Погоди го филмот!?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Во војна, кога непријателот ти е на врата, добро е да имаш талент за снајпер.

Мислам дека одма ќе го погодите, ама немам време нешто посложено да ви смислам:)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Во војна, кога непријателот ти е на врата, добро е да имаш талент за снајпер.

Мислам дека одма ќе го погодите, ама немам време нешто посложено да ви смислам:)
Enemy at the Gates ? :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.316
Ок, значи на мене е редот :)

Криминалец испратен во лудница гази по нервите на сестрата надзорник ...

One Flew over the Cuckoo's Nest ??

Оскаровскиот филм на Џек Николсон ??

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.316
Двајца другари, чива животна цел им е да се збогатат, но само седат по цел ден дома гледаат тв и пушат трава. Газдата ги исфрла од станот а баш таа вечер нивниот омилен филм е на ТВ

пуцајте

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Темава се запусти, значит можам да ја активирам пак. Преска слушнав една "приказна", добро, не баш приказна, односно се работи за филм.
Човекот што го раскажа филмот, немаше време да каже негов наслов или нешто што би ми помогнало да го најдам.

Се работи за човек кој со камера го снима секој роденден на неговата ќерка, значи додека умре. И секој роденден, значи секоја година и поставува исти прашања додека снима. Не се некои обични, туку некои пофилозофски од типот "која си ти".
Станува збор за вистинита приказна, и кога таткото умира, значи, ќерката бара продукција и го прават филмот.

Ако некој може да помогне, баш сакам да го видам ова, ме фасцинира, а ако нема потенцијален одговор, слободно некој друг нека поставит филм за погодување.

Член од
5 ноември 2008
Мислења
33
Поени од реакции
4
Пред неколку години гледав еден тинејџерски филм, немам појма како се викаше, а сакам да го гледам пак.
Значи девојката му се скарува на дечкото поради друг. новиот беше специјален случај, на него имаше врзано некаква кеса со хелиум на која пишуваше „the most beautiful thing i've ever seen'' или така нешто. може ли да ми помогнете?
Мислам и дека имаше и друга фраза кога дечкото што добил корпа и вика на девојката ''you leaving me for this guy? you leaving me for THIS guy?''

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
ЛЕЛЕ брат се сеќаван на филмов и многу е добар ама не ми текнува името негово.
Ако некој знае нека пише како се вика.

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Пред неколку години гледав еден тинејџерски филм, немам појма како се викаше, а сакам да го гледам пак.
Значи девојката му се скарува на дечкото поради друг. новиот беше специјален случај, на него имаше врзано некаква кеса со хелиум на која пишуваше „the most beautiful thing i've ever seen'' или така нешто. може ли да ми помогнете?
Мислам и дека имаше и друга фраза кога дечкото што добил корпа и вика на девојката ''you leaving me for this guy? you leaving me for THIS guy?''
Мислим дека го бараш Not another teen movie.

Kajgana Shop

На врв Bottom