Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе ако го купат Замброта знаеш колку бара Барса 12-13 м.
Ја мислим за годините што ги има не вреди толку , да беше за 5м како Емерсон ај ...

п.с. Анчелоти ако го купи Замброта тоа ти е + старец во тимот... ај нема везе важно ќе има со кого да си прае моабет и кафенце да си пие...:pos:

kolku sakam da gi zgazat ovie roma :)da ne im tekne vise u milano da dojdat i da barat bodovi:)FORZA MILAN!!!

Ovaa sezona Milan nema sto da baraat u CALCO, samo moze da stignat do polufinale liga na sampioni.Milan mora da kupi 1 pokvaliteten napagjac, i 2 pomladi odbrambeni igraci.

п.с. Анчелоти ако го купи Замброта тоа ти е + старец во тимот... ај нема везе важно ќе има со кого да си прае моабет и кафенце да си пие...:pos:

Ако е за годините Одо постар е од Ѕамброта

hmm interesna tema otvorivte ... gledam denovite mnogu luge go otpishaa Milan deka so toj star tim ne odi nikade no gresaat jas mislam deka Milan e golem favorit u LS a so ke mu e calco koga si ima LS koja sto bez nekoi specijalni napori moze da si ja osvoi..dovolno e MASHINATA KAKA da go okluci turboto tesko ke bide da go sopre nekoj a za derbito so roma mislam deka milan ke pobedi so 2 ili 3 pogodoci ... strelci mislam deka ke se Kaka i Sidorf

milan_roma.gif

ocekuvam dobar natprevar so pozitiven rezultat za nasiot Milan!!!:back:

pa ne gledam nikakva precka Milan da pobedi ovaa vecer btw mozda sum jas fan na arsenal no kako podklub bi gi odbral MILAN a ovaa e nekako kako objasnuvanje zaso milan igraa mnogu po opasno po ofanzivno i bi rekol po motivirano vo SL odosto vo Serie A........... АЛБЕРТО ЏИЛАРДИНО:

Полесно ни е да играме во ЛШ

"Прекрасно е чувството да се напушти теренот слушајќи како сите навивачи ти аплаудираат. Мислам дека и претходно немав некои поголеми проблеми во односот со нив, но и тие како и јас самиот знаеја дека можам да играм далеку подобро од она што го прикажував на стартот од сезонава. За нас секогаш е многу полесно да играме во ЛШ отколку во Серија 'А' бидејќи тука противниците се обидуваат да се надигруваат со нас, а не се затвораат со 'катанаџо'. Шахтјор се прикажа во одлично светло, но по поразот од Емполи ние бевме свесни дека мораме да одиграме фантастично, да им дадеме причина за радост на нашите навивачи", изјави голгетерот на "росонерите

Еве неколку изјави

Kaka': Секој пат кога ќе се сретнеме со Роналдињо он се распрашува за ситуацијата во Милан. Она што е сигурно е дека Милан мн. му се допаѓа на Роналдињо.Знам дека му е убаво во Барселона но он секогаш се распрашува за Милан.

Ancelotti:Среќен сум во Милан како и Спалети во Рома во овој момент.Но можно е во иднина да дојде до размена.Кога ќе го земам во предвид моето минато , мислим дека Рома е единствениот италијански клуб во кој би отиднал.Никогаш не би заминал во Интер а и никогаш нема да се вратам во Јувентус.

videte go ova cudo!!

stvarno e mnogu ubavo t.e preubavo

AC MILAN IMA I SVOJA FORMULA BRM...BRM...BRM..................:)

Abe ovie roma so milat na san siro da dadat gol? haha
Kaka ke gi prati site vo centar za rehabilitacija
kaka_seedorf.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom