Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Тоа ли те учат у градинка?

Он топик:
Видич е навистина повреден или има некоја караница со САФ?
Пред неколку денови го дискутиравте тоа ако не се лажам, ама на крај завршивте со кавги
Тој имаше некаква повреда, не се сеќавам баш каква, но мислам дека е закрепнат веќе.
Тоа што не го пушти денес мислам дека е заради противникот, не верувам да се имаат скарано.

Еве од пред 1-2 дена на официјалната што излезе: КЛИК!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Нани им вика да ве убијам јас или сакате да се самоубиете:pos2::pos2:
и овие виделе не виделе самоубство побарале

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ваков авто-гол уште не сум видел. Подобар авто-гол, Амин
Игорче - :dudlac:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ка игре на лево крила има го на сите делови од терено.Ного пати беше во средината и во шеснаесетнико.Помалку центрире затва повеќе дава топки по земја во празно (как таа на Руни гол ка им даде на Арсенал):toe:
Да да, друг придонес има у играта и може да биде од големо значење тва на некои утакмици, тва останува на Ферги, на кои утакмици ќе го користе как десно, а на кои со лево крило. А посебно ако ги менат местта со Валенсија или било кој др да играа на спротивното крило, може баја да ги збркат противниците.

В

Вори

Гостин
Аха, така ме учат.
А за Видиќ ич кур да не те боли, не си достоен да пишуваш овде ти. Иди си во твојот фан клуб, спремајте тактики за утре.[/quot]

Не е твој фанклубов и немаш право да бркаш никого.
Кој сака смее да пише..

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
@
Па убаво ви вели. Ако честите победа, честитајте. А не да кажувате колку автоголови биле постигнати и дека ако не биле тие не ќе сме победеле. :tapp:

Инаку Нани денес беше одличен и по левата страна, се надевам така и ќе продолжи. :wink:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
OK.
Ти шо праиш, добар? <3
Ред Девилу, не прај вака бре, ќе се караме (со добра намера ми е постов:smir:)...Што е во рамките на дискусија, нека се дискутира, да не испаднеме ние некултурни пред другите. Ако е нешто надвор од рамките има што да се пријави кај модераторите. Се надевам ме свати што сакам да ти кажам (без лутење сега). Поздрав.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Видич е навистина повреден или има некоја караница со САФ?
Пред неколку денови го дискутиравте тоа ако не се лажам, ама на крај завршивте со кавги
Колко што памтам јас,Вида се "повреди" пред мечот со Лидс и кажаа демек само 10 дена ќе отсуствува..Веќе 3 натпревара по ред го најавуваат у прв тим,а се на клупа седи,денес не беше ни на клупа..Шо знам,ама мене не ми се верува дека е повреден,има некое недоразбирање меѓу него и Ферги..

А иначе пред неколку денови дискутираа за Андерсон,кога почнаа да се расправаат :)

Едит: Дај боже да било повреда и да игра со Вила..

Ф

Фил Ајви

Гостин
Игравте со најнаивен и најглуп тим во премиер лига. :toe:
Како и да и честито победа. :back:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
'Own goals' is now Man Utd's second-highest scorer in the PL this season, with one more than Berbatov (8).

- BBC :tv:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Сега кога го видов потписот на Сајтлер ми текна на сонот.
Сонував како сме изгубиле на Сан Сиро 5-1 мислам, а дома 0-3.

СТРАШНО!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Сега кога го видов потписот на Сајтлер ми текна на сонот.
Сонував како сме изгубиле на Сан Сиро 5-1 мислам, а дома 0-3.

СТРАШНО!
Епа тоа само на сон се случува:smir:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Колко што памтам јас,Вида се "повреди" пред мечот со Лидс и кажаа демек само 10 дена ќе отсуствува..Веќе 3 натпревара по ред го најавуваат у прв тим,а се на клупа седи,денес не беше ни на клупа..Шо знам,ама мене не ми се верува дека е повреден,има некое недоразбирање меѓу него и Ферги..

А иначе пред неколку денови дискутираа за Андерсон,кога почнаа да се расправаат :)

Едит: Дај боже да било повреда и да игра со Вила..
Батка ако се раководиш од пракса и познавање на Манчестер Јунајтед и Ферги од порано, ќе бидеш сигурен дека ИМА проблеми Ферги и со Андерсон и со Видиќ, и НАМЕРНО не ги игра. А ако се раководиш од "официјалната страна" на Манчестер Јунајтед, прати ја редовно можеби (ако се лажеме) наскоро ќе биде објавено дека има проблем во односите меѓу Ферги и Андерсон односно Видиќ :). Знам дека на многу од овде му треба повеќе време да сватат некои работи како што конечно (можеби) сватија дали е добар и зошто не играше НАНИ (па и го фалат сега) . Честитки за победата јас искрено жалам што не беше повисок резултатот со оглед на шансите, но ќе простиме на промашувањата бидејќи не го променаа победникот. Ми е жал само за голманот Џејмс :). Секој голман на теренот се пази од 10 играчи, а КУТРИОТ Џејмс мораше да се пази од 20 играчи :pos2:. Нека ни е со среќа првото место и да даде господ табелата да не се промени (на врвот) во наредните 24 часа. Поздрав до сите искрени и верни фанови!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom