goodlife_filipsis
Believe
Баш ваква победа се бараше без премногу замор да го дотолчиме противникот со еден гол! Секоја чест за Сколси само вака нека продолжи!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:smir:
) ама морам малку да се издувам.... За разлика од остатокот од екипата, Керик игра се поочајно. Многу од луѓево на форумов го фалат, му се восхитуваат ама според мене он не е играч за првиот тим на МанУ. Флеч игра мноооогу по борбено и моментално он е најдостоен наследник на Сколси.П.С. Шенклис е старо "MCM" ?
Ќе се убијам!Sir Alex Ferguson напиша:Rooney is very doubtful for the Milan game unfortunately. It’s one of these bad bits of luck you get – the Wembley pitch has just killed him. I was pleased with how [Dimitar] Berbatov did against Wolves though and I’ll probably start with him on Wednesday.
"Rooney is very doubtful for the Milan game unfortunately. It’s one of these bad bits of luck you get – the Wembley pitch has just killed him. I was pleased with how [Dimitar] Berbatov did against Wolves though and I’ll probably start with him on Wednesday.”
- Sir Alex Ferguson
Ќе се убијам!
Имам заприметено дека стално пред да играме со милан имаме проблеми. Последниот пат беше повредена целата одбрана и не бевме во можност на реваншот да пружиме добра игра. И имам претчуство дека и Пато ќе им се опорави за реваншот зошто стварно имаат среќа