Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Баш ваква победа се бараше без премногу замор да го дотолчиме противникот со еден гол! Секоја чест за Сколси само вака нека продолжи!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нека го проживее Господ, Сколс уште 100-тина години и да му даде здравје да игра фудбал барем уште 3-4 години :wink: има натпревари каде што е дрво невидено, има натпревари каде што е неверојатен, а има и натпревари каде што не игра ништо посебно, а со еден потег го решава победникот... е таков натпревар одигра тој денеска, а такви натпревари одигра и против Барселона пред две години во полуфиналето на ЛШ, против Бешикташ оваа година, против Астон Вила пред 2-3 години и други :wink:...

Прво полувреме не бев во можност да го гледам, но по вашите коментари гледам дека било катастрофа... второ полувреме не беше баш најсјајно, но имавме барем 2-3 добри шанси кои Маме32 незнаеше да ги искористи... Валенсија ми остави добар впечаток денеска и сигурниот ВДС... Парк кога влезе ја живна малку играта, штета што Диуф и Бербатов не го следеа... Тежок натпревар, но веќе тој е зад нас, остваривме голема победа на гостувањето кај мотивираните денеска Волвс, и продолжуваме понатаму... во Среда очекувам со Руни во составот, да одиграме уште еден одличен натпревар, како тој во Милано и да се пласираме во 1/4 финалето од ЛШ :helou:

П.С: Честит јубилеј на Пол Сколс

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.927
Поени од реакции
7.032
Овој натпревар како така помина. Се извадивме на искуство, а и ова не е натпревар каде треба да се бара квалитетот и силата на Јунајтед. Во среда ќе покажеме кои сме и што сме. Сепак јасно беше дека без Флечер во средината тешко ни оди, а исто така Бербатов не може сам да игра во една ваква формација како што беше денес. Нани по којзнае кој пат по принципот топло-ладно-топло-ладно-ладно-ладно...Дефинитвно мора да имаме уште еден јак напаѓач за и во отсуство на Руни да бидеме опасни. Замислете каква ќе ни беше сезонава ако на пример Руни не играше 2 месеци? Затоа мора да се има план В, а не верувам дека тој план би го исполнил Бербатов. И секако честитки за Сколс кој со ова и формално влегува во легендите на Јунајтед. Штета што сега не е на 30 години ќе беше цар на средината, но и вака е добро да не израдува повремено со некое голче. Па со среќа во среда сега на ред се старците. :helou:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.602
Поени од реакции
6.382
Честитки за победата.Не сум задоволен од играта.Многу слабо.Оваа беше утакмица каде се потврди дека без Руни сме и тоа како слаби.Како и да е одиме понатаму. :vozbud::smir:

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Сколси ми го напраи ќефот ептен со стотчето (нека му се множат :) ) ама морам малку да се издувам.... За разлика од остатокот од екипата, Керик игра се поочајно. Многу од луѓево на форумов го фалат, му се восхитуваат ама според мене он не е играч за првиот тим на МанУ. Флеч игра мноооогу по борбено и моментално он е најдостоен наследник на Сколси.

И доста плачки, нека ни се множат победите па макар и минимални :baeh:.

П.С. Шенклис е старо "MCM" ? Ми се доаѓа у среда ако има пренос ...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Честитки за победата, нека ни се множат.

Од играта не сум задоволен, сигурен сум дека можеа и многу подобро. Се виде колку фалат Руни, а и Флечер во средината. Флеч ни е единствен креатор на средината и кога играат Сколс и Керик двајцата се подефанзивно, нешто како DMC, и затоа тешко ни оди во креација на играта, посебно кога го нема ни Руни. Но ете малку со среќа со 100от гол на Сколси успеавме да победиме. Не ми се допадна ни тоа што Диуф промаши 2 добри шанси, посебно таа со глава.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Sir Alex Ferguson напиша:
Rooney is very doubtful for the Milan game unfortunately. It’s one of these bad bits of luck you get – the Wembley pitch has just killed him. I was pleased with how [Dimitar] Berbatov did against Wolves though and I’ll probably start with him on Wednesday.
Ќе се убијам!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
"Rooney is very doubtful for the Milan game unfortunately. It’s one of these bad bits of luck you get – the Wembley pitch has just killed him. I was pleased with how [Dimitar] Berbatov did against Wolves though and I’ll probably start with him on Wednesday.”

- Sir Alex Ferguson

Ќе се убијам!
Штета ќе биде за Руни доколку не игра. Не дека ќе треба да постигнува голови, но друго е кога тој е на терен. Сепак мислам нема што толку да се секираме. Милан треба да победи со 2 гола разлика, а тоа да се случи на ОТ... јас да видам нема да верувам.

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Имам заприметено дека стално пред да играме со милан имаме проблеми. Последниот пат беше повредена целата одбрана и не бевме во можност на реваншот да пружиме добра игра. И имам претчуство дека и Пато ќе им се опорави за реваншот зошто стварно имаат среќа:toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.828
Поени од реакции
11.465
Ќе збесне ОТ кога ќе влезе во 65та :pos: малце патки пуштаат во јавност, стандард.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Да ти еб*м и Вембли да ти еб*м ... Подобро и да не игравме :tapp:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Честитки за Сколс за 100ката, се надевам оти ќе му биде најдраг гол и ќе го памте доживотно. А да е здрав и жив типо шо промаши зицеро у последните минути, срцето ќе ми застанеше. Се виде оти на деца и дрва как Гибсон и Диуф неможеме сега да се потпираме па колко и да сакате да добиват шанса, џабее. Факт оти само со Бербатов у напад е исто как да немме ниеден напаѓач, не може така да чекаме голове, нее класичен напаѓач. Дека е играта на Нани против Арсенал, фала богу денеска не играше против толко некоја појака екипа, нека се докаже еднач у пм. И требаше ли после 3 утакмици пауза и 20мин игра да му дадат уште еден црвен картон заради неговата глупа невнимателност, денеска заработи чист црвен картон, само незнам дека му беше акло на судијата, за наша среќа. Незнам шо да кажам, ЛИГЛО. Да ни беше здрав Овен, денеска ќе беше негов ден, на таа утакмица повеќе фалеше Флечер отколко Руни, средината дупка, на крајо се извлечееме со еден гол. На крај краишта добро е, 3 бода у џеебо, Флер, Руни одморени, се надевам оти со Милан ќе се на високо ниво и оти веќе нема да паднеме ни позиција понадоле. Поздрав :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.091
Поени од реакции
1.654
Ќе игра Руни, можда не од почеток али второ ќе влезе.И да не игра, нема секирација, на Олд Трафорд сме, ја имаме цела одбрана комплетна, 4 дена одмор.Има да ги изебеме.И да, идеме сите у Шенклис подхитно :D

Андерсон се чувствува добро по операцијата

:(

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Нека ни е честито победата ЃАВОЛИ !

ГЛОРИ ГЛОРИ ЈУНАЈТЕД КИНГС

Статус
Затворена за нови мислења.