"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." —Washington, D.C., Aug. 5, 2004
Точно!!
[/QUOTE]
"The same folks that are bombing
innocent people in Iraq were the ones who attacked us in America on September the 11th." --Washington, D.C., July 12, 2007
[/QUOTE]
Точно-
Ал Каеда-Позната терористичка организација,исто така одговорна за нападите во 93-та па амбасадата во кенија.....истата која има(ш)е ЦЕЛ и ПЛАНИРАШЕ да го уништи големото јаболко,да предизвика паника,пад на невработеноста и на крај краеви најголем губитник овде се банкари,и корпорации-според вашите КОНСПИРАСИ МЕРИЛА кажете едноставно-дали со нападот над Кулите Близначки Економијата на САД не доби класичен НОК ДАУН??!?!?
Абе така ми се чини или овој Human стварно уште верува дека терористи ги срушија кулите? :uvo:
Абе ти мшто мислиш..... и дај жити се не бго мешајте Ирак-
Авганистан го обра прв бостанот и не вадат нафта од таму-ГИНАТ.
Овде загинаа многу припадници на Делта форс,околу 1000 борци на Ал Каеда.....епа јбг Не постои ал каеда,а Осама Не старее
Повод...аман ова нема потреба да се дискутира-на возрасен чоек јасно му е дека на ГОЛЕМА СИЛА не и треба повод за да нападне Х-земја и не и треба губење време со санкции бла бла(за ови да се спремат да се бранат)....БУЛШИТ.
Југославија беше ХУМАНО бомбардирана и тоа ООН го призна потоа,значи имаме Акција(агресија) базирана на претпоставката
-ЕВЕНТУАЛЕН ГЕНОЦИД од страна на Ју Армијата???!?!?
Можеше истото да се примени и за афганистан-Талибаните се недемократи,бла бла,каменувања,тепаат други кланови,етнички заедници-можеме да бомбардираме
КОј Е ТОЛКУ ГЛУП да си нанесе на среден рок НЕПОПРАВЛИВА ШТЕТА и Сам да си ги Уништи Близначките и да го гаѓа пентагон-ТЕРОРИСТИЧКИ Е и од АЛ КАЕДА Е...начисто да беше местенка немаше да има толку Жртви...или во превод
доволен ќе беше само пентагон
Зарем америте се ГЛУПИ да ја удрат Економијата баш кај што најмногу боли??!?!?
Жално е да верувате дека ова е наместено.
Ако веќе мислите спротивно кажете ми-кога,како и на кои места е поставен експлозивот???
КОГА???
На кои катови и како???
Кој експлозив е Користен??
Зошто нема траги од експлозија од ВОЕН ЕКАПЛОЗИВ(By-products)
Зошто истите наводни експлозии не се детектирани(треба огромна количина за зградите).
Експлозијата на Курск-Детектирана(илјадници километри оддалечена)
[/URL] Uploaded with
ImageShack.us[/IMG]
Зарем не можеле да детектираат друга
Доле...Тора Бора не знам јас што бараа америте таму ама Ал каеда таму беше,таму тренираа,се организираа праќаа ќелии во странство....и да СЕ ИНОВАТИВНИ!!!
Видовме во пракса за жал.
П.С до модераторот-Онаа Опција Појма немам во анкетата навистина јас ПОЈМА НАМАМ зошто стои уште