Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
Не надигра во секаква смисла на зборот. Не требаше САФ да експиментира со Велбек уште од самиот старт...Има уште надеж за него, но сеуште е прерано да биде стартер. Се изгуби на теренот едноставно. Сколс исто така многу деконцентрирано игра. Мора во игра да влезат Валенсија, Керик и Андресон...

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Многу ни е без врска играва сите пасови во празно ни идат ќе треба да ја смениме играта.. овој руни во депресија како да е ..

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
ке прават пресврт ке видите :vozbud:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
не се слагам дека не надиграа имаме добра игра но само до некои 22-25 метри до противнички гол и никако да се шутне не покажа којзнае каква игра сандрленд

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Играва ме потсеќа на утакмицана со Дерби во Фа купот или Карлинг не ми текнува, од минатата сезона.2 паса неможевме да сврземе и изгубивме 1-0.

Средниот ред е катастрофа, тие се задолжени за да даваат топки, неможе Велбек и Руни да трчаат низ цел терен, Митко само седи напред.Андерсон и Валенсија место Велбек и Сколс за да се живне малце играва, иако мислам дека Ферги ќе чека до 60та минута некаде за да види како ќе иде играва.

п.с Фостер мораше да го фати ударот од Бент.Катастрофа е типот, ПИГ дефинитивно треба да биде избор додека го нема ВДС.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Леле вака ако се игра во второ полувреме лошо ни е пишано. Многу ме изненади Ферги со составов. Да дека треба да се одмараат играчите ама па Велбек да ги мења не е. Особено за по крило не го бива. Сеа во второ да влезе Валенсија место него да убрзаат тоа играта.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.757
Поени од реакции
9.535
п.с Фостер мораше да го фати ударот од Бент.Катастрофа е типот, ПИГ дефинитивно треба да биде избор додека го нема ВДС.
Се сложувам целосно. Уште од првата несигурна реакција кога ја исфрли топката, знаев дека црно ни се пишува денес:kesa:

Со среќа ѓаволи во вториот дел. Мора ѓаволски пресврто. АЈМОО!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Флечер и Сколс се вистински очај... мора да ги смени. Нани мора по ЛЕВО незнам зошто го форсира од десно цела сезона. Тие две измени мора да се направат за да тргне за напред МОРА. туку доста философирам еве сме на почеток на второ останува да видам дали ќе ме послуша Ферги :)

G

Gray Foxx

Гостин
Гигс не е и на клупа. Абе ке ја свртиме шо се секирате,отсекогаш Сандерленд ни биле незгодни, коа ке ми текне во 2006 коа се бркавме со Челзи, Сандерленд беа последни без никакви шанси за опстанок и ни извадија 0-0. Слична игра како тогаш имаме и денес.
UNITED!!!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Хахаха коментаторов е ѕвер. Не знае дека брат му на Рио е оној па вика Презимењакот на Фердинанд. ХАХАХАХА Комедии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom