- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
ne e nivna....... ova e unija na vmrovci![]()
лесно се уклапа во приказнава и на А1 тоа им одговара
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ne e nivna....... ova e unija na vmrovci![]()
И на random коментаторите на веб-сајтот на А1.лесно се уклапа во приказнава и на А1 тоа им одговара
а бе на овие од а1 ќе им објасни ли некој што е кама?
Toa ti e be brat ...isperen mozok....dzabe e ....И на random коментаторите на веб-сајтот на А1.
12.Goran од Skopje на 13.05.2009 во 17:30 напиша: kakvi budali ejjj!!! sto se nema da vidi covek! Studentskite dvizenja se sinonim za razvojot na demokratijata, sloboda na misla i govor, a ne na zdruzuvanje zaradi vrsenje na aktivnosti sprotivni na ustavniot poredok. MVR itno da reagira i da go ispita slucajot. Ocigledno e deka ne stanuva zbor za maskenbal. Osobeno da ja ispitaat povrzanosta na ovaa t.n. studentska unija so VMRO-DPMNE!
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=108496
Не ми се верува кој прост народ постои во државава, стациониран на вебсајтот на А1.
И на random коментаторите на веб-сајтот на А1.
12.Goran од Skopje на 13.05.2009 во 17:30 напиша: kakvi budali ejjj!!! sto se nema da vidi covek! Studentskite dvizenja se sinonim za razvojot na demokratijata, sloboda na misla i govor, a ne na zdruzuvanje zaradi vrsenje na aktivnosti sprotivni na ustavniot poredok. MVR itno da reagira i da go ispita slucajot. Ocigledno e deka ne stanuva zbor za maskenbal. Osobeno da ja ispitaat povrzanosta na ovaa t.n. studentska unija so VMRO-DPMNE!
http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=108496
Не ми се верува кој прост народ постои во државава, стациониран на вебсајтот на А1.
Македонската младина денес ни е на улица,бидејки талка и ја бара вистината.Со пронаогање на вистината кај младите ке се појави ,,колективниот ум за вистината на Македонија,,па од тука ништо и не ме чуди за овие фотки.(просветлена младина - дознале дека Македонија не е сеуште слободна - ако сум во право им би им порачал наместо со пиштоли со книга и мудро,доста му е на македонецот од предвремени илинденски востанија)поздрав до сите нив,но и членовите на форумов.
Ова ми се допаѓа:icon_mrgrДругиве нема да ги коментирам-и така врие хи5 од ретарди со пластични пиштоли:kesa:
[/center]
Викаш дека читаат? Не ги кани за џабе``новинари ``од а1 знам дека читате кајгана....дома имам во детската на синчето карта од обединета Македонија, а до неа календар од вмро дпмне...бујрум направете сторија, ``илегална ))) келија на терористи`` ))))))))))))))))))))))))))))))))))
Викаш дека читаат? Не ги кани за џабееднаш веќе и удрија на кајгана... сега ќе кажат дека имаме терористичко здружување тука
)