Погоди го филмот!?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Филмот е за сиромашен работник во хотел,кој има за задача да ги почува децата на сестра му додека таа е на деловно патување.
Додека тој ги чува децата пред спиење измислуваат приказни,а после тоа приказните почнуваат да се остваруваат.....
Филмот е Bedtime Stories со Адам Сендлер :)

Он топик: Дечкото е поранешен тенисер кој работи како тренер во еден тениски клуб кој фатално ке се заљуби во девојката на другар му??

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Вистинска приказна за пејач кој има бурно минато, сиромашен, татко пијаница, се прославува со една песна.
Филмов стои уште, ама што сте нестрпливи неможете да почекате неколку сати, се измешаа работите.

Океј, во ред ќе беше да почекавте, ќе дојдам пак јас тука сум, не е тоа никаков проблем.
Значи, тој што постирал филм и не е уклучен повеќе од еден ден, одиме на нов, нема потреба за брзање.

Он топик: Дечкото е поранешен тенисер кој работи како тренер во еден тениски клуб кој фатално ке се заљуби во девојката на другар му??
Значи сега се сторија два филма, мојот и од Скарфејс. За да го решиме случајот, можете да ги одговарате двата, кога двата ќе бидат погодени, тој што последен погодил тој ќе каже филм и готово, да нема лутење.

Многу оф топици се избришани, не одите преку ред, првин видете дали некој го погодил филмот пред вас или слично.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Bистинска приказна за пејач кој има бурно минато, сиромашен, татко пијаница, се прославува со една песна
Da ne e fiLmot za Johnny Cash!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Ај малце помош, дали е филмов од последниве 2 - 3 год?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Не, филмот е стар некаде 20 и нешо години.
Еве помош - пејачот глуми во тој филм, не некој познат актер, туку тој сам си го глуми својот лик.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Не, филмот е стар некаде 20 и нешо години.
Еве помош - пејачот глуми во тој филм, не некој познат актер, туку тој сам си го глуми својот лик.
Eminem-8mile?:)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Се надевам нема да замериш што го вратив овој пост од избришани, незнам зошто си го избришал:).
Филмот не е тој, но еве две најбитни работи.
Филмот е од 1984.
Насловот на филмот е ист како и песната со која пејачот се прослави.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Се надевам нема да замериш што го вратив овој пост од избришани, незнам зошто си го избришал:).
Филмот е од 1984.
Footloose ?

Или Against All Odds .. друг не ми текнува, а и невервам да е друг.

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Филмот е од 1984.
Го пишав 8mile само што прочитав "тој сам си го глуми својот лик." а после прочитав 20 години стар:pos2:
п.с Нема замерки:)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Коинциденција, ама не е овој:). Уште еден доказ за полесно да заврши играва, и да постира друг, нема смисла да постирам јас на секој втор пост.

Станува збор за пејач кое цело време му контраше на Мајкл Џексон на времето, ама Џексон секако беше поуспешен.

Или Against All Odds .. друг не ми текнува, а и невервам да е друг.
Не, не е :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Ghostbusters ?

Последен пат годам, ако не е овој се откажвам.
Не е, филмот е Purple Rain.

А затоа што последен постира, кажи филм за погодување.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Младо дете боледува од неизлечлива болест и ќе побара од државата да му исполни една единствена желба...

Мислам не е нешто посебно тежок за годење, ако имате проблеми ќе откривам детали постепено.

Kajgana Shop

На врв Bottom