Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
абе дека андерсон ке си оди што дека тоа право да излезе дека бе ништо не е точно андерон ке си продолже во манчестер дека не верувам да си оде нема шанси

Сеа ќе си оди или не? :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Јас мислам дека прогресот на Андерсон е ОК...може не дава голови,и нема константни добри партии,ама затоа на моменти знае да биде одличен плејмејкер,има одлични долги и кратки додавања,слободни удари,корнери...Игра и за сениорскиот тим на Бразил,во толку голема конкуренција...не е за потфрлање ама ич,штета ќе биде ако си отиде...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Oлимпијакос заинтересиран за Тошиќ ?
Не треба да дозволиме да си замине.Играше добро за Србија последниве 3-4,натпревари и очекувам да добие повеќе шанса.Долга е сезоната,па секако ќе игра во куповите,а и некој натпревар во лигата.
http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1133408_olympiakos_eye_utd_winger_tosic

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Какво заминување на тошич бе,тој е иднината на клубот!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.071
Па кој к*р Ферги плати 7,5(мислам дека беа толку) милиона на Партизан за него?Не се секирајте , знае зошто и како ги дал тие пари.:wink:

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Гледам дека на големо се зборува за заминување на Андерсон од Јунајтед. Само незнам колку има вистина во оваа информација. Мене многу добро ми се познати новинарските аспирации за интересни написи и публицитет, па не ме ни чуди што така некој напишал. Дали има на официјалната страница нешто во врска со ова? Ние мора да бидеме сигурни дека навистина постои "проблем" меѓу него и Ферги и дека навистина размислува за бегање. Па потоа да коментираме и анализираме. Се друго е во прилог на противниците кои се ситат доколку постојат проблеми во Јунајтед. Андерсон е одличен играч, а игра на позиција каде има голема конкуренција во Манчестер. Ќе мора да биде трпелив, да покажува прогрес, и да си ја чека шансата. На оваа позиција од средината сите оние кои се резерви, седат на клупа не дека се слаби или во лоша форма, туку дека има голема конкуренција и дека секогаш треба да се има свежи играчи заради ротациите кои екипа како Манчестер Јунајтед мора да ги прави затоа што се бори на повеќе фронтови и применува различни тактики со секоја екипа. Јас лично се надевам дека нема вистина во шпекулациите, дека нема никакви проблеми со сер Алекс. А тоа што со Керик не биле ни на клупата за резерви може секако да се протолкува. Можеби е казна заради слабото издание против Барнли. А можеби најнормално едноставно се пополнале местата и во првиот тим, и во резервите, па некој ќе мора и во костум да го гледа натпреварот. Знаете колку играчи има Манчестер. Ако не беше Андерсон или Керик во костум, тогаш надвор од теренот ќе беше Флечер, Гибсон......, или Сколс. Јас очекувам некој да постира поофицијална информација за да знаеме за што всушност се работи. Мојата желба е Андерсон да си остани во клубот, се разбира доколку не му пречи тоа што (мора да) не игра секој натпревар. Млад е, и со текот на прогресот ќе се докажува и ќе ги зголемува настапите за првиот состав затоа што се работи за борбен играч, и одличен техничар, кој прави доста километража на теренот, а нас токму тоа ни е потребно.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Искрено... гледајќи го Гибсон како напредува... мислам дека и слободно Ферги може да шитне еден од овие двајца.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Какво заминување на тошич бе,тој е иднината на клубот!!!
Fergi znae deka tosic e idninata na junajted tk da nema sansi da ode u olipijakos
Па кој к*р Ферги плати 7,5(мислам дека беа толку) милиона на Партизан за него?Не се секирајте , знае зошто и како ги дал тие пари.:wink:
Отворете го линкот што е постиран... Не станува збор за продавање на Тошич туку за позајмица до крајот на сезоната. Не мора одма да се палите дека ќе го напушти клубот.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Искрено... гледајќи го Гибсон како напредува... мислам дека и слободно Ферги може да шитне еден од овие двајца.
Ќе имa место и за двајцата,и двајцата се големи таленти жалосно е да се продаде таков кадар :)
-Гибсон пред некое време го продолжи договорот,нема бегање :wink:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Нема шанси Тошич да си оде, а Андерсон можно е да си замине ..:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom