Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Баш Рамос последниве утакмици ги игра супер. Како централен со Виљареал изигра прекрасно, еден дуел не му зедоа. И вчера не беше лош, гледајте снимка од натпреварот...зошто очигледно не сте гледале добро.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Пелегрини: Уште ќе напредуваме

Точно е дека Рамос не ја игра баш онаа форма што ја имаше лани, но сепак неговата форма во моментов и не е толку лоша, нема направено скоро ниедна позабалежителна грешка. И не треба да му замеруваме, од јуни месец, па се до пред 2 недели, немаше одиграно ни еден меч со новите играчи, и сеуште нема тотално проучено кој како игра, и како треба да го прати играчот кој игра на неговата страна. И не заборавајте дека синоќа Рамос играше под повреда, доколку Арбелоа и Лас не беа повредени, тој немаше ни да биде повикан.

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Раул фчера стана рекордер, го изигра 709тиот натпревар за НАС!

За Роналдо... Real Madrid's Cristiano Ronaldo is a doubt for his side's crunch Primera Liga game away to Sevilla on Sunday, after picking up an ankle injury. :nesvest:

Иначе и Робен се повредил сношти... Се плашат од најлошото, дека можеби нема да игра до крајот на сезоната. :toe:

Протести во Милан, навивачите разбеснале :vozbud: Ke биде лесно со овие бе :))))
И повеќе од лесно, речиси прелесно, верувај. :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Еве што кажуваат лекарските прегледи за Гаго, нели и тој се повреди синоќа..

Fernando Gago underwent medical tests after the last training session at Real Madrid City. The midfielder suffered an injury grade I-II in the left hamstring muscle. The estimated time low for the Argentine international is roughly three weeks.
Наскоро се очекува прегледот и за Роналдо.

Еве и за Роналдо..

Medical Services Real Madrid - Sanitas submitted Thursday to Cristiano Ronaldo to various medical tests. The diagnosis of Portuguese is suffering from a traumatic arthritis with bone edema in the talus and a grade I sprain of the medial ligament in his right ankle. The international will monitor developments and is doubtful for the game FC Sevilla.
Во знак прашање е неговиот настап против Севиља.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.856
Поени од реакции
30.775
Иначе и Робен се повредил сношти... Се плашат од најлошото, дека можеби нема да игра до крајот на сезоната.
Zal mi e za Robben stvarno e dobar igrac no ednostavno mnogu povredi go sledat, tokmu za toa Real resi da go prodade.

Samo da ne e nesto poseriozna povredata na Ronaldo, stvarno igra vo fantasticna forma.
Hala Madrid

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Ќе игра Роналдо бе.. Така само ги лажат на овие од Севиља да се радуваат:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Ќе игра Роналдо бе.. Така само ги лажат на овие од Севиља да се радуваат:)
Тоа ти е од официјална страна на Реал, нема лаги таму. :)

И јас се надевам дека ќе игра.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Честитки за победата. Не успеав скроз цела да ја гледам зашо бев на веридба али битно головите ги видов директно :baeh:. Ова со Роналдо е чиста мамка ко шо често се прават. Сите(обложувачи) ке знаат дека нема да игра и тоа е голем минус за Реал, и на крај оп ке влезе у игра и ке ги напуни.:smir: Многу често се случува ова. Иначе сум убеден во победа над Севиља :)
Бензема како одигра вчера, едноставно ме радува тоа. Изигра одлично не постигна гол, но многу чисти шанси намести на Игуаин мислам беше и со Кака акцијата одлично ја направија коа Роналдо го даде вториот негов гол.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ај и јас да честитам победа :back: Во 1 пол. игравме слабо исто како со Тенерифе, но потоа се виде кој е Кристиано Роналдо :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Честитки за победата. Не успеав скроз цела да ја гледам зашо бев на веридба али битно головите ги видов директно :baeh:. Ова со Роналдо е чиста мамка ко шо често се прават. Сите(обложувачи) ке знаат дека нема да игра и тоа е голем минус за Реал, и на крај оп ке влезе у игра и ке ги напуни.:smir: Многу често се случува ова. Иначе сум убеден во победа над Севиља :)
Бензема како одигра вчера, едноставно ме радува тоа. Изигра одлично не постигна гол, но многу чисти шанси намести на Игуаин мислам беше и со Кака акцијата одлично ја направија коа Роналдо го даде вториот негов гол.
Нема врска, списокот за патниците се објавува ден пред утакмицата, така да во петок ќе знаеме дали Роналдо ќе биде во тимот или не...барем резерва да биде.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Честито нека ни е победата:helou:

N

navivacka

Гостин
Kaко бе можеа да го повредат:uvo:баш сега кога е во супер форма овој копуков се најде да му направи старт:nerv::nerv::nerv:дај боже да нее сериозно и да игра против Севиља и да покаже кој е кој

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ај честито победа и од мене. А знае ли некој што е со Кристијано???:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom