9/11 Терористи или сепак не?

Кој ги урна кулите

• Терористи

Гласови: 130 20,8%
  • Американски владини структури

Гласови: 409 65,3%
  • Појма немам

Гласови: 87 13,9%

• Вкупно гласачи
    626
Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ова со ѓаволот има поголема логика....според некои....:pos2:

Не, ама јас имам поставено прашања претходно на кои никој нема одговорено.
За тоа кој ќе истражува?
па да ти кажам поголема логика има од човек со грицкалка за нокти да киднапира авион :tapp::tapp:

кои прашања ?

Член од
17 октомври 2009
Мислења
148
Поени од реакции
10
Хуман.....им нема спас

АЛО ова не е СССР-заврши студената Војна-значи не туку така се донесува одлука за соборување Боинг!!!

Па САМ ПРИЗНА-башка разузнавачки агенции.

Оти им се имењаци!

1

Сега тука велите Имало терористи НОРАД знаеле па после зошто зошто зошто:vozbud:

Патем НОРАД не се замара со цивилни авиони т.е сега мислам дека ја доби и таа должност значи по 9/11

За останатиот Булшит не вреди да се замарам.

--- надополнето ---

Нивно право да носат Пасоши-покрај пасошите имаме и долари,часовници и.т.н

П.С Црните кутии не се неуништливи-нарочито при термобар експлозија.

Епа не се ГЛУПИ-Потценувањето е Мајка на сите порази-на зајтгејс 5 пати повторуваат DO YOU BELIEVE THAT PEOPLES FROM CAVES ARE ABLE TO DO THIS

Значи буквално исто како да имало МОАБ во зградата внатре-

а знаеме дека челикот нема исти особини на 50 степени и на 2000 т.е тогаш е како желе,понатаму уште при колизијата имаме уништени 2 спрата и гориво до 2-4 кат....епа МИСЛИ.
Те имам читано повејчепати и ти се восхитувам на знаењето кое го имаш , навистина имаш знаење , но за жал ум ти недостасува .. не знам оти .. не свајчам како можи да си толку начитан а да не ги воочуваш работите ..

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Абе така ми се чини или овој Human стварно уште верува дека терористи ги срушија кулите? :uvo:

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.395
Поени од реакции
5.021
па да ти кажам поголема логика има од човек со грицкалка за нокти да киднапира авион :tapp::tapp:

кои прашања ?
Имам поставено неколку прашања наназад....во неколку постови.

А за киднапирања само со нож.... еве ти:

http://www.nzherald.co.nz/nz/news/article.cfm?c_id=1&objectid=10491291

http://www.nydailynews.com/news/ny_crime/2010/03/18/2010-03-18_luis_pena_soltren_pleads_guilty_to_hijacking_pan_am_plane_four_decades_later.html

http://www.thefreelibrary.com/SAUDI+ARABIA+-+March+16+-+Hijacked+Russian+Airliner+Stormed.(Brief...-a073444602

http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russian-passenger-plane-hijacked-from-istanbul-687502.html

Овој дечкото се обидел со нож од приборот за јадење во авионот:
http://www.tripcrazed.com/715161428/man-attempts-to-hijack-plane-with-a-plastic-knife/

А замисли си пак 5 мина во еден авион, а да не можат да го киднапираат и тоа високо обучени...а овие погоре, еден, двајца луѓе успевале во тоа.

--- надополнето ---

Абе така ми се чини или овој Human стварно уште верува дека терористи ги срушија кулите? :uvo:
Не бе не верувам во терористи.
Отсега верувам само во вонземјани, сатаната и томахавк проектили.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Не бе не верувам во терористи.
Отсега верувам само во вонземјани, сатаната и томахавк проектили.
А кажи ми, веруваш во господ? Т.е. теист си?

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Ај да пробам да одговорам на неколку прашања, иако ти не одговори на ниедно од моите. :)

Не знам, ова би требало да биди пред нападите?!

Мислам дека да.

Не знаел, тоа се претпоставки. И ден денес не е сигурно дали е таму и дали воопшто е жив.

Првпат слушам за ова. Вистина е? :vozbud:

Корист, влијание? Секогаш има некој кој профитира...

А се случило тоа некогаш претходно? -Не.
Тоа е нивно мислење, ама во Пентагон имаше добра дупка, чија големина е доволна за уривање и на стокатница.[

--- надополнето ---

[/COLOR]
Што знам што дискутирале....некоја средба...

--- надополнето ---

Хаха, сите терористи нема да ги управуваат авионите...
по 5 терористи на авион..... не ќе управуваат сите 5 мина

--- надополнето ---

Што знам..... во Турција еден батка со нож киднапираше авион.... па преговори...
Во С. Арабија 2 луѓе со ножеви киднапирале авион...

da pred napadite e toa

Generalot bese "ubeden" deka e vo Tora Bora ..ima mnogu izjavi za toa ..kako sto bea " ubedeni" i Bush, Colin Powel , Kondoliza Rice za oruzjeto za masovno unistivane vo Irak

Boci so Gas i elektricni instalacii ke sozdadat tolku bucni eksplozii ? :pos2:

brojkata na arhitekti koi ja pobivaat oficijalnta teorija sega se broi vo iljadnici i se zgolemuva sekoj den ..site se folijasi ?

http://www.serendipity.li/wot/bl_tft.htm ..ne bilo bas nekoja sredba :)

da be bestrasniot Mohamed Atta ke zema casovi za letanje vo blizina na 6 americki bazi

i ne odgovori na ova prasanje ...zosto FBI nema pokrenato oficijalno obvinenie za Osama Bin Laden za 9/11?

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.395
Поени од реакции
5.021
Епа колку што постои господ, толку и терористи ги срушија кулите.
А ако постои?:vozbud:

А кој ги сруши, ЦИА, вонземјаните, сатаната....цццц

Со оглед на ситуациите после 9/11 многу поверијатно е нападите да ги испланирале Русија или Кина отколку САД.... Пошто Русија и Кина добијаа влијание на сметка на Американското.... какво планирање е тоа, ако знаеш дека не добиваш ништо туку губиш?

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
А ако постои?:vozbud:

А кој ги сруши, ЦИА, вонземјаните, сатаната....цццц

Со оглед на ситуациите после 9/11 многу поверијатно е нападите да ги испланирале Русија или Кина отколку САД.... Пошто Русија и Кина добијаа влијание на сметка на Американското.... какво планирање е тоа, ако знаеш дека не добиваш ништо туку губиш?
А ти уствари го имаш гледано Fahrenheit 9/11? Како може да кажеш дека не добија ништо, кога добија толку многу пари од превземањето на нафтата од Ирак. Кулите ги сруши владата на Буш (на чело со него, of course), само колку да имаат повод да го нападнат Ирак за да ги превземат нафтените површини. Тоа со Бин Ладен дека ги организирал нападите се невидени глупости на кои веруваа само глупите Американци (веруваа тогаш, сега веќе се освестени).

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
А ти уствари го имаш гледано Fahrenheit 9/11? Како може да кажеш дека не добија ништо, кога добија толку многу пари од превземањето на нафтата од Ирак. Кулите ги сруши владата на Буш (на чело со него, of course), само колку да имаат повод да го нападнат Ирак за да ги превземат нафтените површини. Тоа со Бин Ладен дека ги организирал нападите се невидени глупости на кои веруваа само глупите Американци (веруваа тогаш, сега веќе се освестени).
Има и признание...
Слично на Бин Ладеновото хахахахааааааааа

"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." —Washington, D.C., Aug. 5, 2004

"The same folks that are bombing innocent people in Iraq were the ones who attacked us in America on September the 11th." --Washington, D.C., July 12, 2007

"You know, one of the hardest parts of my job is to connect Iraq to the war on terror." --interview with CBS News' Katie Couric, Sept. 6, 2006

:vozbud:

cvetanovskiigor

›———————‹
Член од
6 мај 2009
Мислења
1.425
Поени од реакции
57
хаххаххах ова е страшна работа , у лице да ти вика абе ние сами си ги сјебавме кулите и пак да се најде некоја будала што ке тврди дека не е така.

"The same folks that are bombing innocent people in Iraq were the ones who attacked us in America on September the 11th."
цццццццц

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
10/9/2001 ден пред рушењето на кулите сите Евреи беа иселени од Њу Јорк

S

smart ass

Гостин
"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." —Washington, D.C., Aug. 5, 2004

Точно!!

[/QUOTE]
"The same folks that are bombing innocent people in Iraq were the ones who attacked us in America on September the 11th." --Washington, D.C., July 12, 2007
[/QUOTE]

Точно-Ал Каеда-Позната терористичка организација,исто така одговорна за нападите во 93-та па амбасадата во кенија.....истата која има(ш)е ЦЕЛ и ПЛАНИРАШЕ да го уништи големото јаболко,да предизвика паника,пад на невработеноста и на крај краеви најголем губитник овде се банкари,и корпорации-според вашите КОНСПИРАСИ МЕРИЛА кажете едноставно-дали со нападот над Кулите Близначки Економијата на САД не доби класичен НОК ДАУН??!?!?

Абе ти мшто мислиш..... и дај жити се не бго мешајте Ирак-Авганистан го обра прв бостанот и не вадат нафта од таму-ГИНАТ.

Овде загинаа многу припадници на Делта форс,околу 1000 борци на Ал Каеда.....епа јбг Не постои ал каеда,а Осама Не старее:tapp:

Повод...аман ова нема потреба да се дискутира-на возрасен чоек јасно му е дека на ГОЛЕМА СИЛА не и треба повод за да нападне Х-земја и не и треба губење време со санкции бла бла(за ови да се спремат да се бранат)....БУЛШИТ.

Југославија беше ХУМАНО бомбардирана и тоа ООН го призна потоа,значи имаме Акција(агресија) базирана на претпоставката-ЕВЕНТУАЛЕН ГЕНОЦИД од страна на Ју Армијата???!?!?

Можеше истото да се примени и за афганистан-Талибаните се недемократи,бла бла,каменувања,тепаат други кланови,етнички заедници-можеме да бомбардираме:)

КОј Е ТОЛКУ ГЛУП да си нанесе на среден рок НЕПОПРАВЛИВА ШТЕТА и Сам да си ги Уништи Близначките и да го гаѓа пентагон-ТЕРОРИСТИЧКИ Е и од АЛ КАЕДА Е...начисто да беше местенка немаше да има толку Жртви...или во превод доволен ќе беше само пентагон:)

Зарем америте се ГЛУПИ да ја удрат Економијата баш кај што најмногу боли??!?!?

Жално е да верувате дека ова е наместено.

Ако веќе мислите спротивно кажете ми-кога,како и на кои места е поставен експлозивот???

КОГА???

На кои катови и како???

Кој експлозив е Користен??

Зошто нема траги од експлозија од ВОЕН ЕКАПЛОЗИВ(By-products)

Зошто истите наводни експлозии не се детектирани(треба огромна количина за зградите).

Експлозијата на Курск-Детектирана(илјадници километри оддалечена)

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Зарем не можеле да детектираат друга:)

Доле...Тора Бора не знам јас што бараа америте таму ама Ал каеда таму беше,таму тренираа,се организираа праќаа ќелии во странство....и да СЕ ИНОВАТИВНИ!!!

Видовме во пракса за жал.

П.С до модераторот-Онаа Опција Појма немам во анкетата навистина јас ПОЈМА НАМАМ зошто стои уште:)

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom