И повеќе од лесно, речиси прелесно, верувај. :smir:Раул фчера стана рекордер, го изигра 709тиот натпревар за НАС!
За Роналдо... Real Madrid's Cristiano Ronaldo is a doubt for his side's crunch Primera Liga game away to Sevilla on Sunday, after picking up an ankle injury. :nesvest:
Иначе и Робен се повредил сношти... Се плашат од најлошото, дека можеби нема да игра до крајот на сезоната.
Протести во Милан, навивачите разбеснале Ke биде лесно со овие бе )))
Наскоро се очекува прегледот и за Роналдо.Fernando Gago underwent medical tests after the last training session at Real Madrid City. The midfielder suffered an injury grade I-II in the left hamstring muscle. The estimated time low for the Argentine international is roughly three weeks.
Во знак прашање е неговиот настап против Севиља.Medical Services Real Madrid - Sanitas submitted Thursday to Cristiano Ronaldo to various medical tests. The diagnosis of Portuguese is suffering from a traumatic arthritis with bone edema in the talus and a grade I sprain of the medial ligament in his right ankle. The international will monitor developments and is doubtful for the game FC Sevilla.
Zal mi e za Robben stvarno e dobar igrac no ednostavno mnogu povredi go sledat, tokmu za toa Real resi da go prodade.Иначе и Робен се повредил сношти... Се плашат од најлошото, дека можеби нема да игра до крајот на сезоната.
Тоа ти е од официјална страна на Реал, нема лаги таму.Ќе игра Роналдо бе.. Така само ги лажат на овие од Севиља да се радуваат
Нема врска, списокот за патниците се објавува ден пред утакмицата, така да во петок ќе знаеме дали Роналдо ќе биде во тимот или не...барем резерва да биде.Честитки за победата. Не успеав скроз цела да ја гледам зашо бев на веридба али битно головите ги видов директно :baeh:. Ова со Роналдо е чиста мамка ко шо често се прават. Сите(обложувачи) ке знаат дека нема да игра и тоа е голем минус за Реал, и на крај оп ке влезе у игра и ке ги напуни.:smir: Многу често се случува ова. Иначе сум убеден во победа над Севиља
Бензема како одигра вчера, едноставно ме радува тоа. Изигра одлично не постигна гол, но многу чисти шанси намести на Игуаин мислам беше и со Кака акцијата одлично ја направија коа Роналдо го даде вториот негов гол.
Има воспаление на глуждот, и исчашување од прв степен. Не се знае дали ќе игра со Севиља.Ај честито победа и од мене. А знае ли некој што е со Кристијано???