Погоди го филмот!?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Младо дете боледува од неизлечлива болест и ќе побара од државата да му исполни една единствена желба...

Мислам не е нешто посебно тежок за годење, ако имате проблеми ќе откривам детали постепено.
One last thing ?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Triler. Covek se obiduva da ja ubie soprugata bidejki taa go izneveruva. Toj mu priznava na eden od detektivite deka e vinovnikot, no ne mozat da ja dokazat negovata vina.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Еее... требаше да попуштам малку :)

Ај да видам, кој го гледал ќе погоди од прва, кој не, ќе треба да поработи малку:

Таен агент оди на задача да убие странски претседател. По неуспехот, завршува во затвор, а неговата влада му го врти грбот. И покрај тоа, тој бега од затворот, и тргнува да си ја заврши започнатата работа, сам против сите...

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Еее... требаше да попуштам малку :)

Ај да видам, кој го гледал ќе погоди од прва, кој не, ќе треба да поработи малку:

Таен агент оди на задача да убие странски претседател. По неуспехот, завршува во затвор, а неговата влада му го врти грбот. И покрај тоа, тој бега од затворот, и тргнува да си ја заврши започнатата работа, сам против сите...
The Sentinel? Michael Douglas?

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Не не... далеку си. Филмот е постар иначе. За повеќе информации, чекам прашања :)
Претпоставувам дека е 20 години стар и дека никој од глумците сега не е жив така? Некој така познат глумец има?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Филмот е од осумдесетите, се работи за култен филм со култен глумец, кој е уште жив колку што гледам по интернетов :)

Како да помогнам дополнително... постои друг познат филм за професионален убиец со ист наслов како и овој.

Член од
24 мај 2009
Мислења
131
Поени од реакции
6
Филмот е од осумдесетите, се работи за култен филм со култен глумец, кој е уште жив колку што гледам по интернетов :)

Како да помогнам дополнително... постои друг познат филм за професионален убиец со ист наслов како и овој.
The hit? :icon_eek:

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не, французи се и во двата филма.

Нема постара и понова верзија, реков само дека има друг познат филм со исто име. Содржински немаат врска.

K

kaiser soze

Гостин
Не, французи се и во двата филма.

Нема постара и понова верзија, реков само дека има друг познат филм со исто име. Содржински немаат врска.
Сигурно мислиш на Професионалец со Белмондо,а другиот филм со идентично име е Леон Професионалецот со Жан Рено?Или се лажам.

Kajgana Shop

На врв Bottom