Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Се дур не стани шампион.
Молете се да биди шо побрзо, за после и вас да почнат да ви помагаат во битка за второ, или кое и да е надолу, место.

:pos2:
Друже колку си вицкаст значи. И друг пат си ме насмеал така. Вие најдобро си знаете КАДЕ е уствари вашата битка...:pos2:

SIRKO

Believe in Manchester United FC
Член од
8 јануари 2008
Мислења
287
Поени од реакции
18
Ајде готови се Челзи нерешено :D:D:D:pos2::pos2:

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Челзи Арсенал ке биде добар натпревар да се надеваме дека ке си извршат самоубиство играјки нерешено

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Челзи Арсенал ке биде добар натпревар да се надеваме дека ке си извршат самоубиство играјки нерешено
Абе шо ќе биде добар натпревар ќе биде, ама ќе се навива за Арсенал овде кај мене, ем цимер ми ќе го утешам за поразо, ем први да избиеме. Таман ќе си се подредат на табелата како шо си личи, а ем и Арсенал ќе бидат во трката за титулата и сите на форумот ќе бидат радосни. :pos2:

F

fantomX

Гостин
Друже колку си вицкаст значи. И друг пат си ме насмеал така. Вие најдобро си знаете КАДЕ е уствари вашата битка...:pos2:
Па смеењето било половина здравје, така викаат, можда лажат. :raz:
Нашата битка е очигледно каде е, дури и слепиов комшија „ја гледа“, само од некој кој намерно се прај слеп дури и вистински слепиот побрзо ќе прогледа. Уште едно нешто што сум го чул низ народов, нема никакво мое „авторско право“. :smir:

Сепак да ве оставам да си прославите, вечерва го имате тоа право и можност апсолутно. :helou:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Па смеењето било половина здравје, така викаат, можда лажат. :raz:
Нашата битка е очигледно каде е, дури и слепиов комшија „ја гледа“, само од некој кој намерно се прај слеп дури и вистински слепиот побрзо ќе прогледа. Уште едно нешто што сум го чул низ народов, нема никакво мое „авторско право“. :smir:

Сепак да ве оставам да си прославите, вечерва го имате тоа право и можност апсолутно. :helou:
Па тоа сакав да кажам де, 3 години е очигледна, очи ми извади веќе... :). Не славам вечер, ама со Арсенал ако изгубите, фешта ќе се прави :D.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не го осеќате дека сам се нуди Ферги да го зеде на лето и кај нас да ја заврши кариерата :) ?

F

fantomX

Гостин
Па тоа сакав да кажам де, 3 години е очигледна, очи ми извади веќе... :). Не славам вечер, ама со Арсенал ако изгубите, фешта ќе се прави :D.
Абе сега, пред 30 години битката на Челзи била спас од банкрот. Пред 15 за куп-триумфи, пред 10 за пласман во ЛШ. Последниве години за највисоките титули, а моментално ја има пол-позицијата. Појасно не можи да биди, и сепак се навраќаме дека и вистински слепиот ќе прогледа побрзо од тој што, сега нешто со мое авторско право, подѕзирнува со едно око, и то само одвреме-навреме, во зависност од околностите.
Околу ова уште би била и една изјава на еден не толку популарен ни за мене, а ни за вас, moneymaker, која безразлика на нејзиниот „изумител“ е сосема точна, и досега е јасна и застарена за сите (освен за тие кои ги спомнав претходно, со авторско право....).

„It is born out of hipocrisy and fundamental insecurity. There have been two kids on the block for the past 12 years. Suddenly, there is a third and that one is threatening to be successful as them and they don't like it.“

Ти можи не, ама некои си се радуваат, па заошто би им сметале. :smir:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Не го осеќате дека сам се нуди Ферги да го зеде на лето и кај нас да ја заврши кариерата :) ?
Ако му се игра само у Карлинг Куп нека иде :)...Добро и против послабите екипи коа ќе требе да се одмара Валенсија,а и коа ќе ни биде сигурна титулата :)

(Иначе јас би бил најсреќен да дое,ама не верувам)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom