

Него што е тука е, ни отпаднавме од ЛШ ни ништо, поарно сега нека изгубат па да им дојде памет, отколку вака ефтино да продадеме утакмица од 1/8 финале.
abe toa da, podobro sea ama...
ama zaso go branite albiol be a samo marcelo go krivite, koj bese kriv za vtoriot gol? dobriot pass na ambrosini ili albiol sto ne go pokri pato...
ne deka mi e na meta albiol ama ne samo marcelo kriv idvajcata se ednakvo...
mora drenthe da se igra kao lev bek sinoka pokaza i toa kako dobri 20 min (ne radi golot igrata mi bese pobitna)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
abe toa da, podobro sea ama...
ama zaso go branite albiol be a samo marcelo go krivite, koj bese kriv za vtoriot gol? dobriot pass na ambrosini ili albiol sto ne go pokri pato...
ne deka mi e na meta albiol ama ne samo marcelo kriv idvajcata se ednakvo...
mora drenthe da se igra kao lev bek sinoka pokaza i toa kako dobri 20 min (ne radi golot igrata mi bese pobitna)
Свекој прае грешка, ама зошто еве ти не ги спомињаш грешките на Марсело кои ги исправува Албиол? Тоа го гледаме на секоја утакмица!

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
Kaka 65 milion E, Ronaldo 93 milion E, Benzema 35 milion E. Milan victory over Real - Priceless ! There are some things money cant buy, for everything else there is MasterCARD

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Милан е зад нас, одиме во Сабота да го обелиме образот со Хихон, кој оваа година не се толку слаби во Примера, се наоѓаат на осмото место..

Гаго и Мецелдер започнаа да тренираат со останатите, Нистелрој тренирал самостално во фитнес-центарот.

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1193040472446/1202800385930/noticia/Noticia/Gago_y_Metzelder,_con_el_grupo.htm?w=2

Ласана Диара поради семејни проблеми заминал за Франција.

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1193040472446/1202800405694/noticia/Noticia/Lass,_ausente_en_el_entrenamiento.htm?w=2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom