Two and a Half Men

• Креатор на темата Креатор на темата bballfan
  • Време на започнување Време на започнување
Вторава епизода беше една од најсмешните епизоди а дефинитивно најсмешна од новите епизоди од останатите ситкоми кои одат моментално (а верувајте ги пратам сите од почеток) :tv:

Моментално сум стасан до 7ма сезона, 3-4 епизода. Да ја изгледам и одма продолжувам со 8ма и да го видам почетоков шо толку сите го фалеа:)

Абе не ве потсеќа Роуз на Асанж?Ништо не и бега :vozbud:

Леле како се навлеков на серијава човече! Отпрвин онака 1-ва, 2-ра сезона ја загледував не така сериозно, ама од 3-та наваму скоро секое јадење на маса ми е со една епизода од серијава. Досега сум стигнат до 6-та сезона 12 еп. и некако имам впечаток дека досега ми е најдобра. Сега како Џејк пораснува така и неговите шеги се посериозни и посмешни. Ама најјак ми е Алан :pos:.

Леле како се навлеков на серијава човече! Отпрвин онака 1-ва, 2-ра сезона ја загледував не така сериозно, ама од 3-та наваму скоро секое јадење на маса ми е со една епизода од серијава. Досега сум стигнат до 6-та сезона 12 еп. и некако имам впечаток дека досега ми е најдобра. Сега како Џејк пораснува така и неговите шеги се посериозни и посмешни. Ама најјак ми е Алан :pos:.
Ја па обратно мислам за Џејк. Кога беше помал поголеми глупости правеа со него. Сега откако е пораснат повеќе фори паѓаат со Алан и со Чарли.

абе златни торенти, зарем има некој меѓу 16 и 30 години денеска шо чека на теелвизија да дадат нешто? ајде направете си селекција и имајте си ваша телевизија со комбинација компјутер + интернет.
Он топик...закон серија, има моменти кога сум се смеел со солзи :))

Овие од А1 ми ги имаат измешано сите епизоди, ни знам што сум гледал, ни знам што да симнам :)
Ама ај, и така неам којзнае колку време, па... :)

Може од некаде да се симни цела сезона? На замуна за секоја епизода посебен торент е. :)

Може од некаде да се симни цела сезона? На замуна за секоја епизода посебен торент е. :)

Има и на замунда, како не. Е сега само за таа сезона што моментално се емитува нема целосен торент, за другите има. (барем така е за сериите што ги гледам и ги имам гледано).
А иначе после нова година здравје, ќе почнам да симнувам и од оваа, имам нешто загледувано од порано и после некои препораки, мора да се гледа.

Ќе може ли некој да ми каже кој ден излегува нова епизода??? Се мислев дека е Вторник ама изгледа сум грешка????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom