Контроверзни фотографии на Македонската студентска унија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
лесно се уклапа во приказнава и на А1 тоа им одговара
И на random коментаторите на веб-сајтот на А1.

12.Goran од Skopje на 13.05.2009 во 17:30 напиша: kakvi budali ejjj!!! sto se nema da vidi covek! Studentskite dvizenja se sinonim za razvojot na demokratijata, sloboda na misla i govor, a ne na zdruzuvanje zaradi vrsenje na aktivnosti sprotivni na ustavniot poredok. MVR itno da reagira i da go ispita slucajot. Ocigledno e deka ne stanuva zbor za maskenbal. Osobeno da ja ispitaat povrzanosta na ovaa t.n. studentska unija so VMRO-DPMNE!
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=108496

Не ми се верува кој прост народ постои во државава, стациониран на вебсајтот на А1.

а бе на овие од а1 ќе им објасни ли некој што е кама?

оф топик:аиии кути...овие весници и вести шо праат, мн се неписмени...прво: не разликуваат хеликоптер, воен од цивилен,и борбен од транспортен, за оружје да не зборам...за нив се е зоља,снајпер и калаш...везе си немаат...а доволно е да пишан на гугл и да им се разјасни...:vozbud:

:oeoeoe::oeoeoe::violent1:

тој за соживот шо кажа...(неможам да го цитирам)... моментално има каков таков, со мала распространетост има соживот...али негде не се трпат...јбг..

``новинари ``од а1 знам дека читате кајгана....дома имам во детската на синчето карта од обединета Македонија, а до неа календар од вмро дпмне...бујрум направете сторија, ``илегална ))) келија на терористи`` ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Македонската младина денес ни е на улица,бидејки талка и ја бара вистината.Со пронаогање на вистината кај младите ке се појави ,,колективниот ум за вистината на Македонија,,па од тука ништо и не ме чуди за овие фотки.(просветлена младина - дознале дека Македонија не е сеуште слободна - ако сум во право им би им порачал наместо со пиштоли со книга и мудро,доста му е на македонецот од предвремени илинденски востанија)поздрав до сите нив,но и членовите на форумов.

12.Goran од Skopje на 13.05.2009 во 17:30 напиша: kakvi budali ejjj!!! sto se nema da vidi covek! Studentskite dvizenja se sinonim za razvojot na demokratijata, sloboda na misla i govor, a ne na zdruzuvanje zaradi vrsenje na aktivnosti sprotivni na ustavniot poredok. MVR itno da reagira i da go ispita slucajot. Ocigledno e deka ne stanuva zbor za maskenbal. Osobeno da ja ispitaat povrzanosta na ovaa t.n. studentska unija so VMRO-DPMNE!

Не ми се верува кој прост народ постои во државава, стациониран на вебсајтот на А1.
Toa ti e be brat ...isperen mozok....dzabe e ....
DO A1....
Se prasuvam kakvi li vi se kriteriumite za vrabotuvanje vo a1 ??? Spored ovoa, izdleda deka treba da imas samo mozok golemina na gazoza. c.c.c...

загреота се поголемиот дел јас искрено ги жалам

Како прво прават селекција на коментарите, како второ одамна е јасна нивната критика кон било каков вид на патриотизам.

Почнаа од фејсбук, завршија на Хај5.

Македонската младина денес ни е на улица,бидејки талка и ја бара вистината.Со пронаогање на вистината кај младите ке се појави ,,колективниот ум за вистината на Македонија,,па од тука ништо и не ме чуди за овие фотки.(просветлена младина - дознале дека Македонија не е сеуште слободна - ако сум во право им би им порачал наместо со пиштоли со книга и мудро,доста му е на македонецот од предвремени илинденски востанија)поздрав до сите нив,но и членовите на форумов.

Go cenam ovaa mislenje...
Pistolite ne se za studenti si ima luge pleteni za toa...
Studentite ako se vistinski patrioti treba da ja branat Makedonija kako sto ti kaza so mudrost i znaenje....Toa se ocekuva od niv i so toa mnogu poveke ke i pomognat na Makedonija...
kako sto velis vreminjata na ILINDEN se pomineti...Denes na primer vojnata se vodi na politicki plan a ne e za zanemaruvanje ni internet vojnata vo koja Makedoncite mnogu dobro se drzat...

Се сликале со пластични пиштоли, и оп на телевизија, арно оти не гледам вести комедија невидена :pos::pos:.

П.С. Озбилно и јас кама не видов на сликиве.

Овие од А1 немале доволно вести да го наполнат сајтот и си рекле ај да прочепкаме по фејсбук и хај5.
Нека прочепкаат овде на форумов на темава Hi5 - најзабеганите ликови кои заслужуваат ремет! , сигурно ќе најдат некоја интересна сторија:pos2:

tepaci-plostad1.jpg

Ова ми се допаѓа:icon_mrgrДругиве нема да ги коментирам-и така врие хи5 од ретарди со пластични пиштоли:kesa:

Ова ми се допаѓа:icon_mrgrДругиве нема да ги коментирам-и така врие хи5 од ретарди со пластични пиштоли:kesa:
[/center]

Samo Cak Noris znae koi se lugeto pod maskite...

Znam deka na postot ne mu e mesto na ovoj podforum ama malku svezina nema da e na odmet a i izvorot na vesta mnogu poblisku e do humoristicen otkolku do seriozen medium...

``новинари ``од а1 знам дека читате кајгана....дома имам во детската на синчето карта од обединета Македонија, а до неа календар од вмро дпмне...бујрум направете сторија, ``илегална ))) келија на терористи`` ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Викаш дека читаат? Не ги кани за џабе :pos: еднаш веќе и удрија на кајгана... сега ќе кажат дека имаме терористичко здружување тука :))

Викаш дека читаат? Не ги кани за џабе :pos: еднаш веќе и удрија на кајгана... сега ќе кажат дека имаме терористичко здружување тука :))

ма нека кажат шо сакаат...можат да и му се фатат на форумов:pos2: кога едно обично џебно ноже, го сметаат за кама..јбг, кретени!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom