Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
vidi mali, ke go vikam kao ke sakam jas. a ti ako imas nekoj problem, obrati mi se po Privat MSG, i kazi koga i kade da se sretneme, ili daj broj na tel, i posle pokazi mi patriotizam.:tapp:

Абе дај баталете имиња на градови и некој ваш патриотизам. Ако имате нешто да кажете во врска со Милан, повелете.

Да бе Шпанска дан е послаба ... :pipi:
За кого како, за мене Шпанската е многу, многу послаба од англиската, нема им конкуренција на Англичаните..
Него он топик: Очекувам од Милан да го освои овој куп!

А да те прашам дали Англија игра на Европското првенство???:tapp: :tapp: :tapp:
Хахахахаха, лол! Добро, по тоа се гледа дали држава има јако првенство?! Знаеш колку странци има во англиските тимови?! :)

Хахахахаха, лол! Добро, по тоа се гледа дали држава има јако првенство?! Знаеш колку странци има во англиските тимови?! :)
Ти напиша им нема конкуренција на Англичаните:helou:

Да не претеравте малку со репрезентацииве , мислам ова е ФАН КЛУБ МИЛАН , а не англиска репрезентација ај пишите нешто попаметно ,

на пример кажите ми кога игра МИЛАН и во колку ако неме до сега изиграно?

Фала

Милан ќе игра утре полуфинале со Урва во 11:30

Corriere dello sport objavi deka Ronaldo ima sansi da go napusti Milan idnoto leto i da premine vo nekoj amerinkanski klub! Ova e bidejki Ronaldo podolg period ima povredi koi ne mu dozvoluvaat da igra postojano.
Seriozen interes za nego projavuvaat NY Red Bull i LA Galaksi!

Ама ако продолжи вака со повреди и тие нема да го сакаат , што ке им е , ама да се надеваме дека ке се врати на старите добри патеки
и ке си остане кај нас зашто навистина ке ни е потребен за во иднина зш ни претстојат многу важни натпревари зж се знае МИЛАН секогаш претендират на највисок пласман во сите натпреварувања .

Corriere dello sport objavi deka Ronaldo ima sansi da go napusti Milan idnoto leto i da premine vo nekoj amerinkanski klub! Ova e bidejki Ronaldo podolg period ima povredi koi ne mu dozvoluvaat da igra postojano.
Seriozen interes za nego projavuvaat NY Red Bull i LA Galaksi!
Па најпаметно ќе биде тоа ... А на негово место најверојатно ќе дојде Амаури

Доколку Милан ги победи Урава ќе игра во финалето со Бока :milan:

Ајде да прашам едно прашање ...
Што е со нашиот Јанкуловски , кога се враќа повторно !?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom