Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Изиграв 4 уѕакмици на ПЕС 09 против Сити и статистички не ни се пишува добро.Првата 1-1, втората 0-2, третата 0-0 и четвртата конечно како што посакував ?-?.Пробував разни комбинации на средината и во нападот и како најдобра се покажа во средината Сколс, Керик, Гигс и Флечер, а во нападот Руни и Овен.Ќе го постирам видеото од натпреварот гледајте го има голови.:helou:

N

navivacka

Гостин
Се вракам назад,во последен момент ме предомисли една личност:pipi:Проблемот го оставам на страна и ако се реши нека се реши а ако не гајле ми е...

Денес одиме на победа иако Сити покажа добар старт оваа сезона,иако нема да им играт неколку клучни играчи сепак не треба да се потценува ни еден противник од една страна добро е што нема да игра Адебајор бидејки мислам дека тој е најопасен играч за нив до сега ама од друга страна и е лошо што нема да играт бидејки доколку загубат(а сум сигурна во тоа)ке се жалат како не им играле играчите и таквите глупости...сепак како и да е се надевам на добар фудбал од двете страни па нека победи подобриот...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Изиграв 4 уѕакмици на ПЕС 09 против Сити и статистички не ни се пишува добро.Првата 1-1, втората 0-2, третата 0-0 и четвртата конечно како што посакував ?-?.Пробував разни комбинации на средината и во нападот и како најдобра се покажа во средината Сколс, Керик, Гигс и Флечер, а во нападот Руни и Овен.Ќе го постирам видеото од натпреварот гледајте го има голови.:helou:
Да само шо Сколс е казнет...А и ПЕС 09 нема веза со реалноста нели??:smir:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ? иди кажи им таму на модераторите да ти го избришат постов нема смисла :)

KokiManchester

Manchester United!
Член од
28 август 2009
Мислења
1
Поени од реакции
1
Денес ке почне да тоне ман сити кога ке сватат дека ипак шампион си е шампион и дека не треба да го пика газето кај сто се мерат куровите.
MANCHESTER UNITED FOREVER

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Со среќа Ѓаволи. Градското дерби досега е немало поголема важност и затоа МОРА, Јунајтед да ја одбрани честа и гордоста и да докаже кој е бр.1 тим во Манчестер .. :wink::devil3:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже, со сета должна почит, ама на Менаџер јас со ВБА ги тепав Реал :) Едно е игра а друго е реалност, фала му на Господа. Продолжете сега со дискусии.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Фостер

О'Шеј Видич Фердинанд Евра

Парк Андерсон Флечер Гигс

Бербатов Руни

Официјално.
Тевез игра!

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Фостер,O'Шеј,Фердинанд,Видиќ,Евра,Парк,Андерсон,Флечер,Гигс, Бербатов и Руни.

Клупа:Oвен,Валенсија,Нани,Керик,Еванс,Невил,Кушчак.

Кај Сити игра Тевез.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Добро де! Јас мислев онака едно предвидување за денешниов натпревар.Барем поштувајте го тоа што сум го снимил видеото сум го конвертирал и аплоадирал.И тоа се за НАШИОТ омилен клуб.:smir:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Сигурно затоа што незнаеш да играш:vozbud::vozbud:
Иначе, се знае кој е главен во Манчестер, нема место за други победници:):):)

бтв. ќе игра тевес, значи ќе се слуша многу свиркање од трибините:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom