Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
Головите ? Не бев во можност да го гледам натпреварот.:nesum:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Со ваква игра можемо само курот да им го изедемо и на Барса...а и у ЛШ!
Бензема аут више у пичку матер, немоем да го гледам!!!

БРАВО ГОНЗАЛО!!!
fala bogu konecno da si priznaete toa sto vi go zboram sekoja utakmica...
vleze Gonzalo Higuain i pokaza sto se vika napagac...
se na se ne se razocaruvajte od igrata deckite ne se zamaraa igraa samo onolku kolku so bese potrebno i potpolno gi opravduvam site osven "najdobriot" napagac...
ajde so MIKI da zaigrame malku pozrelo ida pokazeme deka sme tim broj 1 :pipi:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Честита нека ни е победава..

Многу лежерно ја изиграа утакмицава, ама зошто па и за еден Ваљадолид да се трошат ? :) Се знаеше дека нема шо да бараат уште пред да почни натпреварот.

Бензема ме разочарува стварно, вишок на теренот, којзнае колку топки испуца надвор од стадионот ( не од теренот) :tv: Али мислам дека ќе го биди и него зашо одвреме навреме има вакви утакмици каде не покажува кој е кој, ама па кога ке почни да дава голови сите викате ЦАРУУ...

Игуаин си е Ѕверетина, треба да му се дава поголема минутажа дефинитивно.

А, и за погоре дадените оценки од Тhe Master ќе кажам само едно: Вишок си на фанклубов исто како и бензема денеска на теренот :)) Lass i Granero ако заслужуваат 1 :bravo:

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
леле benzema ме разочара.очекував да постигне најмалце два гола,ама тоа е тоа позз до HIGUAIN-RAUL HALA MADRID:eek:lee:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Епа ај честито победа иако не беше баш нешто посебно тоа што глеав зашо си се спремав истовремено ама битно голот на Игуаин незнам сум се радувала као мало дете ко ќе му купат играчка:pipi:и за џабе не тупев прееска дека не треба на клупа да дреме ама тоа е тоа...:back:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Оценка за сите играчи на Реал Мадрид од 1-5

Касиљас - 4
Марцело - 4
Албиол - 3
Пепе - 3
Рамос - 2
Гранеро - 1
Ласс - 1
Вдв - 2
Алонсо - 3
Кака - 3
Дренте - 2
Хигуаин - 5
Раул - 4
Бензема - 1

Два збора за играта - Гранеро, Ласс и Бензема беа само вишок на теренот. Повеќе штета направија отколку што помогнаа. На корнери од Валадолид не добивме ама баш ниту еден дуел во воздушен дуел. До кога? До кога вака?
Свака част мајсторе .. одлична прогноза :zver:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Во нападот игравме без едни од главните алки оваа сезона, Роналдо и Кака, и успеавме да дадеме 4 гола, и пак гледам има некој што не им се свиѓа играта.. Изгледа тие сакаат СЕКОЈ можен натпревар да го победуваме со 3-4 гола разлика. Ќе има натпревари и во кои со тотални аутсајдери ќе се мачеме. Денеска ова не беше мачење, напротив, крајниот резултат покажа дека во нападот сме перфектни, но одбраната е таа што потфрли, потфрлувала, и ќе потфрлува. Мора таму да се превземаат некои поголеми мерки, ептен лесни голови примаме, од тим како Ваљадолид.

Илјадници критики се изначитав кон Бензема, а ни една кон одбраната. Критикувајте ја и одбраната која 2 натпревари по ред игра под нивото, исто како што игра и Бензема.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Свака част мајсторе .. одлична прогноза :zver:
Ова требаше да биде сарказам така???
Од кај к*р ги ископа кецов за Гранеро а не па за Ласс жити се

Ја глеаше утакмицава?

Во нападот игравме без едни од главните алки оваа сезона, Роналдо и Кака, и успеавме да дадеме 4 гола, и пак гледам има некој што не им се свиѓа играта.. Изгледа тие сакаат СЕКОЈ можен натпревар да го победуваме со 3-4 гола разлика. Ќе има натпревари и во кои со тотални аутсајдери ќе се мачеме. Денеска ова не беше мачење, напротив, крајниот резултат покажа дека во нападот сме перфектни, но одбраната е таа што потфрли, потфрлувала, и ќе потфрлува. Мора таму да се превземаат некои поголеми мерки, ептен лесни голови примаме, од тим како Ваљадолид.

Илјадници критики се изначитав кон Бензема, а ни една кон одбраната. Критикувајте ја и одбраната која 2 натпревари по ред игра под нивото, исто како што игра и Бензема.

За одбраната сакав да кажам и ја Пепе е добар ама Албиол е летва
Марсело слабо во одбрана а Рамос да не зборам боље - штица сто пати игра подобро централен одколку десен бек
Немаме класа играчи у одбрана ни фали еден класа централен како Видич или Тери или Рамос да игра централен ама да купиме нов десен а за лево Лам или Фелипе

Имаме иниња во одбрана ама нешто не штима очигледно ако не пак ќе го јадеме "бедот" од Барселона а да не збориме па за ЛШ

Патем нема да шкоди да го земеме Адриано за во напад за беспари

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Имаме иниња во одбрана ама нешто не штима очигледно ако не пак ќе го јадеме "бедот" од Барселона а да не збориме па за ЛШ

Ова го кажа затоа што Барса освои тројна круна нели, и затоа што минатата сезона газеа се пред себе, и дека сите тимови треба да им симнуваат капа за играта што ја играле..

Ја виде нивната игра вечерва ? Не сакам да зборувам многу на таа тема, по што треба да си гледаме за нас, а не за Барса. Да беше Виља во напад место Мата, Барса ќе примеше 3 гола, едноставно Валенсија немаа никаква завршница.. Ја виде нивната игра против Алмерија ? Дадоа 1 гол, и после тоа нонстоп ја држеа топката во свои нозе, но не успеаа да постигнат уште некој погодок, и да беше некој подобар тим место Алмерија, Барса и таму немаше да победи.

Би ти препорачал да ги изгледаш последните 2 натпревари на Барса и на Реал, и после тоа да донесуваш вакви заклучоци.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Честита нека ни е победава..

Многу лежерно ја изиграа утакмицава, ама зошто па и за еден Ваљадолид да се трошат ? :) Се знаеше дека нема шо да бараат уште пред да почни натпреварот.

Бензема ме разочарува стварно, вишок на теренот, којзнае колку топки испуца надвор од стадионот ( не од теренот) :tv: Али мислам дека ќе го биди и него зашо одвреме навреме има вакви утакмици каде не покажува кој е кој, ама па кога ке почни да дава голови сите викате ЦАРУУ...

Игуаин си е Ѕверетина, треба да му се дава поголема минутажа дефинитивно.

А, и за погоре дадените оценки од Тhe Master ќе кажам само едно: Вишок си на фанклубов исто како и бензема денеска на теренот :)) Lass i Granero ако заслужуваат 1 :bravo:
Дечко ти или си слеп или очите ти сметет друго немат! Па колку уште утакмици ќе се вадиме со тоа: Играа колку што беше потребно ова она, се тоа се само глупави изговори кои ги прават малските копиљјаци(без навреда за тебе или некој).
Дај бе еднаш созрејте и кажетеја вистината. Ама само едно не сваќам. Како е можно да сте задоволни со оваа игра што ја прикажува Реал?
Знаете ли колку се само понапредни екипи како: Барца, Ман Утд, Арсенал, Челзи, Ливерпоул, Лион, Баерн, Јуве, Интер... Ајде искрено кажете дали моментално сме подобри барем од еден од овие клубови. Па со еден Ваљадолид овако да се мачиш, што преостанува со малку посјајна екипа, како што беше пример со Севиља.
Јас не сум тука на фанклубов нешто да провоцирам, напротив и јас сум фан на Р . М, и го гледам секој меч во било кое натпреварување, и никој не може да ми каже нешто или да ми смени мислење што сум го утврдил. Само на терен може да ми докажат играчите.

Ова требаше да биде сарказам така???
Од кај к*р ги ископа кецов за Гранеро а не па за Ласс жити се

Ја глеаше утакмицава?
Да деќко! А ти?...Шо сторија бе Ласс и Гранеро цела утакмица а? Се уср*а! Кој ги плаќа бе оние партали бе. Ласс секој старт шо го направи беше со фаул, имаше мн грешки во додавања сума-сумаром (утка)
Гранеро замалку ќе заборавев дека е на терен. Ама баш ниту еднаш не се истакна на овој натпревар. не видов од него ниту едно асално проигравање, а камо ли закана за гол. Доста се само овие аргументи. Џабе ви трубам вас овде, изгледа се гледате со розеви очила, абе симнете ги еднаш и погледнетеја реалната слика бееее!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Мајсторе, види го првиот гол, кој го асистираше. Види го голот на Марсело, кој му даде топка. Или незнаеш како изгледаат играчиве или си глеал друга утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom