Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Мислам дека нема Диара да игра, Чаби Гути и Гранеро.
И мене ми е пологично така, ама многу е офанзивна за со Севиља, Чаби ќе се бие со Ренато/Зокора/Ромарик цела утакмица, и пак нема да видиме ништо од неговите плејмејкерски способности, он може да игра и таму, ама е многу подобар кога до него има деструктивец, па ако е спремен Диара да почне, ја би го играл без око да ми трепне.

Утакмиците со Севиља се секогаш колење, нарочито на Санчез Пицхуан, ќе треба еден црнец на средина :)

И се надевам дека нема да ни повредат играч.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Мислам дека нема Диара да игра, Чаби Гути и Гранеро.
Најверојатно ќе биде така, но дали ќе е најдобро тоа незнам. Мислам дека мора да игра Мамаду, Севиља е тежок тим, и мора да се игра со двајца деструктивци во средина. И ако испадне така да играме со двајца ДМ, треба да играме и со двајца напаѓачи, т.е. Раул и Бензема.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Друже, секој втор пост ти е против Бензема (да не речам секој пост). Незнам што имаш толку против него, Бензема неможе да биде тоа што беше во Лион, и неможе да дава секоја утакмица гол. Таму сите играа за него, се одеше преку него во нападот. Овде ги има покрај него Роналдо, Кака и компанија, и нормално дека ќе биде во сенка на нив. Неможе само ти да гледаш дека е слаб, очигледно друго нешто ти смета кај него. Ако не ти е омилен немора ни да даваш вакви коментари, кои се апсолутно непотребни.
fakt e deka mi preci mene benzema... site go forsiraat ova ona a realno ne e toa sto go kazuvaat... ne za drugo go sporeduvate so IL FENOMENO :uvo: nema ni 10 procenti od toa sto bese L.Ronaldo isto i toj bese mlad ama bese klasa napagac potocno milsam podobar nema da se rodi od nego...... a bas poveke sakav ako se kupese villa mesto nego ili uopste da ne se kupese napagac poso imavme dovolno dobri igraci...
kako sto sto spomena pogore djmanga huntelar mnogu podobro ke se snajdese so ovie igraci kako Ronaldo i Kaka(pred se so kaka) ne go gledaj vo milan(propadnat klub se) ne moze ni da se adaptira i i site igraat tamu katastrofa nema ni so koj da sorabotuva... ako gledate ovie 7 natprevari bas nisto ne izigra i od site 90 min sto igrase na sekoj natprevar 85 bese zaguben ne se ni gledase se GUBESE U PROSTOR a bas toj treba da ni e udarnata igla vo napadot ne ronaldo ili raul... zatoa zboram ne vredi tolku pari... i sekoj natprevar mozam da ve demantiram poso deckoto ednostavno e prefalen igrac, ne e do tolku los kolku so zboram ama drugi situacii napravija taka da zboram za nego...
primer go mrazam ronaldo kako licnost ama dobar igrac e a za kaka nemam zborvi fenomen i nisto loso ne sum rekol za niv poso go plakaat sekoj cent od tie transferi na mega zvezdi do sea a ovoj gorespomenatiot NE...
ama aj da ne zboram veke "moze" ke se opravi maliot iako 100% sum siguren deka nema nisto da bide... samo maka mi e uste sto zlatni igraci prodadovme (robben i hunti) za da se napravi prostor za benzema...

ajde vecer da pobedime i bez ronaldo... ocekuvam RICARDO da si gi prezeme koncite vo svoja raka isto kako protiv espagnol :helou:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Бензема има 8 гола постигнато вкупно досега, друго не е потребно да се каже. Го споредуваме со Роналдо затоа што сличен тип на напаѓачи се, потенцијалот е тука, дали ќе го достигне нивото на Роналдо ќе видиме. Хунтелар не е повеќе играч на Реал, нема зошто уште да збориме како ќе играл за Реал. Робен изигра неколку утакмици и се повреди, тоа го прави цела сезона. За таа плата што ја зима не е доволно да изигра 15 утакмици во сезона. Завршена приказна се тие, и ме чуди како по вакви резултати уште некој тагува по играчи кои заминале.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Го нема Роналдо? - Кака е доволно опасен

Негредо: Подобар сум од Бензема

АС и Марка ги променија составите, така да голема е веројатноста да го гледаме Мамаду во прв состав. :vozbud:

Ова највеќе ме радува, затоа што Чаби ќе си ја игра онаа главна улога што треба да ја игра во Реал, а тоа е да дели топки кон Кака и останатите. Ако играше Чаби како класичен деструктивец, ќе мораше по цел терен сам да трча, а вака ќе му се отвара повеќе простор.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Вечерва не чека тешко гостување кај Севиља одбраната ке го имат првиот посериозен испит да видиме како ке реагира со појак тим..очекувам победа вечерва :tv:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Вечерва Игуаин ке збесне. ;)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Вечерва Реал го има првиот сериозен испит . Ќе им биде малце потешко дека ќе го нема Роналдо, кој е во убиствена форма, но Реал има уште многу други одлични фудбалери, така да не би треба да претставува проблем да ја совладаат Севиља .

Член од
19 август 2009
Мислења
65
Поени од реакции
8
ne sum pratil sportski vesti posledno vreme,pa moze nekoj da mi kaze zs ne igra CR,se povredi li vo mecot so Marseille? i dokolku e taka,kolku vreme ke bide out:helou:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
ne sum pratil sportski vesti posledno vreme,pa moze nekoj da mi kaze zs ne igra CR,se povredi li vo mecot so Marseille? i dokolku e taka,kolku vreme ke bide out:helou:
Се повреди, голема беше веројатноста да игра на овој меч, меѓутоа Мануел Пелегрини не сакаше да ризикува, така да за наредниот натпревар, а и сега за репрезентациите ќе биде спремен.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Albil, Marcelo, M. Diarra, Xabi Alonso, Kaká, Guti, Raúl, Benzema

Пак Игуаин не игра прва

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Мамаду ке скине све еј :)... Според мене Раул ни е потребен за утакмицава ни треба многу искуство... и ни требаат оваа утакмица многу топки во празно од Кака за Бензема... Убаво да влезат во првото полувреме а не како со Марсеј и Тенерифе ... да дадат гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom