Играте во недела во 22:00 часот.:smir:Кога играме вс севиља ? :salut:
21:00 :smir:Играте во недела во 22:00 часот.:smir:
21:00 :smir:
Подобро префрли се на Баерн Минхен :pos2::pos2::pos2: тие знаат така да заебават :tv:Ја бркам Реал 1-2 или 2-1 цела сезона.Поучен од минатите години барем 3-4 вакви пресврти очекувам.
Се надевам дека оваа година ке се освои што се може повеке титули.Добар тим но сеуште не е комплетно уигран.
Има време,сеуште е само почеток.
druze cela vecer se nervirav togas samo od benzema vasiot dobar napagac...Честитки за победата. Не успеав скроз цела да ја гледам зашо бев на веридба али битно головите ги видов директно :baeh:. Ова со Роналдо е чиста мамка ко шо често се прават. Сите(обложувачи) ке знаат дека нема да игра и тоа е голем минус за Реал, и на крај оп ке влезе у игра и ке ги напуни.:smir: Многу често се случува ова. Иначе сум убеден во победа над Севиља
Бензема како одигра вчера, едноставно ме радува тоа. Изигра одлично не постигна гол, но многу чисти шанси намести на Игуаин мислам беше и со Кака акцијата одлично ја направија коа Роналдо го даде вториот негов гол.
druze cela vecer se nervirav togas samo od benzema vasiot dobar napagac...
ako poglednes malku poubavo ke vidis deka bukvalno najslab igrac ni bese...
sto se ne promasi prvo poluvreme kolku akcii zaeba...
vo vtoro bese nesto malku podobar so dva prodora i edna asistencija,ama toa ne smee da go opravduva, ne mi e jasno sto tolku go falite alo bre do tolku li vi se vrzani ocite??? ne vredi ni 15 mil. ne 41 milion smeski e...
А ти со одврзани очи да кажиш која е најдобрата опцијаdruze cela vecer se nervirav togas samo od benzema vasiot dobar napagac...
vo vtoro bese nesto malku podobar so dva prodora i edna asistencija,ama toa ne smee da go opravduva, ne mi e jasno sto tolku go falite alo bre do tolku li vi se vrzani ocite??? ne vredi ni 15 mil. ne 41 milion smeski e...
Друже, секој втор пост ти е против Бензема (да не речам секој пост). Незнам што имаш толку против него, Бензема неможе да биде тоа што беше во Лион, и неможе да дава секоја утакмица гол. Таму сите играа за него, се одеше преку него во нападот. Овде ги има покрај него Роналдо, Кака и компанија, и нормално дека ќе биде во сенка на нив. Неможе само ти да гледаш дека е слаб, очигледно друго нешто ти смета кај него. Ако не ти е омилен немора ни да даваш вакви коментари, кои се апсолутно непотребни.druze cela vecer se nervirav togas samo od benzema vasiot dobar napagac...