Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Ако може некој анализа на второто полувреме да направи дека га прекинаа на премиера даваа Реал , по можност Синдикат тој најубаво анализира...:)
Па нема да можам комплетно да го анализирам зошто премногу работи се случуваја, се играше отворено и Кака имаше многу шанси но сепак за чудо не успеа да реализира. Барем уште 5-6 100% шанси имаја Милан во второто полувреме сите од контра и скоро на сите промаши Кака. Головите ги постигна Сидорф и двата со волеј и двата од одбиена топка, првиот од левата страна во некаде на 12 метри од голот биеше се дијагонала во спротивниот агол, вториот беше од 20 метри со лоб.

Шахтјор исто имаја по некоја шанса, голот го постигнаја од случајна акција, по катастрофална и непромислена грешка на Одо, за кој единствено може да се рече дека комплетно се постра денес и во напад и во одбрана.

То е то, накратко. Ем ме мрзи, ем нема шо да се кажи освен пофалби.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.860
Поени од реакции
50.276
Ја фатив накај 25 минута не знаев дека ке има пренос кај Земчовците ,по тоа што видов добро изиграа сите дури и Џилардино даде 2 гола што и не е за чудење ако не ги даде на Шахтјор на кој ке им даде,Кака се шеташе како покрај сталки тоа беше перверзно за гледање,Пријатно ме изненади Калач пошто одбрани 3-4 заебани топки од кои 2 мислам дека беа волеи сеа да не се палам пред време дека оваа форма ке ја задржат пошто и со Лацио беше вака па после ги јадеше магаре,а и Шајтхор не ми е некој репер за јак противник ни некоја можност за пресвртница ова е добро за психата на играчите пред Рома наредно коло е после тоа ке се види како играат и дали ке има напредок во резултатите.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Малку фалеше Калач да му запука еден шамар на Оддо ... :)како беше изнервиран кога го примија голот га рокна топката над стадион:)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
forza milan oleoleeeeee...bravo milan pokaza koj e koj vo liga na sampioni,jas ne go gledav natprevarot ama sigurna sum deka bil super!!!!lel kolku sum srekna!!!!!!!!!
Milan,Milan sono con te,Milan!
Milan,Milan sempre per te.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Кога ќе победи Милан нема никој на темава , а кога ќе иззгуби сите се јавуаваат...

Член од
26 јуни 2007
Мислења
77
Поени од реакции
0
Iskreno go mrazam Milan,ama sakav da postiram za ovie dvajca Seedorf i Kaka,stvarno se brakava epten jaki.Da ne se tie mislam Milan vo 3 ta liga bi igral :)

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
само да ги поздравам миланезите и да им ја честитам новата победа во ЛШ ! :smir:

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
Кога ќе победи Милан нема никој на темава , а кога ќе иззгуби сите се јавуаваат...
У право си. Тоа е пошто коа ќе изгубат има за што да се сере, судија ваков онаков, виде ли како утна овој, па тоа пенал беше шо не го свирна, а вака тепале, честито победа, и никому ништо. :)

Ја фатив накај 25 минута не знаев дека ке има пренос кај Земчовците ,по тоа што видов добро изиграа сите дури и Џилардино даде 2 гола што и не е за чудење ако не ги даде на Шахтјор на кој ке им даде,Кака се шеташе како покрај сталки тоа беше перверзно за гледање,Пријатно ме изненади Калач пошто одбрани 3-4 заебани топки од кои 2 мислам дека беа волеи сеа да не се палам пред време дека оваа форма ке ја задржат пошто и со Лацио беше вака па после ги јадеше магаре,а и Шајтхор не ми е некој репер за јак противник ни некоја можност за пресвртница ова е добро за психата на играчите пред Рома наредно коло е после тоа ке се види како играат и дали ке има напредок во резултатите.
И ја се зачудив дека на втора ја даваат, не знаев дека почнале паралелно да пренесуваат друга утакмица. У секој случај браво за нив. А се зачудив уште повеќе за Џила, 2 гола, ова ретко му се дешава, не знам како ќе преживее од радост сеа, ќе се стубоса у некоја миланска биртија вечерва. :pos2:

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
за прв пат сум на темава и сакам да кажам оти италијанскиот фудбал ич не го ценам ама ова денеска беше добра фуд. претстава за што придонесе и отворената игра на Шахтјор
шутеви на гол
милан 16/10 у оквир
шахтјор 20/11
офиц. статистика после мечот што ме зачуди 36 шута за 94 мин. браво

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Bravo za Seedorf mnogu dobro igra sezonava mu trebaa ovie tri boda na milan.

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
Ајде ајде, мора да завршат маките. Честита да ни е победата.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Si pobedivme zasluzeno! Aj sea ne ceka nov duel, novo derbi, so Roma!!! Novo e sto Toti ima povreda na ligamentite i najverojatno deka ke go propusti mechot so Milan!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom